True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 492
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Е добре мила следващия път ще се коригирам Peace HugДА ЗА СНАХАТА Wink

'стествено, знаех си! Mr. Green

Hug

# 61
МИ ТАКА НАЛИ СИ КОМАНДИР ВЕДНАГА СЕ СЪГЛАСЯВАМ Peace Hug
ЛЕКА ВЕчЕР

# 62
Танчо, ти пък, аз съм бяла и добра... през повечето време  Sunglasses

ПП Току-що отбелязах, че Ромео-речта на Едуард е явно преправена за американци, нищо общо с оригинала, който награбих за проверка  Rolling Eyes

И за да спра спаменето - ъъъ... не знам как да спра спаменето. А, да! Ей сега (след Новолуние) ще си изгледам епизода, в който Бил чупи плоскоекранния ТВ в главата на Лорена. Мразя плоски екрани, мразя Лорена  Mr. Green

# 63
  • Велико Търново
мале спряхя свръхестествено, спряха дневниците нищо не ми оставиха..................сега  соамо династията на Тюдорите , ама и то едно протяжно върви........

# 64
Маринка, остава ти да дишаш дълбоко до юни  Sunglasses Що да са спрели Дневниците?

Поздравявам ви, мили мои: http://www.youtube.com/watch?v=NXwyE0IrA2M  newsm08

Сигурна съм, че фенката на Хетфийлд ще спре да диша, слушайки братския си глас  Wink

# 65
  • гр.София-Красна поляна
А добър вечер би. Hug
Аз имам един грях към Командирша,ама нали казват ,,споделен грях - половин грях,,
Та Командирш,само не ме бий. newsm43
Снощи догледах Новолуние и през нощта съновам,че се целувам с Едуард.
Събудих се с много приятно чувсто и също така стреснта.
Незнам какво беше това чудо като аз не си падам по него. newsm56

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 19:32 от zisska

# 66
Днес взех да се замислям,че във всички вампирски филми ,когато вмапирите пият собствена кръв или мутират или умират.Но в нашите филми с красиви вампири май не се е случвало да видим да си пият кръвта.
Днес най-накрая догледах Daybreak,също така Salem's lot  и първите 2 серии на Fear Itslef и вече съм Shocked,озъртам се при всеки шум.
Моите 10на сериали,които следя също са офф и сега гледам само Изгубени.
Чак сега забелязах колко е оригинално заглавието на новата тема Peace

# 67
А добър вечер би. Hug
Аз имам един грях към Командирша,ама нали казват ,,споделен грях - половин грях,,
Та Командирш,само не ме бий. newsm43
Снощи догледах Новолуние и през нощта съновам,че се целувам с Едуард.
Събудих се с много приятно чувсто и също така стреснта.
Незнам какво беше това чудо като аз не си падам по него. newsm56

Мням, мням, просто да ти е  Hug Аз ей сега изгледах Новолуние за нам си кой път, утре ще се чуе... Сега съм пак с братята  Mr. Green

Чак сега забелязах колко е оригинално заглавието на новата тема Peace

Мирси, аз го измислих (под давлението на всички налични краставичарки  hahaha)  bowuu

Айде, до утре...ако сънувам, сънувам и туйто!

ПП Зисе, няма да та бия, мър, аз та обичам  bouquet - откак ти отдадох Бил, оттогава (за кво го припомням тва не ми е ясно, още съм му сърдита Twisted Evil)

# 68
 Crossing Arms Thinking не знам защо и на мен ми се случва да имам еротични сънища с мъже които не са мой тип.Но пък сутрин винаги съм в настроение Peace Grinning WinkИрка мерси Сами много имсе радва на тези музики Peace

# 69
  • Велико Търново
Маринка, остава ти да дишаш дълбоко до юни  Sunglasses Що да са спрели Дневниците?

Поздравявам ви, мили мои: http://www.youtube.com/watch?v=NXwyE0IrA2M  newsm08

Сигурна съм, че фенката на Хетфийлд ще спре да диша, слушайки братския си глас  Wink

Ми де да знам що сигурно заради олимпийските игри................... или някъде има качен 15ти епизод и аз не знам?

# 70
няма мила следим ги зорко тия работи Peace

# 71
Crossing Arms Thinking не знам защо и на мен ми се случва да имам еротични сънища с мъже които не са мой тип.Но пък сутрин винаги съм в настроение Peace Grinning WinkИрка мерси Сами много имсе радва на тези музики Peace

Сами, значи, е мъж с много добър вкус още от малък  Sunglasses

О)тносно Супернатуралните епизоди, 15-ти ще ни го поднесат в края на другия месец, тъй рече мъж ми. Да му се ненадяваш, той уж сериали не гледа...  hahaha

Тотално съм сдала багажа, явно... сега видях, че за Дневниците говорите  Embarassed Ама простено ми е, преди 2 часа гледах Новолуние.

# 72

Тотално съм сдала багажа, явно... сега видях, че за Дневниците говорите  Embarassed Ама простено ми е, преди 2 часа гледах Новолуние.

hahaha Joy
лека нощ Hug

# 73
  • гр.София-Красна поляна
Командирш,аз сама на себе си се учудвам.
Бил го сънувам да трепе къртици а го гледам от незнам кога пък
Новолуние веднъж го гледах и айдеее веднага се награбих с Едуард. Thinking
Нйещо съм се повредила май. newsm78

Обаче много ми стана жал за Джейкъб бе.
Трепа се момчето да защитава Бела Рабита па тя...плю му в устата дет се вика. Mr. Green

# 74
Doбрютро Crazy

Общи условия

Активация на акаунт