Отговори
# 330
Момичета, за детски нали трябва всяка година да се пуска нова молба?

да вече е всяка година- пак ще има ходене по мъките

# 331

Да, ако си пуснала миналата година например юли, тази година пак юли, защото и един ден да прехвърлиш и ти ги спират. Нищо, че не ги превеждат на време.

# 332
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450711.0

[/quote]мисля че това би ти помогнало

# 333
ЦКБ Петрич току-що ми отговориха,че няма преводи днес.

# 334
Някой имали някаква информация за Казанлък?
Много ме съмнява да са ги привели,след като няма никаде другаде преводи,но все пак ако някой знае нещо нека пише.

# 335
Аз предлагам , този министър на соц. политика , да живее само един месец с нашите доходи. Доходите на моето семейство за месеца са 400 лева , от които 170 са детски добавки. с 230 лева може ли да изкара месеца , при това да купува памперси и мляко , да плаща сметки - ток и вода , и да остане нещо за ядене. А той милия взима заплата , която ние харчим за месеци , но разликата е там , че ние правим нещо , а той само ни лъже. Може да не зависи от него , но той може да направи така , че да не стават такива неща.

# 336
Николет, 170 лева детски добавки за колко деца са? За пет?

# 337
Майчинство и децки на две деца . #2gunfire

# 338
ДеТСки  Rolling Eyes

# 339
Извинявай, че задълбавам. Ама от 170 лева като извадиш 70 лв детски, остават 100 лева. Как така майчинството ти е 100 лева?

# 340
# 341
Николет, 170 лева детски добавки за колко деца са? За пет?
villiana, май темата не за правописа, криво ляво споделяме си прости майчета като мен, кога са ни преведени деЦките. Има мнооого други смислени, одухотворяващи,интелектуални, да изброявам ли, теми...разбираш ме, нали ? Остави ни да си пишем, както можем, прости-умни, всички имаме равни права да си отглеждаме децата, нЪл тъй?
Простите да мрем ли  #Crazy ?

# 342
Извинявай, че задълбавам. Ама от 170 лева като извадиш 70 лв детски, остават 100 лева. Как така майчинството ти е 100 лева?
Ами сигурно социално?! newsm78

# 343
Anettee, ще извиняваш, ама никого не съм нарекла "прост". Не ми е в стила.
Как очакваш някой, в еди-коя си институция, да възприеме насериозно писмо, в което пише "детцки" и "майченство"?

# 344
iskam da popitam imali nqkade prevodi dnes

Общи условия

Активация на акаунт