90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Добър вечер мами аз днес приключих с първия ден
З:2ябълки
О:2филии хляб с малко сиренце
В:(малко съгреших) 3филии,сиренце,кис.мляко,месце,яйце

И разбира се правих пилатес.
Дано утре няма съгрешения.
Лека и мека вечер.
 newsm53

# 496
Здравейте фиданки и кандидат фиданки! Hug Hug
Аз от днес след 3 месечна почивка съм отново във вашите редици. Peace
Успех на всички!  bouquet

gabriel2 а през тези 3 месеца задържаха ли ти се килограмите или както след повечето диети се получава йо-йо ефект ? Rolling Eyes

# 497

Лека и мека вечер.
 newsm53

Ти сигурна ли си , че правиш тази диета ... как така хляб със сирене в белтъчен ден ???Айде сиренето си е ок , но хляб как ти хрумна ?Успех утре !

# 498
  • София

Лека и мека вечер.
 newsm53

Ти сигурна ли си , че правиш тази диета ... как така хляб със сирене в белтъчен ден ???Айде сиренето си е ок , но хляб как ти хрумна ?Успех утре !

Не само това ами и месо, яйце и сирене накуп  #Crazy

# 499
Мона при мен лично ,йо-йо ефект нямаше .Аз също съм за втори път тук,но не качих никакви килограми през 3 месеца почивка.А ядях каквото,когато и колкото искам.

Днес ми е въглехидратен ден.За закуска си хапнах папая,за обяд 3 палачинки намазани с лютеница и вътре си нарязох мариновани краставички.За вечеря пак същото ще си хапна. Simple Smile

Евита1717 прочети добре първа страница на тази тема,точно там пише че може по една филийка хляб.Не знам на теб откъде ти хрумна че не може хляб в белтъчен ден.Е ,че Сорая е прекалила с хляба това е друг въпрос. Simple Smile

# 500
Пети, след края на диетата, трите месеца след нея как беше, имаше ли по- голям апетит, смесваше ли храни, каквито в режима не е позволено, пиеше ли много вода, позволяваше ли си повече слдкиши???

# 501
Мона  - през първи и втори цикъл свалих 10 кг, които  за мен  бяха достатъчни и продължих с трети етап но нямах плодов , а два белтъчни. Така ги задържах , но покрай празниците и зимата аз винаги качвам , сега съм с 5,5кг отгоре на това което свалих( задържах само 4,5кг). Тоя път съм решила да я направя до края както трябва да си бъде , ако ще и да не ми отива. Laughing
Soraya0743  - значи сме заедно от днес. Peace  Наистина са ти повечко белтъчините- дават се до два на ден , а хляб може само в началото на диетата за тези които са свикнали и им е трудно да се откажат веднага .Ако можеш да го спреш напълно ефекта ще е по- голям. Peace
отчета ми за днес
З  кафе без захар и мляко
0  домат и 2 кюфтета на скара
В   около 100гр печено агнешко и залата зеле с моркови
С водата още не съм влязла в крачка обаче. Laughing

# 502
Давам отчет и аз:
закуска - ябълка
обяд - едно малко френско кроасанче без пълнеж
следобяд ядох бисквити, за да оправя малко главата
вечеря - кифла с мармалад, която не можах да изям

Утре очаквам минус, това за мене си е малко ядене във въглехидратен  Laughing

Сорая, според мен днес не си била режимна. Хляба е на обяд, само една филийка. Логиката е да не смесваш въглехидрат с протеин. Това е възможно най-тежката храносмилателна комбинация. А днес въглехидратите ти са били много повече от протеините.

лека нощ на всички   bouquet

# 503
  • на малък остров в океана
Привет и от мен!
На закуска хапнах портокал, на обяд пилешко филе с домати и краставици и зеленчуков бульон, а на вечеря  2 пилешки шишчета (не беше много месото, имаше и лук, чушки и гъби) със салата китайско зеле, домати и краставици.
За утре готвя кисело зеле с ориз.

Някой питаше назад за мазнината в готвенето - аз слагам зехтин на око, като гледам да не прекалявам. Принцип в книгата пише 1 чаена лъжичка за салатата и една чаена лъжичка за ястието.

Евита, филийка хляб е позволено всеки обяд да се яде. Но за по-добри резултати или за тези които повече да свалят авторите на книгата съветват да се избягва хляба.

gabriel2, добре дошла отново в темата.

Сорая, бая си хапнала, ама постепенно ще изчистиш неяснотите и ще влезеш в час с диетата. Успех!

Пети, непременно ще пробвам палачинките. Много добре изглеждат. А газираната вода може ли да се замени с друго нещо? И какво количество излиза от дозата в рецептата?

# 504
Ужасийке може с обикновена вода.
А малката госпожица  е много сладка. Heart Eyes

# 505
  • София
Ето го и краят и на моя първи ден.
Отчет:
Закуска - не ядох плод, но от утре ще се поправя.
Обяд - две кюфтета на скара със салата зеле и моркови и филийка пълнозърнест хляб.
Ябълка хапнах следобед.
Вечеря - понеже имах много малко салатка, хапнах с едно кюфте и половин филийка пълнозърнест хляб. Знам, че не трябваше. Но нещо ми прилоша и реших, че по-добре така, отколкото да се метна на остатъка от шоколада на детето по-късно. Във връзка с това прилошаване, да попитам - нормално ли е така да ми се вие свят от първия ден? По принцип съм с ниско кръвно и това е, което ме притеснява. Разбира се, ако е нормално и преходно, ще го преживея. Но ако не е - може би тази диета не е за мен...

# 506
На мен ми се виеше свят само първия плодов ден  #Crazy

# 507
   Добра вечер другарки мои Hug Laughing Денят ми е режимен, но не ядох едно и също на обяд и вечеря.На обяд миш-маш и зелева салата, на вечеря - пилешко бутче и зелева салата. Днес след водния нещо не ми върви водата...изпила съм малко по-малко от 2л.

Браво на минуските!  bouquet

Пети, много ще ми е интересно да разкажеш как се храни?Смесваше ли храните или се придържаше към разделното?Сладкиши позволяваше ли си? Hug Видях че и Плодче те е питала.Палачинките ти са страхотни!Ще ги опитам.А много имам желание да опитам и чийзкейка ти.Абе, нямаш слаба рецепта ти  bouquet

Ужасия, прекрасна е дъщеря ти!Истинска кукла!Да ти е жива и здрава  bouquet Ще взема да сложа и моя маймунчо Hug

gabriel2, добре дошла отново в темата.  bouquet

# 508
И моят ден завърши.
Отчет : вода  Mr. Green
Излъгах, имам и един чай от лайка без захар и едно кафе сутринта, също без захар.
Оцелях  Laughing Ама много гадно ми беше, не бих казала, че ми мина леко деня. И то не защото съм примирала от глад, а самата мисъл, че съм само на вода ме караше да огладнявам. Ако ме разбрахте какво искам да кажа, изобщо  Crazy Но странното е, че в момента изобщо не чувствам глад. Утре на обяд ще ми е мнооого вкусно сигурна съм  Wink

Гери, приеми и моите съболезнования за дядо ти  Hug

Сорая, освен, че хлябът ти е доста, особено на вечеря, си смесила и 4 белтъка - сирене, месо, кисело мляко и яйце.
Аз хляб не съм яла досега в нито един ден различен от въглехидратния. И той винаги е бил единствена храна, т.е. или питка, или пърленка, със салата.

# 509
Ирина виенето на свят е нормално, защото организма ти почва да се очиства от токсините. Пий повече вода и след броени дни ще отшуми

Общи условия

Активация на акаунт