True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 493
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро мерси за кафе
Ние ще ходим на Тодоров ден на дете на моя приятелка

# 31
Доброоо утрооо!

Их, че хубаво изкукала кукувичка Зиска  Mr. Green

Аз тъкмо се излюпих и преди да се отдам на чая искам сърдечно да ви благодаря, че ми напомнихте какъв празник е днес. Иначе щях яко да се срамя пред кумицата, която ни е поканила на гости (щерка й е Теодора, ама тя не ме уведоми, че повод имаEmbarassed

Та, благодаря ви!  bouquet

# 32
  • Срещу планината:)
Добър ден  sun ,гласувах за асистентка  Mr. Green

# 33
А, забравих - аз гласувах и за асистентка, и за акробат, и за клоун  Mr. Green

# 34
Добъррррррррррррррр ден, за никой не съм гласувала, ще видим обмислям го, все пак това е родата ми, трудно се взима решение Mr. Green
Така се запалих по Анита Блейк вчера Laughing И нищо не съм писала от няколко дни, макар че вече зная какво ще се случи при баба Цеца, за бой съм Whistling

# 35
Добъррррррррррррррр ден, за никой не съм гласувала, ще видим обмислям го, все пак това е родата ми, трудно се взима решение Mr. Green
Така се запалих по Анита Блейк вчера Laughing И нищо не съм писала от няколко дни, макар че вече зная какво ще се случи при баба Цеца, за бой съм Whistling

Определено си за бой! Аз пък измислих как ще се засекат Перничагата и Катето. Пиши, че да се стиковаме  Laughing

# 36

А така,добре го обмисли,семейството преди всичко Wink
Вчера трябва да е излязла и 2-ра книга "Мъртви в Далас" Peace

# 37
Хелоу и от мен.

Аз съм на работа пак..а детето болно...

Тъкмо за книгата щях да кажа,че я няма по нашите книжарници още.

Вчера се зачудих дали да не купя вълчата поредица Тръпка...някой нали я изрекламира.

# 38
  • Срещу планината:)
Аз в понеделник ще проверявам за "Мъртви в Далас" в нашите книжарници

Ками нали ти каза,че си изтеглила Легион,дръпнах го снощи,но през 5 мин трябваше да ставам за да синхронизирам субтитрите,при теб  имаше ли този проблем  newsm78 Отказах се да го гледам поне засега.

Аз съм тази дето има Тръпката  Rolling Eyes но, не съм я почвала   Thinking

# 39
Ауууу, страшно е навън. красота, с изключение на заблатените полянки. Дунавската градина е разкош, с изключение на един умрял лебед, който се носише по течението на Дунав...абе иначе добре се разходихме  Sunglasses

Днес тук ще е пусто, но отвреме на време ще ви обикалям.
Дю, страхотно слънчев поздрав, бре, душко  Grinning

Ками, то традиция да пекне и дечурлигите да им текнат нослетата - бързо оправяне ви желая.

# 40
На мен субс на Легион са ми ок,само време не ми остава,че го гледам от 3 дена вече...
Пол Бетани с тъмна коса е  Heart Eyes
От замунда теглих.

# 41
Да взема и аз ли да го дръпна този легион Thinking
напоследък доста играя белот онлайн.Не предполагах,че ще ми хареса

# 42
Веднага се включвам и аз в новата темичка. Анкетата е много мощтна този път Mr. Green Според мен Лафайет е роден за асистентка Hands Clap

# 43
Анкетата е много мощтна този път Mr. Green Според мен Лафайет е роден за асистентка Hands Clap

Анкетата е по идея на Катето Mr. Green

# 44
Бе Трайки, то беше на шега, бре  Blush Laughing Ама възможните варианти са трепач  hahaha

Днес е повторението на 3-ти епизод - ако на някой му липсва танца на Джейсън да не пропуска  Mr. Green  Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт