90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Дес, така не става - трябва да имаш 3 яденета на ден, а не само вечеря! Човек винаги може да си нагоди и режима, и времето, и организма при добро желание.
Хот Ели, и за теб се отнася - все пак затова са дадени тия правила в режима.
Гергана Султанова, браво за резултатите! На снимката изглеждаш добре, а как беше преди?
Харизанче, жалко че няма да си в нашите редици, но се надявам поне от време на време да ни ободряваш с хумора си. Успех каквото и да предприемеш занапред!
Не мога да чета повече че малката вършee навсякъде и си оставям останалите 20-ина страници за закуска утре с кафето!

# 541
  • България
ДОБРО УТРО ФИДАНКИ! Hug
пожелавам ви един усмихнат ден изпълнен с настроение и мн минуси!
кафето и закуската от следващата фиданка.
днес въглехидрати-обичам го тоя ден!  bouquet

# 542
Добро утро!  bouquet
Hexina  - соевия сос аз знам, че е при варивата само!   Peace
Гери моите съболезнования! Cry Cry
Момичета благодаря за топлото посрещане.  bouquet  bouquet
Ужасия - много е красива малката принцеска.  bouquet
Днес съм на варива - незнам още какво ще се хапва. newsm78
Лек  и минусов на всичики! Hug

# 543
  • София
Добро утро, момичета.  Hug
Лелеее, какво беше това нечовешко главоболие в 5 часа сутринта.  Sick #Crazy Имах чувството, че някой ми бърка в мозъка с кука. Много ще да съм интоксикирана явно.  Tired Ако продължи това нещо, не знам как ще издържа дълго.  Sad

# 544
Кафето Закуска

Днес съм на варива и много се чудя какво да готвя. Идеи?

# 545
  добро утро и от мен.!Мерси за кафепцето Тали и от мен едно.Днес съм белтъчен.Я доведете децата в тази градинка да ги гледами си пием кафето на чист въздух!!!Успешен ден ви желая!

# 546
   Добро утро  bouquet Едва ви смогвам... Hug Днес съм на бобови, правя си стърган огретен само от картофки и подправки.Ще има и салатка домати и краставици.

Сорая,
както си решиш за днес.Но недей повече да я почваш от начало.Дори и да имаш леко прегрешение карай си деня който следва.Успех Peace

Сиси
, как си днес?Мина ли глада? Hug

Дикси, чакаме те на отчет Hug

Роска, може да се засечем отново тук Hug

Тали, мерси  Hug за кафето и закуската.

Джижи
, и аз ще дойда да ме гледаш там не само детето Hug

# 547
Ето ме за отчет  Laughing
Точно минус 1 кило за вечера. То днес с белтъчния ще изчезне, но това надявам се, ще е защото все пак с нещо ще напълня храносмилателния тракт  Mr. Green
На всичкото отгоре тази нощ ми дойде и МЦ. Вчера за това ми е било толкова зле, не само, че бях на вода  Rolling Eyes

Та равносметката за първи цикъл започнат на 25.01. до сега е минус 6 килограма.
Талия - 7 см.
Ханш - 4 см.
Бедра - 3 см.

# 548
  Дикси  smile3501 smile3501 smile3501

# 549
Добр утро и от мен мили мами,както винаги всики лъчезарни. Hug

# 550
Добро утро Hug

Дес, така не става - трябва да имаш 3 яденета на ден, а не само вечеря! Човек винаги може да си нагоди и режима, и времето, и организма при добро желание.
Ами за някои може да не става,но едва ли би ме разбрала след като идея си нямаш какво ми е ежедневието през работните дни.Та става или не аз съм решена да си довърша 90-те дни пък дори и без много да споделям какво правя или не,защото упреците не са ми много по вкуса Embarassed.Не се заяждам просто изяснявам Grinning

Днес съм на въглехидрати,ще видим какви ще ги натворя.Преди малко се премерих - минус 2 кила от неделя насам(т.е. още 700гр са паднали).Пу пу пу да не са ми уруки Mr. Green

Плодовият утре леко ме притеснява,а преди ми беше любим щото ядях само диня-суперррр.А сега тия ябълки Sick и банани не обичам много,портокалите вече са гадни....Ще се оправя де Wink

Усмихнат ден на всички  bouquet

# 551
 newsm51 Добро утро на всички !!!
Чета ви редовно, дори по-вече от редовно, защото съм си вкъщи и по няколко пъти на ден отварям да видя какво сте писали. Рядко се включвам, защото правя малко изменения в диетката - не го препоръчвам да го правите.
ВАЖНО е да се има впредвид, че диетата е ефективна за здрав организъм. Но когато има здравословен проблем, най-вече ендокринологичен /както е в моя случай/ , тогава е необходимо диетката да се нагоди, или по-точно казано да се намалят или изключат някои храни / при мен  това е захар/.
Сорая, не се отказвай в никакъв случай. Нормално е доста неща да не са ти ясни в началото.
Моят съвет е да си продължиш по график и тия първите 4 дни да не ги включваш в броенето, а да ти останат като опит или привикване на организма, а през това време задълбочи четенето в съчетаването на храните. Така ще имаш малко опит и резултатите после ще са ти по-добри.
Момичета  СТРАХОТНИ  СТЕ, голяма  група и голям стимул !!!
                love001  love001  love001

# 552
Червена роза Много ти благодаря.Лъчезарнааа Hug

# 553
Добро утро момиченца-кокиченца Hug Hug Hug,Как сте тази сутрин?
Аз съм страшно уморена и недоспала,беше ми кошмарна нощ,лишена от сън,явно съм много уморена психически....трябва да се взема май в ръце,чееееее не може така да продължава... smile3518
Тали,благодаря за кафенцето и закуската smile3525
Дикси,браво за хубавия резултат,струвало си е усилията newsm51
Много добре се чуствам,започвайки деня с вас!!! newsm51 newsm51 newsm51
Желая хубав ден на всички момичета и много,много усмивки днес!!!

Гери,  приеми  моля те и моите съболезнования,болката от загубата е наистина голяма, с теб сме и те подкрепяме!!! Hug Hug Hug  

# 554
В темата за рецептите забелязвам напоследък доста рецепти, в които има по 3 и повече от един вид храна, най-вече белтъци.
Нали там уж режимни трябва да пишем само?
Ще объркаме нещата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт