* SportsDirect - 10 *

• 52 222
  • 723
  •   1
Отговори
# 600

Дебели,анти- ортопедични подметки и стелки, повече май даже не са кожени,това че са "Адидас" не значи,че на детенце ще са му удобни.Получих подобен тип и са ужасни за ходене . За стоене в количка може и да стават  Peace

# 601
ГОЛЯМО мерси на Гюлчи благодарение на нея мъжо се сдоби с тези ХЛ          да му е топличко като работи че да вади парички
Може ли да те помоля за размери и отзиви за елека. Благодаря ти предварително!  bouquet

# 602
Аз от край време правя поръчка с карта на ДСК-почти винаги се получава така,имаше една служителка, с която си кореспондирах лично и тя знаеше какво да прави и за един работен ден ги отблокирваше,обаче тя напусна преди седмица,днес като видях ,че пак са блокирани и избухнах-защото знаех,че няма да се оправи бързо.Звъннах на Call center-a,и ги питах как може да позволяват търговеца-Sportsdirect-да си тегли пари от свободните-които са ми налични,а не от блокираните-Казах им че това е нещо,което не мога да си обясня-да си взимат от парите ми -след като за поръчката имам ве4е блокирани.Казаха ми че при правенето на поръчката самата банка ДСК си блокирва сумата,за да били сигурни ,че когато търговеца-Sportsdirect-си поиска осчетоводяване на поръчката-тези пари ще ги има налични по сметката-е добре попитах ги тогава-защо не си осчетоводявате от вече блокираните пари-ами си теглите от парите,които не са за тази цел.Казах им ,че парите ми трябват до 2 часа да са налични по сметката ми-той започна да шикалкави и тогава му казах ако той не може да ми отговори -да даде телефони на шефове и на други,които знаят и могат.След 20 мин .ми звъннаха и ми поискаха мейлите за поръчката и след още 30 мин ми звъннаха да ми кажат ,че е разблокирана сметката ми....
просто бях и съм бясна-имам блокирана сума,а си осчетоводяват от наличните ми средства които ми трябват за друго.....
Сега чакам да ми издадат карта към ЦКБ-защото чувам ,че там нямало такива глупости....
Оффф стана дълъг поста...но още съм им бяснаааа  #Cussing out #2gunfire
gul4i аз сам на ЦКБ  и всичко е ок мисля че няма да имаш пробеми   bouquet

# 603
Искам да взема на детенцето си маратонки на Lonsdale. Искам да са със стелка 15см.Моля ако някой е взимал да ми каже какъв е номера защото имат толкова много номерации и изобщо не мога да се оправя

# 604
  • Балчи-Варна
c9 са 16.5 на лонсдале маратонките

# 605
Здравейте, някоя от вас виждала ли е това яке  http://www.sportsdirect.com/campri-waterproof-jacket-ladies-442091

интересува ме дали има някаква подплата или е само мушама /понеже е и водо- и ветроустойчиво/

# 606
  • София
Аз от край време правя поръчка с карта на ДСК-почти винаги се получава така.......
Благодаря са споделения опит.   bouquet  HugМай на същия  налетях и аз Sick Ако до утре не оправят кашата, ще карам по начина по който си ги подкарала ти.

# 607
Направих първата си поръчка с доставка до адрес в Англия. Пристигна на втория ден. От 2 бр. маратонки/еднакви/  обаче са ми отказали единия брой, поради това, че не са налични в склада. Иначе в сайта още си стоят налични. Искам да ви питам за този отказан артикул как се процедира. Изтеглят само сумата на доставените стоки или за отказания артикул изпращат ваучер?

# 608
  • Варна
Блокирват цялата сума, после теглят само за изпратения артикул, а за отказания се освобождава и се "връща" в картата.

# 609
Благодаря за отговора,  dima1 !

# 610
  • София
Моята поръчка (27.02 вечерта) с безплатна доставка е вече в София. От DHL ми казаха, че мога още днес да си я взема  newsm44

# 611
Моята поръчка (27.02 вечерта) с безплатна доставка е вече в София. От DHL ми казаха, че мога още днес да си я взема  newsm44
Браво, много са бързи   Shocked

И аз съм с карта от ЦКБ и съм много доволна. Никога не са ми блокирали повече пари, дори ми се обаждат да ме питат дали потвърждавам плащането , когато става въпрос за по голяма сума де  Simple Smile

# 612
  • Пловдив
Аз пуснах една пробно на 01.03. и освен потвърдителния имейл, друго не съм получавала. Днес виждам, че парите вече са изтеглени. Възможно ли е да пропуснат да изпратят писмо с тракинг номера??? Случвало ли се е на някой?

# 613
  • София
Аз пуснах една пробно на 01.03. и освен потвърдителния имейл, друго не съм получавала. Днес виждам, че парите вече са изтеглени. Възможно ли е да пропуснат да изпратят писмо с тракинг номера??? Случвало ли се е на някой?
Аз имам втора поръчка от 1.03 вечерта и още нямам тракинг номер. Надявам се скоро да го пратят Simple Smile

# 614
  • София
Момичета, някой получавал ли е тези Найкове http://www.sportsdirect.com/nike-air-series-6e-premium-139018?colcode=13901840
Интересувам се дали са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт