90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 976
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Абе, виенето на свят според мен е от глад  Laughing

# 511
  • София
Ирина виенето на свят е нормално, защото организма ти почва да се очиства от токсините. Пий повече вода и след броени дни ще отшуми
Благодаря ти!   bouquet

# 512
   Дикси, браво!Утре няма да имаш голям апетит.Поне аз бях така днес.

Гери, моите съболезнования...

# 513
Ох, на мен днес ми беше втория плодов, но такъв глад ме гониииииии. Май попрекалих с плодовете, ама поне не съм прегрешавала.

Нана 77, как ги свали тези 5 кила за седмица, направо ме срази.  Shocked  И аз съм от седмица на диетата, а съм само -2  Cry Прегрешения нямам, освен, че и след обед пия кафенце, че иначе много ми пада кръвното. Браво за резултата.

Всички на водица. Възхищавам ви се. Аз не знам дали ще успея. Rolling Eyes

# 514
Плодче и Кашарел както писах ядях си когато ,колкото и каквото си искам.Не съм спазвала нито часове ,нито разделно съм се хранила.Сладкиши по принцип не обичам,ама сладолед доста си хапвах.Единствено закусвах с плод ,но не винаги.

# 515
  • София

Нана 77, как ги свали тези 5 кила за седмица, направо ме срази.  Shocked  И аз съм от седмица на диетата, а съм само -2  Cry Прегрешения нямам, освен, че и след обед пия кафенце, че иначе много ми пада кръвното. Браво за резултата.

Аз съм много килограми миличка, затова свалям много. А и организмът ми е такъв - лесно свалям и лесно качвам. Освен това изобщо не ям хляб.

# 516
Пети, това е много добра новина  Peace

# 517

Аз съм много килограми миличка, затова свалям много. А и организмът ми е такъв - лесно свалям и лесно качвам. Освен това изобщо не ям хляб.

Абе, то и аз не съм много малко.  hahaha
Браво. Поздравявам те. Все с такива темпове да сваляш.  Peace

# 518
  • София

Абе, то и аз не съм много малко.  hahaha
Браво. Поздравявам те. Все с такива темпове да сваляш.  Peace

Дано, дано. Аз нямам кантар вкъщи, затова се меря един път седмично като отида у майка. Там брат ми има електронен. Сега ще отида в събота евентуално да видя за тази седмица колко ще съм свалила.

# 519
  • София
Хайде и аз да се отчета след първия ми ден, който не беше съвсем режимен.  Blush
З - ябълка
О - кремвирш, малко сирене и салата
СЗ - ябълка
В - кисело мляко

Много ми е трудно да не смесвам протеините. Миналият път когато бях на диетата ги смесвах  Embarassed, но сега ще се опитам да се поправя. Днес просто не бях съвсем подготвена, т.е. сутринта реших, че почвам и предпочетох да смеся на обяд, отколкото следобед да я наруша съвсем. Иначе смятам хляб да ям само във въглехидратен ден.

За утре съм намислила да си направя картофена салата за обяд и леща за вечерта, но ще видим, че съм с двете деца в къщи и май мъжО и той ще е режимен  Mr. Green

Трябва и да наваксвам с водата, че въобще не се сещам да пия. Решила съм и сутрин на гладно да изпивам по една чаша топла вода.

Ще успеем  Hug

Гери, моите съболезнования  Flowers Rose

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 23:05 от Лиличка

# 520
И моя плодов приключи с огрооомна салата от 4 кивита, 2 банана, 2 портокала и около 200 гр ягоди и накрая сурови слътчогледови семки  Crazy,не е ли ядене , а ?

по-добре така , че с наближаването на финала все повече си мисля за омазващата неделя, която ще правя. ooooh!

Добре дошла на Габлиел и успех Peace.

Петка  и аз мисля да опитам твоите постни палачинки, за въглехидратен, напоследък в тоя ден се омазвам жестоко.Аз отвреме на време ти преглеждам постовете придружени със снимки в други темички за готвене и ми изтичат лигите всеки път , само как изглежда храната приготвена от теб и най-злоядия човек ще преяде  Crazy,голяма си кулинарка ,браво на теб.

Идвайки на следващт ден плодов и ям като за последно. Tired
Дадохте прекрасни рецепти за филе от рибка и ще спретна за следващия белтъчен някоя от тях, че имам Пангасиус, който чака да бъде сготвен.

Дикси браво на теб, чакаме утре с нетърпение утрешните резултати.

Харизанковка виждам те   Rolling Eyes

# 521
 #2gunfireЩе се застрелям.Днес общо взето нулев ден.Много съм се изложила.Благодаря за съветите.Утре наново. Peace

# 522
Ние хапнахме за вечеря ориз със зеленчуци , преди това не съм хапвала нищо .
Сега обаче такава глава ме цепи , че не знам как ще заспя !Утре ни е въглехидратен и съм решила да хапна 1 сладолед със сигурност  , а за вечеря ще е пица с лук и маслини !

Дано скоро отново да отчета - , че нео забих , а имам за смъкване доста ...Дано е от предстоящят цикъл !

Браво на всички фиданки с минусчетата и дано имаме все повече и повече за напред !

Гери , приеми и моите съболезнования мила ! smihesorry

# 523
Сорая, тук сме, за да се подкрепяме и съветваме  Hug

# 524
geri моите съболезнования! Weary

Общи условия

Активация на акаунт