* SportsDirect - 10 *

• 52 233
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
това пък как го разбра?Кажи ми моля те

# 556
На друга поръчка съм писала билинг и шипинг адрес един и същ в Англия.Вече 4 ден нямам имейл, че е изпратена поръчката.Мога ли да се откажа от нея или трябва да чакам те да ми я откажат?

# 557
  • Варна
Аз на 02.03. също реших да пробвам това с безплатната доставка. Току-що си влизам в мейла и виждам, че са ми изпратили номер за проследяване, според който пратката трябва да е в Унгария. Искам да попитам, който знае, ако в момента, когао куриерът ни потърси в къщи за доставката, но няма никой, какво следва. Как ще разбера, че са ме търсили, оставят ли някаква бележка да си потърся пакета в съответния офис на DHL?

# 558
smile29, просто им се обади и кажи номера на товарителницата ти и ги помоли да ти го доставят след определен час, аз така правя.

ваня30, просто взимаш кода който ми даде JD0002268169135070, влизаш тук - http://www.dhl.bg/publish/bg/bg/eshipping/0.high.html , слагаш си кода и натискаш бутона "Провери"

# 559
# 560
http://www.sportsdirect.com/high-school-musical-ballet-pump-chil … ?colcode=03019032     -някой би ли ми казал това  С13 какъв номер е???Дъщеря ми носи 31-32 наша номерация -кои номер отговаря на тяхната ?

# 561
  • Варна
smile29, просто им се обади и кажи номера на товарителницата ти и ги помоли да ти го доставят след определен час, аз така правя

Благодаря ти!!! Най-добре е така да направя, в понеделник ще им звънна значи, че да се разминем

# 562
# 563
http://www.sportsdirect.com/high-school-musical-ballet-pump-chil … ?colcode=03019032     -някой би ли ми казал това  С13 какъв номер е???Дъщеря ми носи 31-32 наша номерация -кои номер отговаря на тяхната ?
C 12  e 30или 30 1/2  C 13  31-32 Peace

# 564
Някой би ли ми казал колко е стелката на С11?На 29 ли отговаря?Благодаря

# 565
# 566
  • Балчи-Варна
пЪрвите са кожени-а това отпред е гумено,а другите също са кожени-остава да си избереш тези които модела ти харесва най-много..лично на  мен вторите ми харесват най-много

# 567
нА МОЯ СИН ВЗЕХ ОТ ВТОРИЯ ВИД-ЧЕРНО С БЯЛО.мНОГО СА ХУБАВИ,но имай в предвид,че отгоре лепката е по-къса в сравнение с другите два модела,поне според мен.Ако детето и е с по-дебело краченце,може и да са му тесни.

# 568
Благодаря ви много за помоща

# 569
  • pomorie
нА МОЯ СИН ВЗЕХ ОТ ВТОРИЯ ВИД-ЧЕРНО С БЯЛО.мНОГО СА ХУБАВИ,но имай в предвид,че отгоре лепката е по-къса в сравнение с другите два модела,поне според мен.Ако детето и е с по-дебело краченце,може и да са му тесни.
и ние ги имахме вторите но с червено от ла редут-не са много качествени бързо се разлепи подметката от пред лепката малко трудно се залепя на детско краче и хлопат странно не са от най-добрите изпълнения на марката.за детски бягащи крачета горещо препоръчвам пумата с омекотяващият гел-страхотни са и качествени носихме ги мнооого време но ни умаляха за игра пред блока му бяхме взели капа която също е добра лека и удобна имахме и страхотни найкове пак от тук с връвки и лепка също много качествени.ако някой иска повече информация-линкове или стелка на С8 да свирка

Общи условия

Активация на акаунт