* SportsDirect - 10 *

• 52 225
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета! За колко време идва поръчката.

# 586
За около 10 дни

# 587
  • София
Някой има ли наблюдения за детските FILA, GOLA и UMBRO?  Отговарят ли си на номерата?

# 588
Утре ли са най-големите дневни намаления.

# 589
  • Русе
Ако някой ще поръчва да се свърже с мен-трябват ми мъжки маратонки.

# 590
  • София
 smile3508  Поръчката ми е в Унгария, парите са изтеглени . Само дето са веднъж блокирани и още веднаж изтеглени само сумата  за маратонките които са ми пратили.   Или ще чакам 45 дена или ДСК ще се размърдат и ще ми освободят парите.Пратила съм им мейлите от спорт директа - достатъчни са да освободят парите , ама попаднах на един муден ooooh! дето май не знае   и какво да ги прави.

# 591
la_chiquita_linda,тази пума,която си измерила кой номер е,искам да се ориентирам.Мисля да поръчам на Adidas сандали C9 и се надявам стелката да е над 16см.Виждам,че твоя сладур носи доре долу този номер,дали ще можеш да ми помогнеш. Praynig

# 592
снощи и ей сега пуснах по една поръ4ка-за обща сума 89 лири-дано няма издънки-въпроса ми е за колко време полу4авате номер,4е е пратена ве4е???
и какво озна4ава блокиране на суми-в моето нет банкиране ми дава инфо само като ве4е са изтеглени newsm78

# 593
здравейте, интересува ме някой дали знае колко см е стелката на С5,С4 и С3?

# 594
  • pomorie
la_chiquita_linda,тази пума,която си измерила кой номер е,искам да се ориентирам.Мисля да поръчам на Adidas сандали C9 и се надявам стелката да е над 16см.Виждам,че твоя сладур носи доре долу този номер,дали ще можеш да ми помогнеш. Praynig
С8 е сега сме направо на С10 девятката я прескочихме  Peace

# 595
  • Балчи-Варна
smile3508  Поръчката ми е в Унгария, парите са изтеглени . Само дето са веднъж блокирани и още веднаж изтеглени само сумата  за маратонките които са ми пратили.   Или ще чакам 45 дена или ДСК ще се размърдат и ще ми освободят парите.Пратила съм им мейлите от спорт директа - достатъчни са да освободят парите , ама попаднах на един муден ooooh! дето май не знае   и какво да ги прави.
Ей сега се скарах с тях и аз-и за час ми освободиха парите....

# 596
  • София
снощи и ей сега пуснах по една поръ4ка-за обща сума 89 лири-дано няма издънки-въпроса ми е за колко време полу4авате номер,4е е пратена ве4е???
и какво озна4ава блокиране на суми-в моето нет банкиране ми дава инфо само като ве4е са изтеглени newsm78

Парите първоначално се блокират и в последствие се теглят / за поръчка направена на 1-ви днес са си изтеглили парите/. В ДСК директа се вижда как сумата е само блокирана  -т.е.е без името на търговеца, в момента в който си вземат парите излиза и името на търговеца.

# 597
  • pomorie
ГОЛЯМО мерси на Гюлчи благодарение на нея мъжо се сдоби с тези ХЛ          да му е топличко като работи че да вади парички

# 598
  • София
Ей сега се скарах с тях и аз-и за час ми освободиха парите....

Нямам този късмет. Какво беше положението при теб? Всъщност какво точно им каза,че ги накара да се размърдат! Mr. Green

# 599
  • Балчи-Варна
Аз от край време правя поръчка с карта на ДСК-почти винаги се получава така,имаше една служителка, с която си кореспондирах лично и тя знаеше какво да прави и за един работен ден ги отблокирваше,обаче тя напусна преди седмица,днес като видях ,че пак са блокирани и избухнах-защото знаех,че няма да се оправи бързо.Звъннах на Call center-a,и ги питах как може да позволяват търговеца-Sportsdirect-да си тегли пари от свободните-които са ми налични,а не от блокираните-Казах им че това е нещо,което не мога да си обясня-да си взимат от парите ми -след като за поръчката имам ве4е блокирани.Казаха ми че при правенето на поръчката самата банка ДСК си блокирва сумата,за да били сигурни ,че когато търговеца-Sportsdirect-си поиска осчетоводяване на поръчката-тези пари ще ги има налични по сметката-е добре попитах ги тогава-защо не си осчетоводявате от вече блокираните пари-ами си теглите от парите,които не са за тази цел.Казах им ,че парите ми трябват до 2 часа да са налични по сметката ми-той започна да шикалкави и тогава му казах ако той не може да ми отговори -да даде телефони на шефове и на други,които знаят и могат.След 20 мин .ми звъннаха и ми поискаха мейлите за поръчката и след още 30 мин ми звъннаха да ми кажат ,че е разблокирана сметката ми....
просто бях и съм бясна-имам блокирана сума,а си осчетоводяват от наличните ми средства които ми трябват за друго.....
Сега чакам да ми издадат карта към ЦКБ-защото чувам ,че там нямало такива глупости....
Оффф стана дълъг поста...но още съм им бяснаааа  #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт