True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 487
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Бе Трайки, то беше на шега, бре  Blush Laughing Ама възможните варианти са трепач  hahaha

Шега,шега ама виж каква яка анкета стана Wink Аз продължавам да чета "Зазоряване".Много ми харесва,май ще се окаже,че е любимата ми книга от сагата Peace

# 46
Бе Трайки, то беше на шега, бре  Blush Laughing Ама възможните варианти са трепач  hahaha

Шега,шега ама виж каква яка анкета стана Wink Аз продължавам да чета "Зазоряване".Много ми харесва,май ще се окаже,че е любимата ми книга от сагата Peace

Стига бе! Особено със захарно-сиропения край?  Rolling Eyes И спри да говориш за тая сага, че започва да ме сърби... да я пошестя/поседмя, забравих вече по колко пъти ги четох  ooooh!

Кви са тия легиони, кви са тия тръпки?  Joy

# 47
Командирш ти сакън да не зачекнат за джентълмена WinkВреме е да си я припомниш поредицата -щом от декември не си я докосвала WinkТ о и на НАС май ще ми е любима Зазоряване Peace
ВЪПРЕКИ ''ЗАХАРОСАНИЯ''-И ЗАЖИВЕЛИ ЩАСТЛИВО.Да не говорим за щита дето не знам на колко стр го описваха

# 48

Стига бе! Особено със захарно-сиропения край?  Rolling Eyes

Е,не знам какъв е краят.Все още съм на онази част за Джейк,където Бела е полу-умряла.Пък и то се очаква,че края ще е захаросан,не мисля,че Стефани може да ме изненада с нещо Wink

# 49
  • гр.София-Красна поляна
А добър вечер,биии. Mr. Green
Ох,днес беше екстра времето.
Ходихме при баба,събрахме се родата и изкарахме супер.
Децата тичаха,играха,че вътре се бяха побъркали.
Обаче на Зиса и се разтече носаа... Whistling,сега ще бърша сополи цяла седмица. ooooh!

# 50
Малко фервексчи и готово.Да не се тръшнеш сега,че току виж съм докопала Бил Wink
И при нас времето беше супер PeaceХодихме в парка Hug
лека вечер Hug

# 51
Добър ден, отишли сме на втора страница, та Командира идва на помощ  Mr. Green

Ай, Таничка, аз мислех, че си я чела, леле, как щях да ти я спойлерирам! Да, ясно е, че краят ще е захарен, ама много, бе! А какво имаш против поведението на Едуард, така и не разбрах.

Танче, ти мълчи, че издавай ключови елементи, че Трайкова я чете за пръв път! И кой е зачекнал джентълмена? Тук говорим за Едуард и Бела, не за джентълмена  Mr. Green

# 52
Ай, Таничка, аз мислех, че си я чела, леле, как щях да ти я спойлерирам! Да, ясно е, че краят ще е захарен, ама много, бе! А какво имаш против поведението на Едуард, така и не разбрах.

А,няма проблем не с притеснявай Hug Относно Едуард,ами прекалено преувеличава,прекалено е предпазлив Rolling Eyes Като я видя насинена и вече край,няма да я докосва и куп глупости,развали сутринта на момичето ooooh! По-добре да беше я завел на лекар,за да се убеди,че всичко е наред,а той започна да наказва и себе си и нея Sad Горката Бела,изобщо не можа да се наслади както трябва на медения си месец,вечно се притеснява да не каже или направи нещо,което да го притесни и уплаши Confused Абе кофти работа,всъщност не Едуард е виновен,ами Стефани......... Tired Айде,спирам да спамя Mr. Green

# 53
Въпрос: защо вампирите живеят столетия, имат супер сили, но така и не откриват силата на сложната лихва...та да не трябва да бачкат...

# 54
Въпрос: защо вампирите живеят столетия, имат супер сили, но така и не откриват силата на сложната лихва...та да не трябва да бачкат...

hahaha Много добър въпрос, ама знаеш ли, може и да са я открили сложната лихва, я виж Кълънови.

Таничка, мъничко ще дооспамя цирка: той е преди всички предпазлив, горкия. Все пак, не само я посини, ами и наяде 2-3 възглавници  Joy И да, самонаказването си му е черта от характера.  Wink

# 55
  • Срещу планината:)
Ирка те Къланови си имат Алис  Wink

Танчик ти верно ли чак сега дочиташ сагата  Shocked

Май ще им омръзне да бездействат толкова много години и само да се забавляват.
 А за работа някои ще трябва да карат все нощни смени,освен ако си нямат пръстен който да ги предпазва или пък слънцето не  ги кара да блещукат  Laughing

# 56
Ирка те Къланови си имат Алис  Wink

Танчик ти верно ли чак сега дочиташ сагата  Shocked

Май ще им омръзне да бездействат толкова много години и само да се забавляват.
 А за работа някои ще трябва да карат все нощни смени,освен ако си нямат пръстен който да ги предпазва или пък слънцето не  ги кара да блещукат  Laughing

hahaha Вчера сержант Ц ми заяви, че й блестя на слънце и да й се разкарам на сянка.

ПП Дю, сори за Евертън... Гледахме мачовете, докато бяхме на гости.

# 57
Трайкова и мен точно това ме подразни в Джентълмена PeaceТРАЙКОВА ДО КЪДЕ СТИГНА?
Разбира се,че омръзва да си вековник
То и забавленият ще се поизчерпят-''цяла веченост''

# 58
Трайкова и мен точно това ме подразни в Джентълмена PeaceТРАЙКОВА ДО КЪДЕ СТИГНА?
Разбира се,че омръзва да си вековник
То и забавленият ще се поизчерпят-''цяла веченост''

Танчооо! Джентълменът не е Едуард! Едуард е само един мъничък аспект на джентълмена  Wink
Ама те разбирам, де, сигурно снахичката ти приравнява джентълмена с Едуард  Flutter

# 59
Е добре мила следващия път ще се коригирам Peace HugДА ЗА СНАХАТА Wink

Общи условия

Активация на акаунт