МАРТенките тръпнат вече кое ще бъде следващото бебче (37)

• 20 867
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • София
slan4ice_85, мерси за хубавоте думи. Аз точно вдигах скандал на мъжа ми, но прочетох добрата новина за бебе Габриела и спрях, за да не развалям хубавото настроението.  Hug

# 241
марисса Чудесно съвпадение  Simple Smile Честито прибиране у дома и много радости занапред!

# 242
Мариса, добре дошли у дома! Дано баткото продължава да се държи все така добре и да няма ревност!
Наистина сте направили страхотен подарък на таткото!  Simple Smile

# 243
Честита дъщеричка Габриела на мама Деми 70!

# 244
Честита кукла Габриела на мама Деми 70!

Марисса добре дошла у дома!   bouquet

# 245
 Hug Hug Hug Hug Hug  bouquetЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МАМА ДЕМИ 70!МНОГО ЗДРАВЕ И СПОКОЙНО БЕБЕШОРЧЕ  ylinfant

# 246
Мариса , добре дошли у дома !Радвам се , че хем сте зарадвали таткото , хем при вас всичко е нормално. Браво на добричкия батко .Да гушкаш и елуваш бебчо и от нас дето още чакаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Е , и аз отнесох една честитка вместо теб по грешка и умрях от смях , но си признавам - стана ми много хубаво на душицата  Blush

Та като казах батко - да ви покажа как Стинг се подготвя да стане батко и стоически търпи всичко на което мама го подлага  hahaha hahaha hahaha
http://genovi.gnetbg.net/sting/thumb/800x600_SDC10348.JPG
http://genovi.gnetbg.net/sting/thumb/800x600_SDC10363.JPG
http://genovi.gnetbg.net/sting/thumb/800x600_SDC10364.JPG

# 247
Нека да е жива и здрава Габриела на мама Деми и много да я радва  smile3535, на мама бързо възстановяване.

Маринекс, при това блаженство ми се струва, че ревността на баткото е почти сигурна  animal037  animal037  animal037

# 248
 честит празник на всички коитом празнуват,не ви изреждам за да не забравя някои smile3525

честита дъщеричка на мама деми70,жива и здрава да е и много да радва мама и тати  newsm51

марисса,светличка добре завърнали се вкъщи,чакаме снимчици на бебчетата

диди недеи да плачеш мило,ние сме тук и сме с теб,мисли и за бебчето Hug

маринекс невероятен е стинг,мойта лудетина лизичка никога няма да ми даде да я суша така кротко,била е мама веднъж но още си е палава Crazy

# 249
  • На брега
Да е жива и здрава малката чернокоса Габриела на мама Деми70!
Честито и на всички празнуващи! Наздраве!
Днес цял следобяд обикаляхме навън и накрая седнахме да хапнем по една тортичка (все пак празник е Simple Smile)... и то взе, че ме засече лекаря ми Embarassed! Той ме е предупредил да ме надебелявам, защото е по-зле за мене... Че като се заоправдаваааах  Laughing.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 18:50 от NovaTema

# 250
Честита дъщеричка на Деми70! Нека да бъде слънчице като слънчевия ден, в който се е родила Simple Smile

# 251
мамита преди бях на козметик,на колмаска и сега като отидох до 00 видях една капка кръв на бельото и немога да разбера дали е от кол маската или ще раждам Crazy

не съм се притеснила ама искаше ми се поне да мога да предполагам какво е за да се подготвя ако е за раждане newsm78

# 252
мамита преди бях на козметик,на колмаска и сега като отидох до 00 видях една капка кръв на бельото и немога да разбера дали е от кол маската или ще раждам Crazy

не съм се притеснила ама искаше ми се поне да мога да предполагам какво е за да се подготвя ако е за раждане newsm78
Мило , контракции има ли , болки , слуз ? Сега спокойно и не се шашкай ами виж какво те питам  Hug Hug Hug
Погледни дали е вагинално кървене или просто от колата има нещо външно разранено .

# 253
ами нямам никакво болкиа,ама лошото е че немога да се видя отдолу даже и с огледало Embarassed тоя ми ти корем.попринцип кожата ми е много чувствителна,ама знам ли,сега трябва да се следя за слуз нали така newsm78

# 254
  • София
Ения, сигурно е от колата. Огледай хубаво, може да видиш от къде е прокървило (да има раничка или пъпчица). Не се настройвай още за раждане.

Видях, че си писала че не можеш да се видиш.

Общи условия

Активация на акаунт