* SportsDirect - 10 *

• 52 216
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Айде и аз сега пуснах една поръчка за 89 лири с 0 лири транспорт  Mr. Green. Интересното е, че в потвърдителния мейл никъде не фигурира последния ред, който е с транспортните разходи (т.е където се обяснява, че ще си я взема от аутлета им) и се вижда в информацията за акаунта на сайта. Иначе си е дадено доставка 0. НАй-отдолу са изброени стъпките, през които ще премине пратката ми и пише, че ще получа тракинг номер до няколко дни и ще ми дойде до вкъщи пратката. А дано  Praynig.

# 616
Здравейте, ще поръчвам за първи път  искам да ви помоля за съвет -  за краче 18-18,5 см. кой номер от тези трябва да поръчам http://www.sportsdirect.com/nike-santiam-5-(ps)-031335 , както и за момче 38-39 номер от тези http://www.sportsdirect.com/nike-rayong-275223 . Предварително ви благодаря за отговорите.   bouquet

# 617
  • София
Аз пуснах една пробно на 01.03. и освен потвърдителния имейл, друго не съм получавала. Днес виждам, че парите вече са изтеглени. Възможно ли е да пропуснат да изпратят писмо с тракинг номера??? Случвало ли се е на някой?
Аз имам втора поръчка от 1.03 вечерта и още нямам тракинг номер. Надявам се скоро да го пратят Simple Smile

Проверете си папка спам. За втората ми поръчка с БД го намерих мейла с тракинг номера там.

# 618
Йей, току-що получих потвърдителен мейл с тракинг номер на поръчката ми от първи март с безплатната доставка!

# 619
# 620
Дай картинка за всеки случай, че ми звучи познато, мъжо си кара няколко месеца с такива, но са от ЛаРедута купувани, супер доволен е.

Добре, за да даде БД, колко минимум сума рискувате  Laughing
признавам, че хич не съм пробвала, просто си питам.
[/quote]

Ето това е модела, който има впечатление може да сподели и Найк 8УК= 43 - 27 см ли е  Thinking
http://www.sportsdirect.com/nike-dart-vi-129471

# 621
Аз пуснах една пробно на 01.03. и освен потвърдителния имейл, друго не съм получавала. Днес виждам, че парите вече са изтеглени. Възможно ли е да пропуснат да изпратят писмо с тракинг номера??? Случвало ли се е на някой?
Аз имам втора поръчка от 1.03 вечерта и още нямам тракинг номер. Надявам се скоро да го пратят Simple Smile
Аз също пуснах поръчка с БД на 01.03 и освен потвърдителен мейл нищо не съм получила.Те ако са ги пратили във Вторник-Сряда ще са вече тук.Дано да са ги изпратили. Laughing

# 622
  • София
 Поръчка от 1-ви е тръгнала на 3-ри  - днес е излезнала от  Унгария / не знам дали пращат всички  поръчки от деня наведнъж/.

# 623
Поръчка от 1-ви е тръгнала на 3-ри  - днес е излезнала от  Унгария / не знам дали пращат всички  поръчки от деня наведнъж/.

И моята от първи днес е излязла от Унгария.  Peace

# 624
Здравейте!Видях, че безплатните доставки на накои са дошли,но в софия с DHL .Аз като сам от провинцията какво ще стане.Дали ше има проблем

# 625
Здравейте!Видях, че безплатните доставки на накои са дошли,но в софия с DHL .Аз като сам от провинцията какво ще стане.Дали ше има проблем

Аз също съм от дълбоката провинция, много малък град и се чудя дали да я пробвам безплатната доставка и въобще някой дали ще ме потърси като види адреса  hahaha Laughing Laughing Нека някой да сподели..  Grinning

# 626
И аз си получих номера за проследяване от 01.02  Peace Поръчката ми е за 7лири  Mr. Green

# 627
  • София
имам една канселирана поръчка при тях и с блокирани пари съответно, и сега ме сърбят пръстите да пусна еда с бзпл. доставка  Simple Smile
И за отблокиеането на парите да попитам, че в банката (ПИБ) ми казаха до 14 дни щели да ги отблокират, ако искам по-рано сайта да пишел на банката, че нямат претенции - в какъв срок нормално се отблокират? При мен е минала една седмица.

# 628
Привет!
Един въпрос само от серията тъпи-но може ли да се плаща през Пейпал в Спортса?

# 629
  • Варна
имам една канселирана поръчка при тях и с блокирани пари съответно, и сега ме сърбят пръстите да пусна еда с бзпл. доставка  Simple Smile
И за отблокиеането на парите да попитам, че в банката (ПИБ) ми казаха до 14 дни щели да ги отблокират, ако искам по-рано сайта да пишел на банката, че нямат претенции - в какъв срок нормално се отблокират? При мен е минала една седмица.

Да, срокът в ПИБ е 14 дни, но пък често "забравят" да отблокират парите автоматично и се налага да ходя по няколко пъти да им напомням. За разлика от тях ЦКБ нямат грешка в това отношение - срокът е по-дълъг /45 дни/, но пък точно на деня ги разблокирват.
Ако искаш по-рано, трябва да занесеш имейла, в който пишат, че ти отказват поръчката и да попълниш молба за разблокирване.

Общи условия

Активация на акаунт