True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 621
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро,
завръщам се bowuu

# 586
Добро утрооо!

И едно слънце пекналоооо. То сигурно щото свекито е рожденничка днес  Confused

Бебок, слава Богу, че се завърна. За малко да си помисля, че ни избягваш  Whistling Wink

# 587
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютруу! Hug
Беб,ади би,де одиш?
Какче би,от какво си оцеляла би?
Да не е имало съновна битка пак нощес? Wink
Ууу,Като мър,да ти е живо и здраво свекито.
Много да те слуша и козирува мър.

# 588
Няма бе, тука съм Mr. Green Не мож се отървете от мен Mr. Green
Досега се ядосвах, че петицията дето я писах и хвърлих толкова труд и нерви, при условие, че детето ми е болно в същото време, та се намериха веднага и недоволни критикарки. Ама то много лесно да критикуваш, без да даваш предложения, ей така, за самата критика. Сори за офф-а.

# 589
ООО, честито на свекито ти Mr. Green
Само да уточниш кое свеки - Върколашката или човешката Thinking Нали си двубрачна, та да уточним.

# 590
Зисе,  hahaha ей сега ще й предам пожеланията ти!  Wink  Аз я експлоатирах вече за днес /гледа ми дедето, докато простирам, готвя и огладя/. Сега ще чакам вечерното парти...че утре сме ние наред с купоните.

Бебс, ква е тая петиция. Дай линк да видим за кво иде реч, да си турим подписа.

ОргиналЪ свеки. На милото мама му.  Mr. Green

# 591
Кате, да ти е жива и здрава свекървичката, много да я ядосваш  Mr. Green

Бебс, не си образувай нерви, критикарите са пшовече от хората на тия ширини, тъй да знаеш.

# 592
  • гр.София-Красна поляна
Ох и аз сега пуснах перална.
Хващам се за прахосмукачката сега да потанцуваме малкУ
и после ше дода. Wink

# 593
  • София
добро утро мацки
Ето кафенцето за днеска :

Бързам да докладвам как мина снощи, снощи мина добре, не мога да кажа, че мина чак перфектно, защото ми се струва, че му беше скучно накрая вече, но знам ли. Ще чакам кака ми утре да ми каже какво му е мнението. Не е лошо момчето, добро е има си собствено мнение, не е идиот, и не прилича на Дамянчо, но е готин като цяло. Абе каквото е писано тва, но Кати позна, че ще мине добре.   bouquet  bouquet  bouquet
Който не иска да чете цитатите от книгата да подминава следващата част на поста ми.
 А сега малко цитатчета от 2-та книга(защото нея чета и ми е по - лесно от нея да вадя).
Тери към Суки (тука Порша вечерта е взела Анди Белфльор от бара тъй като бил поркан и на сутринта откриват Лафайет в колата на Анди, та по този повод Тери казва) :
-Порша не е толкова корава колкото изглежда острани-каза той.-Ти пък си точно обратното:вкусен малък еклер отвън, а отвън същински питбул.
-Чудя се как да постъпя. Да ти благодаря за комплимента или да ти разбия носа ?
- Ето за това говоря! Колко жени, че и мъже дори - биха дръзнали да кажат това на психар като мен? И Тери се усмихна така както би се усмихнал призрак."
Тука след като я наръга менадата и са при Ерик и лечителката казва, че трябва да и източат кръвта. И тук Ерик се извинява на Суки за това, че тя е станала съобщението на менадата за Ерик. Но много сладко се извинява, чак аз се учудих и си го представих.

Ерик : - Съжалявам, че менанада те е нападнала.
Изгледах го кръвнишки
- Не е достатъчно!-отвърнах , колкото да поддържам разговор. Имах нужда от разсейване.
- Суки, ангелче, въплъщение на любовта и красотата, направо съм смазан , че проклетата злобна менада е посегнала на нежното ти, разкошно тяло в желанието си да ми изпрати съобщение.
- Аха, нещо такова имах предвид. Ако не ме болеше толкова щях да се размажа от удоволствие.
Тука малко преди да почнат да и пият кръвта.

- Последното нещо което си спомнях е лицето на Ерик, надвесено над мойто. Стори ми се, че ми намигна.

Разговор между Пам и Суки след като се събужда след източването и преливането на новата кръв в Суки и тя се събужда оцеляла.
- Получи се- каза тя. - Доктор Лудвиг излезе права.
- Супер!
- Да, щеше да е жалко да те загубим, и теб, и кръвчицата ти. - Практична до безобразие! - Изборът на менадата можеше да падне и върху много други човеци, но за никого от тях нямаше да ни пука толкова.
- Благодаря ти, Пам, много си мила- смотолевих. Чувствах се отвратително; като потопена в казан с пот и после овъргаляна в мръсотия. Усещах тази гадост даже по зъбите си.
- Няма защо- отвърна тя и ме дари с блага усмивка. Гледай ти, Пам имала чувство за хумор.Рядък случай за вампир. Не съм чувала за вампир комедиант, а човешките вицове изобщо не ги трогваха(Да не говори, че от техните шеги можеш да сънуваш цяла седмица кошмари.)
Тука Суки благодари на всички за това, че са я спасили, но няма да го пиша цялото, че е много дълго, а само най-интересното което ми грабна вниманието.
Ето отговора на Ерик след като Сук му благодари

- Струваше си да погълна отровата-обади се Ерик, после докосна с пръсти устните си и ги целуна, сякаш възхваляваше вкуса на кръвта ми.

След това заминават за Далас, срещат се с отчето, ама нататъка не съм чела още.Довечера чак.
Това е засега, ако искате още цитати кажете, а ако не за да не пиша   bouquet

# 594
О, сега фиксирах петицията в подписа ти. Включвам се  Peace

Ир, старая се  Mr. Green Шегувкам се разбира се. Аз много си го тача свекинцето. Освен кат` не ми Идосва то  Confused

Зисе, от сутринта с денсинето

# 595
Добро утро и от мен Hug Днешните новини:

Ерик vs.Деймън в сп.Grazia

Остроумията на Джейсън

Мишел и Сам говорят за 2-ри сезон

Новото творчество на Шарлейн

Част от каста на премиерата на "The Pacific"

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Shocked

# 596
Не е лошо момчето, добро е има си собствено мнение, не е идиот, и не прилича на Дамянчо, но е готин като цяло. Абе каквото е писано тва, но Кати позна, че ще мине добре.   bouquet  bouquet  bouquet

Съмняваше ли се в мен  Hug Джеси, хубавите работи стават бавно. Важното е така да му влезеш под кожичката, че докато му смучиш кръвчицата да си мисли, че либовни тръпки минават през него. Това е образно казано  Wink Надявам се, че си ме разбрала за какво говоря.
Страшни цитати. Наистина ще си купя книгите все пак Rolling Eyes Аз съм ЗА цитати  Peace

# 597
Бебс,много добре е написана петицията   bouquet Подписах я  Peace

Джеси и аз съм "за" цитатите Wink

# 598
Джес, ти да не си имала либовна среща бреее, въъх, кога отмина туй време при мен, забравих веч Mr. Green
Да, момичета много ви моля да подпишете петицията в подписа ми. Настояваме за нови по - високи наказания за педофилите #2gunfire

# 599
Хихи, линка с мъдростите на Джейсън е чуден!

Ще я подпиша, разбира се, Бебс!

Общи условия

Активация на акаунт