True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 633
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Срещу планината:)
Я малко по оптимистично за малко да се депресирам с тази възрастова тема дето подхванахте  Rolling Eyes

Хайде дами стана ракиено време,налейте чашка и сложете саладка за любимите си джентълмени  WinkПриятна вечер

Има поредна епизод на кръвта   довечера Laughing

# 571
О, верно, днес четвъртък. Ир, любимия ти ден!  Grinning

# 572
О, верно, днес четвъртък. Ир, любимия ти ден!  Grinning

Ъхъ! Ей сега се мяткам и аз към биричката, малко отдих ми се полага.  Simple Smile

Ай, наздраве! Де е Зиса, между другото?

Дю, ти пък къде си тръгнала да се депресираш, бе, яре младо  hahaha

# 573
  • гр.София-Красна поляна
Ту съм би,надуших пиячка. Mr. Green
Обаче нямам кохол шъ карам само на салата.
Боже,за годините говорите,аз туй лято удраям трийсетака би.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 17:27 от zisska

# 574
Ту съм би,надуших пиячка. Mr. Green
Обаче нямам кохол шъ карам само на салата.
Боже,за годините говорите,аз туй лято удраям трийсетака би.

Аз го ударих преди 2 години, както посочих вече. Mr. Green Все тая, мен ако питате.

И ша ми викате "како" отсега нататък  hahaha

# 575
  • гр.София-Красна поляна
Командир Какчето. Mr. Green

# 576

Хм, не ме кефи... Да си останем на Пуц/Патинсъновица  Mr. Green

# 577
  • гр.София-Красна поляна

Ми тогаз Пуци Какината. Mr. Green

# 578

Ми тогаз Пуци Какината. Mr. Green

Ба, чия какина ша да съм тогаз? Я да забравим каката  Joy

# 579
Да се надяваме,че днес ще прочета повече от темата.Обещано ми е Grinning
Зиска в понеделник се връщам
Ирка за ''Мъртви в Далас ''иде реч.Днес ми я даде детето.И тя голяма фенка на сериала.Ама  на-не смей детето да се включи.Много краставици и мини Laughing Wink
Може и да сте писали по въпроса,но ще си кажа и аз.Нали бяхте постнали една снимка на Ерик в розово трико и се чудехме дали е кулаж Thinking.Явно не било LaughingТя Сукито го кани на една оргия/по повод разследването на едно убийство/ и го моли да се представи като гей и по този повод се накиприл тъй.

# 580
Да се надяваме,че днес ще прочета повече от темата.Обещано ми е Grinning
Зиска в понеделник се връщам
Ирка за ''Мъртви в Далас ''иде реч.Днес ми я даде детето.И тя голяма фенка на сериала.Ама  на-не смей детето да се включи.Много краставици и мини Laughing Wink
Може и да сте писали по въпроса,но ще си кажа и аз.Нали бяхте постнали една снимка на Ерик в розово трико и се чудехме дали е кулаж Thinking.Явно не било LaughingТя Сукито го кани на една оргия/по повод разследването на едно убийство/ и го моли да се представи като гей и по този повод се накиприл тъй.

Еееее,стига де Танче Stop Щом не сме го видели във филма значи е колаж Crossing Arms

Що не смее да се включи детето бе  Thinking Заради мен или заради Зис newsm78 Че то обикновено ние сме обичайните заподозрени  Whistling

# 581
Не знам :thinking Whistling:Ама щом ти казваш за какво може да е ,коя съм аз да протестирам Whistling аз и казах къде обсъждаме сериала и книгите.Пратих и книгите на пощата.Сега почвам да ви чета
лека вечер Hug
чета Джес е написала по повод разминаванията м/у сериала и книгите
Това за еклерчето,го казва Тери Белфльюр
Тара сега чак се появява на сцената но в различно амплоа-във филма е барманка
За БЕЛА И АЗ Я ХАРЕСВАМ,ХАРЕСВАМ И НИНчЕТО,но тя си е тъкмо за дневниците.Не мисля,че щеше да играе по-добре от Бела
А той Дамянчо си има цял харем,няма и да се усети,че лейтенанта е мръднала леко в страни Wink
Ирка и аз бях много-много романтична,не че сега несъм,но осъзнах с годините доста неща.Ирка не се коси,нали знаеш те комшите понякога доста нетактично се изказват за ДЖЕНТЪЛМЕНА
Мама Кати УБИ МЕ   И ЗА МЪЖО И ЗА ШЕВНАТА МАШИНА Joyhahaha JoyДЮ ПРАВА СИ ОЩЕ СМЕ НА ПОЧИВКА.Джес отивай спокойно на среща,моят го държа изкъсо като при мен Wink
Джес траят си щото сигурно не знаят-''съпругът научава последен'' Wink
Дю  Peaceаз ще ставам лятото на 40 ама хич не се кося и аз изглеждам доста младолика  Peace

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 21:15 от tanq 70

# 582
И аз на есен с песен навлизам в 30-така. Зисе, мър ние с теб сме и наборчета, мър  Hug
Танче, колаж е фотото на Ерик, щото съм виждала други артисти в същия тоалет  Wink

Гледам Джес липсва, значи срещата върви добре.  Grinning Ей ще излезе врачка от мама ви Катка.

# 583
Мама Кати лудетино драго ми е да те засека.Изчетох ви накрая,много изпускам,но пък и си почиВАМ КАЧЕСТВЕНО Grinning
Може аз нали за това и не споря
Но в книгата се е избарал с розов клин и потник и черно наметало
Надявам се срещата да върви добре за Джес HugИ аз напоследък го раздавам сватовница.Сега запознах голямата племенница с едно съседче.Много хубав,синеок с черна коса ,добряк инженер

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 21:21 от tanq 70

# 584
Ау влизам и какво виждам - темата на втора страница, и то не в началото на втора страница! Срам и позор, и добро утро!  Mr. Green

Ето ви и кафенце, толкова ми е кеф, че е петък и оцелях от вчера!

Общи условия

Активация на акаунт