True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 579
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой спомена тука езици и да кажа какво ми се случи миналата седмица в петъка, аз изморена от яката скапана седмица и се кефя, че е петък и си се возя сутринта в 8.30 в трамвая 7ца на път за офиса ми и зяпам валидатора за ел.карти и чета "лижи картата" и си викам баси има грешка тука  newsm78 Премигнах няколко пъти и пак се зачетох " Приближи картата" пишело, абе до какво води яката работа, изкрезването и липсата на витамини.

# 166
Някой спомена тука езици и да кажа какво ми се случи миналата седмица в петъка, аз изморена от яката скапана седмица и се кефя, че е петък и си се возя сутринта в 8.30 в трамвая 7ца на път за офиса ми и зяпам валидатора за ел.карти и чета "лижи картата" и си викам баси има грешка тука  newsm78 Премигнах няколко пъти и пак се зачетох " Приближи картата" пишело, абе до какво води яката работа, изкрезването и липсата на витамини.

Joy hahaha hahaha Ето, витамините са му мамата. Виде ли, мър Зисе  hahaha Че и от консервите ще има полза  hahaha

# 167
  • гр.София-Красна поляна
Ууу ху хууу,Джесчеее. hahaha hahaha hahaha
Смех,лижи картата и све живо почва да лоче по картата.
Карти и билети за лизанйе,молииим.

# 168
  • Срещу планината:)
Трябва групово които сме от провинцият да се натресем на софиянки за едно "кръвно" бирено парти   cheers

# 169
  • гр.София-Красна поляна
Трябва групово които сме от провинцият да се натресем на софиянки за едно "кръвно" бирено парти   cheers
А де,а де! Mr. Green
Ма Ката требе да дойде с каручката,че няма летище.

# 170
Дю, ти не си ли софиянка, бре, душко?! Аз съм се заблудила явно.  Laughing Мислих, че само и аз и Танчето сме провинциалистки  hahaha Ти с/у коя планина живееш - да не е Алпите, мър, Дю, че тогаз на теб ши са натресем  hahaha

Зисе, ма тез терлици с шиповете за кво са ми бре, по-бърза от боинг съм с тях  Mr. Green

# 171
  • гр.София-Красна поляна
Деее,бе Като.
Страната е у криза мър,с тез терлици ще нанесеш поражения по асвалту би. Mr. Green
Аз се чудим що дупка до дупка и след нея пак дупка а то Катка минала.
КАТКА КОПКАТА.

# 172
и аз съм пт провинцията Peace

# 173
Провинциалистка съм Кате  Laughing по хубава е от Алпите,щото си е моята  планина.  Sunglasses
Кате имам предложение за теб да се спуснеш по Дунава и аз ще те чакам на Козлодуйския бряг и от там право към софийското равно поле

# 174
Готове, бре, Дю! Ще се спусна ама срещу течението и ... на Козлодуйски бряг, бум... и в Софето...

Зис, ще намерим някой пътьом да ви запълни дупките, бре  Mr. Green

# 175
Готове, бре, Дю! Ще се спусна ама срещу течението и ... на Козлодуйски бряг, бум... и в Софето...

Зис, ще намерим някой пътьом да ви запълни дупките, бре  Mr. Green

hahaha Мале кви глупости говоря, е сори Кате ще трябва малко да погребеш срещу течението,но пак е по бърз вариант отколкото да правиш дупки по пътищата.Или склагаш поясчето, удряш един свободен стил,  Thinking може би трябва да ида до Оряхово за да не те карам да плуваш до Козлодуй

# 176
Ахахахаха, как сте се развихрили, бееее  Joy Joy Joy Опашльонки, каручки, самолети. Ше ме уморите!

Брех, Дю, и аз си мислех, че тука се местонахождаваш  Laughing

Айде, организирайте се и ви чакаме!

# 177
Дю, ела до Русе да чакаш! Среща на Дунав мост  Wink Пък ако искаш ела ме зъми от нас и под ръчичка кат` русалки с/у течението, прехвърляме се у Искъра и София ги ди джас...

# 178
  • гр.София-Красна поляна
Дю, ела до Русе да чакаш! Среща на Дунав мост  Wink Пък ако искаш ела ме зъми от нас и под ръчичка кат` русалки с/у течението, прехвърляме се у Искъра и София ги ди джас...
hahaha Joy hahaha

# 179

Кате гледай вълчан те гони,но ти защо бягаш

Общи условия

Активация на акаунт