90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
И аз да запиша вече отминалият ми ден ПЪРВИ - Успешен Party
Всичко мина безпроблемно.Аз смесих малко белтъчините на обяд,но и преди го правех и резултати имах добри.Смятам постепенно да спра тази практика,не ме притенсява към момента изобщо.Вечрта не ядох каквото и на обяд,но съвсе мразделно и малко Wink Доволна съм добре ми е.
Утре вечер ще си правя любимият ориз и зелева салата као си намеря свястна зелка.

Гледам големи дебати са се разгоряли за доматите,леко излишна истерия се е създала сякаш Embarassed Но това мисля аз......А за мен това е здравословен режим с елементи на разделно хранене,но не и разделно хранене Naughty

Кашарел,браво за водния Hug

Успешна и ползотворна седмица ви желая  bouquet

# 331
Добре дошли на новите момичета!!
Днес ми беше ден на варивата и си хапнах пълнени чушки с ориз и зеленчуци и салатка. Simple Smile

# 332
   Добро утро красавици!Заповядайте на кафето и закуската:

# 333
  • София
Добро утро и от мен.Кашарел, благодаря за кафето и закуската.Чудесно ми дойдоха тази сутрин.А сега да докладвам.

Старт на режима 24.01.2010 - 72,500кг.
 плодов                  21.02.2010 сутринта - 65,500кг.
 воден                    22.02.2010 сутринта - 64,00кг. newsm44 newsm44 newsm44

Всичко за първи цикъл - 8,500кг. Сантиметри не съм мерила.
Сега дори и да има задържане няма проблем.Не може всеки ден да се свалят по килограм и половина. поздрави момичета и мноооого минуси.

# 334
Добро утро и от мен !
Кашарел , страхотна закуска  Hug Благодаря, възползвам  се само от кафенцето.
Танче , нямам думи - това е ограмна разлика в килограмите  smile3501 smile3501 smile3501 . Ти си наша гордост и стимул.
 newsm51 Слънчев, безпроблемен и отслабващ понеделник !!!!

# 335
  Таничка, страхотен резултат  bouquet Аз още не съм се мерила че малкия спи, а кантарев е при него , метъра също Laughing Нямам и големи очаквания де след 12 дни стриктност, но във втори цикъл ще съм сериозна да видим.
  Днес след водния ми е едно леко..и пак пия вода..много съм жадна.Даже се чудя дали към обед да не се премеря да поизточа малко от водата че пийнах три чаши от сутринта. ooooh!

# 336
  • София
  Таничка, страхотен резултат  bouquet Аз още не съм се мерила че малкия спи, а кантарев е при него , метъра също Laughing Нямам и големи очаквания де след 12 дни стриктност, но във втори цикъл ще съм сериозна да видим.
  Днес след водния ми е едно леко..и пак пия вода..много съм жадна.Даже се чудя дали към обед да не се премеря да поизточа малко от водата че пийнах три чаши от сутринта. ooooh!

Кашарел, аз също съм много жадна и след малко започвам с водата , че хапнах ябълка към 8,15ч.Аз бях изключително стриктна през първи цикъл.Не смесвах дори и два белтъка с едно или две изключения.Тези последните два дни си направих и добро раздвижване с домакинската работа и моето миене на банята само че в събота и затова е този резултат. Ти снощи се оплака, че си се мерила и резултата бил като сутринта.Реших и аз да видя и се метнах на кантара.Същото като при теб.Не се притесних.Сутринта бях възнаградена.ОДАТА НА РАДОСТТА От днес спирам и цигарите и ставам нов човек. Благодаря на всички които ме поздравявате и ви желая моят успех, дори и по - добри резултати.

# 337
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Добро утро и от мен

tanya24,браво за резултата,страхотен е!  bouquet

Ели като направиш баницата с халва да кажеш как е ,що е,че и аз я мернах вчера и й се каня.

Аз днес съм плодова,но за сега съм само на вода,а един портокал ми се хили на среща и вика ела ме лапни,ама аз нещо не искам(не съм гладна още)
Хубав ден засега Момичет-кокичета.
Криси дано кантара си свърши добре работата на обяд.

# 338
Браво, Tanya, невероятен резултат   bouquet

# 339
Кашарел , благодаря и аз за кафенцето и закуската, какво щяхме да правим без теб... Joy , нямам търпение да видя и твоите резултати.
Таня 24, браво мила, наистина заслужаваш овации и не само за отличните резултати, но и за стриктността ти , нещо с което аз не мога да се похваля - досега за 20 дни съм около -5кг, което също не е лошо, втория цикъл и аз съм решила да съм максимално стриктна.
Успешна и минусова седмица на всички! Hug

# 340
Добро утро и от мен  Grinning Пожелавам ви успешна нова седмица и много минуси и хубаво настроение    bouquet

# 341
  • София
  Кой ще трае до обяд Joy Премерих се и съм доволна.
 Отчет за първи цикъл:
 Преди -   След
кг 66.70-  63.500   -3.200кг
Ог 98   -   94         -4см
От 78   -   74         -4см
Ох 100 -   97         -3см

Остават 5.500 Laughing за следващите два цикъла

Успешен ден на всички! Hug Heart Eyes

Браво Кашарел.Към края на април ще се изтупаме в такава рокличка като на аватара ти. Браво, браво, браво пожелавам ти много минуси и скорошно постигане на желаният резултат.

# 342
добро утро и от мен-браво на ТАНЯ и КАШАРЕЛ МНОГО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ аз през 2 цикъл зациклих яко и нищо не свалям дано не е и при вас така,но важното е да се продължи режима докрай пък ще видим...

# 343
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро и от мен за вас ! Тук е вече обяд  Simple Smile Благодаря за закуската!
tanya24  Тъкмо се бях запътила за хладилника , че двете ябълки от сутринта ми изтъргаха стомаха и се отказах! Поздравления за успеха! И на всички останали с минус килца !
Аз ще съм на пиле с маруля днес.
 Лек ден!

# 344
  • София
добро утро и от мен-браво на ТАНЯ и КАШАРЕЛ МНОГО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ аз през 2 цикъл зациклих яко и нищо не свалям дано не е и при вас така,но важното е да се продължи режима докрай пък ще видим...

Аз мисля, че небива да сепритесняваш за зациклянето.Може да има ред причини, но рано или късно нещата ще се отпушат.Може и да задържаш вода.

Общи условия

Активация на акаунт