МАРТенките тръпнат вече кое ще бъде следващото бебче (37)

• 20 867
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
момичета здравейте,днес ни изписаха .
виждам че има и други родени бебчета-да са живи и здрави и бързо възстановяване на майчетата.
Мариса аз теб си избрах за вестителка а гледам че и ти на 17 си родила.
сега няма да имам време да ви чета но ппредполагам че тепърва ще се раждат бебчетата и ще ви следя доколкото мога.
засега това е от мене .снимки ще сложа много скоро.

# 256
Честита бебка Габи, Деми!

# 257
  • Варна
Честита бебка Габи, Деми70! Да радва много мама и тати Simple Smile

# 258
ДЕМИ 70 , честита бебка, да ти е ива и здрава, а на мама бързичко възстановяване Hug  bouquet
Честит именден на всички празнуващи днес няма да изброявам че ще пропусна някой Hug
момичета, благодаря за пожеланията Hug а сега да почерпя малко виртуално Hug  party023 Wine Glass  party023

# 259
охх чекнах се чекнах се (с извинение за думата)ама нищо не виждам ooooh!
за сега съм склонна да си мисля че е от колата пък ако не е все ще се разбере Crazy  а таиничко се надявам малкия да е решил да тръгне,ноо ще видим Whistling

маринекс,ахони Hug

# 260
Честита дъщеричка Габи на Деми 70!!!

Добре завърнали се на Светличка, Марисса и Красита  Hug  Hug  Hug
Браво на Вас мами  Hug  Hug  Hug
Марисса  Hug това е най-хубавия подарък, който някога можеш да му направиш!!! Нямам думи - СУПЕР!!!

Ения и аз си мисля, че може да е от кола маската, но за всеки случай ти стискам палчетата здраво  Hug

marinex супер е баткото  Hug

# 261
Честита дъщеричка на Деми70 Hug

# 262
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!мНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ,ИМЕННИЦИ!
дОБРЕ ДОШЛИ НА ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЕБОЦИ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
чЕСТИТО И НА МАМА ДЕМИ 70!  bouquet

А имахме и нови попълнения-Добре дошли и леко раждане!  bouquet

Феникс сериозно ме притеснява. newsm78

# 263
  • Враца
Честита Габи на мама Деми70.Да е жива и здрава и много послушна.На мама бързо възтановяване,на тати наздравееее

Марисса,Красита добре сте си дошли мами,нацелувайте бебоците и чакаме снимчици Hug Hug Hug

# 264
честито бебче на Деми,да расте щастлива и обичана малката Габриела  newsm51

Красита 1 добре дошла мила ,радвам се ,че сте добре с бебчето,много ни изненада   Hug

tincheto Да мила точно така е разходките с бебчетата и споделянето би трябвало да облекчи положението,дано  Praynig
eniq С риск да те разочаровам на мен така ми става от колата понякога...но пък един Господ знае... Wink

Аз сега се прибрах ,кафенца,шопинг,папкане...добре уплътних деня в това хубаво време нали и милото ми е при мен и идилията е пълна...е пак ми падна кръвното няколко пъти ама какво да ви кажа  то моето стана банално вече....няма пълно щастие  Wink

# 265
Ето ме и мен.Аз преди мъничко се прибрах.Времето беше разкошно.Виждам, че не сме минали без бебенце.
Да е жива и здрава малката Габриела, бързо възстановяване на мама Деми70 и много радостни моменти.Светличка, марисса, Краси добре дошли.Бързо въстановяване и чакаме снимчици на бебоците.
Краси, мила, драсни някой ред на скайп като имаш временце да ми кажеш как мина всичко Hug
ВасиHug
Ения, и аз си мисля, че е станало така от колата.
Диди, не се разтройвай, мило Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug и за всички останали

# 266
Здравейте и от мен  Hug Много празнуващи, много чудо, браво!!!
Започвам с новото бебенце на мама деми7о, да ни е живо и здраво за радост на мама и тате, бързо възстановяване на мама деми70 и наздраве на гордия татко, групата от Пловдив добре се представя Heart Eyes

Честит рожден ден на Кали да е жива и здрава и да има едно хубаво бебче на финала Praynig Hug

Честит имен ден на Дари, на Тоши, Hug Praynig baby_neutral
на половинката на мама-Ив
( той е специален за нас, защото сме родени на неговата дата) Hug Praynig baby_neutral
на половинката на мама звездичка Hug Praynig baby_neutral

на Божидар на мама Цеци Hug
Да са живи и здрави и весел празник

дано не съм забравила някой само
аз публикувах още малко снимчици на моите бебета Hug baby_neutral baby_neutral

# 267
  • Враца
Евче мило страхотни са малките мъже.Естествено съм очарована и от големия мъж,винаги така да ти помага.А Филип просто ти е одрал кожата,незнам дали са ти го казвали ,но той е твое малко копие
Нацелувай ги от мен по малките сладки дупета Hug Hug Hug

# 268
Здравейте, мамчета.
Честит празник на всички празнуващи и техните половинки!!! Много здраве, щастие и любов ви пожелавам, а след борени дни и пухкави бебчета! Hug Hug Hug
Добре завърнали се на Марисса, Красита и Светличка! Радвам се че и вие и бебчетата сте добре и се гушкате вее в къщи.  ylinfant  ylinfant  ylinfant
И не на последно място - честита малка бебка на мам Деми 70!!!

# 269
Евче, много са сладки малките мъжленца Hug
Ения, не се притеснявай, най-вероятно малко кръв от някой кръвоносен съд, на мен само от издухване на носа и ми теква кръв, толкова са ми отслабени съдовете. Така че най-вероятно е това Heart Eyes
Аз от вчера съм много зле и с кръвно, все ми е лошо, едва вървя, имам чувството че бебчо ще изпадне някъде. Утре влизам в Шейново за изследвания и преценка как и евентуално кога ще се ражда...така се надявам да е нормално, но да видим... Praynig
Стискайте ни палци тези дни и ако има нещо ще пиша.
До скоро
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт