90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Тази сутрин бързах та не можах да ви сложа по големи снимки.Да оставим това,ами днес на обяд ще си хапна сирене с чушка може и яйце в гювече.За вечеря риба скумрия.Естественно нямало пангасиус,кога ли имат.Ядосвам се много.Аз ще ви кажа моите резултати след 7.03 тогава ми е водния.Но разлика има и в дрехи и см.На всички минусчета  smile3501Тая сутрин си изпих кафето и сега ядох портокал.Отначало и аз така много наблягах на плодовете ,а вече не ми се яде сутрин но поне един плод трябва до обяда.После пак ще намина да ви чета,че почвам да чистя!

# 556
Добро утро, приятелки!

Тали, мерси за кафенцето и хубавите плодчета!

Дикси, браво! Може и да не качиш днес, ако хапнеш рибка.

Аз да се похваля - мръдна най-после пустото му кантарище! С -400 грама след белтъчния ден! Менюто беше едно и също на обяд и на вечеря - риба на скара със задушени зеленчуци /карфиол и моркови/ и зелена салатка - че и доста винце, понеже имахме гости...

Така че:
Начало 2.02. - 68,5
Днес: 65,6 Grinning Grinning

Е те това на мене почва да ми става цифра. Hug Hug Hug

Успех на всички!

# 557
Добро утро и от мен  Grinning Хапнах бананче, днес съм плодова и ми трябва стабилна закуска. Нямам минус след въглехидратния, но съм с друг кантар и може би чак в събота ще имам по-реален резултат. Хубав ден на всички   bouquet

# 558
  • Варна
Добро утро момичета!!!!
Толкова много сте писали, че няма да ми стигне времето да ви изчета Simple SmileВчера бобовия ден мина успешно,днес имам минусче и се радвам като малко дете.Досега след бобов или въгл ден никога кантара не е мърдал надоло.
Денят ми започна с кафенце и подове, за обяд ще решавам на момента ,а за вечеря съм предвидила спагети.
Пожелавам ви страхотен и слънчев ден на всички!!!!Мацки от Варна..дайте да си организираме една срещичка Peace

# 559
Nelly11,браво за минусчето Hug,както виждам от написаното ,двете с теб сме започнали заедно режима.Какво ти е мненито за водния другата седмица?Аз нещо съм в застой последните 8 дни, а съм си напълно режимна и това малко ме разочарова,но се надявам на минусче в края на тази седмица...

# 560
Добро утро и от мен - пийвам кафенце и седнах да ви видя преди да тръгна за спорт след малко. След плодовия ден вчера съм -1кг и съм мноооого доволна.  newsm68   newsm44  Днес ще съм на телешки стекове и зелена салата.  Peace

Харизанче, жалко че няма да си в нашите редици, но се надявам поне от време на време да ни ободряваш с хумора си. Успех каквото и да предприемеш занапред!
Ама кога е писала Харизанова, че се отказва?   Shocked  newsm78

Дикси, голямо БРАВО за издържания воден ден и за постиженията!  smile3501

Nelly11, 3 кг е страхотен резултат за две седмици. Браво и продължавай все така!  Peace

Дес, споделяй си спокойно, моля те.  Hug  Не вярвам в нашата тема да се промъкват негативизъм и упреци, момичетата просто обясниха как е диетата по книга. От там нататък всеки си я нагажда според ежедневието и възможностите.  Peace
За плодовия ден ти давам за идея грейпфрути, киви и ананас, ако обичаш. Ако случайно си от София, последните седмици в Била има много вкусни и сладки грейпфрути, както и едни зелени ябълки (дори са на прИмоция), които са страхотни. И това го казва човек, който иначе не обича ябълки. Wink

# 561
Добро утро!

Браво на Минусовите Simple Smile момичета!   bouquet
Днес съм на варива. След малко ще си хапна плодчето за закуска и ще направя едно кафе. Преди диетата всеки ден пиех по три силни кафета, а сега едно кафе от сутринта го пия до преди лягане Wink .

Минусов ден ви пожелавам. мили!!!

# 562
здравейте момичета!

Дълго време ви чета, но чак сега реших да се региститрам и да пиша.
От 23 дни съм на диетата, но за жалост нямам никакви резултати. Общо взето съм свалила не повече от 1.5 кг. Искам да попитам дали има някой, който да е започнал да сваля чак през втория цикъл. Не искам да се отказвам, но съм малко разочарована. Имам да свалям около 5 кг.

Предварително благодаря за отговора!
Успех на всички!

# 563
Здравейте и от мен!
Тали, благодаря за кафето и закуската.
Джиджи, и на теб благодаря за кафето.Градинката ти макар и на малка снимка изглежда много добре и зареждащо.И моите деца ще доведа.
Дикси, браво, че си издържала и за резултата.
Нели, Хексина браво и на вас.Ужасия, много сладко дете имаш!Пу пу пу да ти е живо и здраво!
Днес съм белтъчна.пилешко ще е.
лек ден ва всички!
п.п.Еугени/дано съм го написала правилно/, всеки сваля различно.Кагато са по-малко кг. за сваляне става по-бавно.Смело напред.

# 564
eugeny, споделяй какво и по колко хапваш. Аз съм от малко свалящите, но е защото имам малко кг за сваляне и не съм от най-стриктните.
За обяд реших да настържа един картоф и с гювеч да запека на фурната. За вечеря ще правя пак нещо с компирче.

# 565
Здравейте и от мен.

Срещата с г-н Кантарджиев беше успешна , след омазващи 20 дена почти и ядене на огромни количеста храна и режимни и нережимни вие знаете, че споделях не съм качила и грамче изобщо или го е имало ,но във плодовия е паднало, та това ми дава стимул в оставащите 13 дена да съм изцяло стриктна ,за да не се разочаровам и да запазя теглото .

Браво на Дикси и Нели .  bouquet

Днес на обяд ще се ядат печени пилешки кюфтенца 2 бр със зелена салатка и от закуската на детето остана филийка със топено сирене и се чуда дали и нея да мушна.  Laughing

# 566
  • София
Добро утро и от мен!  Simple Smile

Днес съм на варива. Мисля да си направя една картофена салатка за обяд, че става бързо, а и много обичам.   chef

Поздравления на всички с минусчетата и кураж на останалите.  Hug

Лек и режимен ден на всички  Heart Eyes

# 567
Хекси,да права си.Аз съм съгласна всеки да си изразява мнението,диетата ми е до болка позната,знам кое правя добре и не чак толкова добре.Обаче как да седна да се наям когато плътно от 9 сутринта (днес е изключение) до 17ч съм сред огромно количество хора,просто е невъзможно да намеря място в което да си изкусам Mr. Green оризчето или салата и тем подобните манджички Crazy А и нямам време да огладнея при толкова натоварване,но ела да видиш какво става вечер.Сега откакто се сложих режимна,не го правя де Wink
Браво на теб за минусчето  bouquet

# 568
Благодаря ви , момичета! Окуражихте ме.
Спазвам режима, но не много стрикнто, т.е. от време на време си позволявам чаша вино.
Може би проблемът е, че порцията вечер не е половината от обяда. Забелязвам, че задържам много вода след белтъчен и бобов ден. После компенсирам, но веднага след следващия белтъчен нещата са същите.

# 569
eugeny Здравей.Аз започнах диетата вчера и като за първи ден малко съгреших,но не се отказвм,днес ще бъда по-стриктна.Желая ти успех в начинанието и също недей да се отчайваш.Коментарите за диетата тук са страхотни и с опит. Peace

Общи условия

Активация на акаунт