True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 587
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Сигур се цикля, знам ли  newsm78

# 181
  • София
Кате сега се сетих къде съм скиф картинката ти в подписа, мисля, че беше от реклама на няква водка ?

# 182
Глупости, Джес! Това е от първата ни брачна нощ  Embarassed

Джеси
, ким тоз мен от подписа ти?

# 183
Сигур се цикля, знам ли  newsm78

Ааах, не, не, сприии!  hahaha

# 184
Ир, да спра да бягам или кво?  newsm78

Момичета, толкова не сме изписвали от преди 13-та тема  Wink

# 185
Ир, да спра да бягам или кво?  newsm78

Момичета, толкова не сме изписвали от преди 13-та тема  Wink

Ми ако искаш спри и да бягаш, или бягай по-бавно, че да може да те стигне.  hahaha Но всъщност имах предвид да спреш и ти, и всички други да сипете бисери, че в момента се опитвам и да работя, и да гледам Сейлъмс Лот. Ама вие пък кво сте ми виновни  Laughing

Днес ми е анти-ден.  hahaha

# 186
Ауууу, Сейлъмс Лот  Heart Eyes Оставам те  Peace И приятни сънища довечера, муахахах  Mr. Green

# 187
  • Срещу планината:)

че в момента се опитвам и да работя, и да гледам Сейлъмс Лот.

И после се чудиш що сънуваш че трепеш вампри, раждаш антихриста и тем подобни  Mr. Green
Утре ще чакаме да ни разказваш сънища  Mr. Green

# 188
'Бавайте се вие, ама филма е мноооого добър. При положение, че съм силно критична към екранизации на майстор Стивън  Sunglasses

Като, няма да ми породи кошмари, бе, аз тая книга страстно я обичам. Виж, утре като си дръпна Гробището за домашни любимци не знам...

Пък може да сънувам някои от присъстващите на БАФТА, бе, Дю, знае ли човек...  Blush

ПП Анти-антихриста раждах, моля!  hahaha

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 18:03 от ИрПуц

# 189
И Гробището е много добър филм. Аз като четох Сейлъмс май съм ти разказвала кво преживях... Scream

# 190
И Гробището е много добър филм. Аз като четох Сейлъмс май съм ти разказвала кво преживях... Scream

Въх, не си! Разкажи!

Гробището и Сейлъмс са ми двата тотални фаворита (книжно), за вечни времена. Но сега, като съм вече отвъд половината на Сейлъмс, си давам сметка, че тази книга не може да се филмира пълноценно и това. Освен, може би, като сериал  Rolling Eyes

# 191
Разказвала съм, но за теб ще го направя отново  Mr. Green В детската ми стая се беше счупило стъклото на вратата и майка сложи едно покривало, докато стъклари донесат новото стъкло. Чета си аз на леглото гърбом към вратата и с лице към прозореца и през секунди поглеждам към джамлъка и усещам по едно време, бе някой ме наблюдава... Обръщам се и  #Shocked гледам в пространството една озъбена кратуна.  smile3514 Кат се разпищях, кат са разврещях...пък то - брат ми си наврял главата да ме изумлявал. Така успешно се справи! Явно така се получават номерата на илюзионистите - главата му буквално изглеждаше насред нищото  doh

# 192
Малиииии!  Shocked Аз кошмари съм сънувала с Гробището и като си я препрочитам никога, ама никога не я оставям с корицата нагоре, щото настръхвам от картинката (велик е Петър Станимиров).

# 193
И аз така с То - все я обръщах наопаки книгата и я закривах с учебник или нещо друго. А ако се случваше да видя балонче самотно по улиците ... малииии  hahaha

Като четох Проклятието, циганка искаше да ми гледа в парка на ръка, а аз избягах почти с писъци от нея  Laughing

Големи сме шматки - хем ни е страх, хем се навираме в кошмарите  Wink

# 194
  • гр.София-Красна поляна
Абре уморихте ме от смех бре. Joy hahaha
Командирш,книгата за Домашните е много добра ама и филма става. Peace
Също така има и Гробищата 2. Wink

Общи условия

Активация на акаунт