True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 618
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Подписах! И сега гледам за случая по Нова тв. Направо се набрах кат глист на л...о. Да ме прощавате, но ми се  Sick от тази история. Бих убила, честно ви казвам, ако се случи на децата ми. Не, не и не. Не искам и да си го представя дори  Sad

# 601
Добро утро,мерси за кафе и новини
Бебочка и аз ще я подпиша
Снощи забравих да отбележа,но втора книга-М.Д.ми хареса повече от М.М.
Мъжо отиде за риба

# 602
И аз подписах и почвам да я поразпращам насам-натам.

Кате, повечето хора при подобни обстоятелства биха станали убийци, разбираемо е... Радвам се, че не сме дотам "цивилизовани" като холандците, че да си имаме и партия на педофилите.

# 603
 Joy Joy Ох, Джейсън...Снощната серия ... що не му показаха патладжана, бре?! Запалиха ни любопитството, пък нищо не видяхме  Confused

Танче, дано мъжо ти не си е забравил портофийла  Wink

# 604
  • София
Съмняваше ли се в мен  Hug Джеси, хубавите работи стават бавно. Важното е така да му влезеш под кожичката, че докато му смучиш кръвчицата да си мисли, че либовни тръпки минават през него. Това е образно казано  Wink Надявам се, че си ме разбрала за какво говоря.
Страшни цитати. Наистина ще си купя книгите все пак Rolling Eyes Аз съм ЗА цитати  Peace

Не се съмнявам в теб   bouquet Иначе не бързам, може той да не ме е харесал, ама това ще се разбере у събота кака като ми каже и такаа. Иначе не знае нищо за вампирите, което е добре за мен.  Laughing

Джес, ти да не си имала либовна среща бреее, въъх, кога отмина туй време при мен, забравих веч Mr. Green
Да, момичета много ви моля да подпишете петицията в подписа ми. Настояваме за нови по - високи наказания за педофилите #2gunfire
Даа пиле ...ама срещата мина Simple Smile  Hug Добре дошла пак   bouquet

цитати ще има само да се натъкна на някой як Simple Smile

# 605
А, Джесче, научила си най-важното за него - не знаел нищо за вампири  Mr. Green
Ще научи, ще научи...

Ир, верно ли това за холандците, бре  Shocked Е, не. Но щом тага кораво легализират дрогата и проституцията...всъщност не ме учудват. То и ние имаме, но е под секрет. Кузов я оглавяваше. Копелето мазно. Остана ненаказан. Crossing Arms

# 606
Подписах петицията,чакам потвърждение в пощата
Не е забравил портфейла,напомних му да го вземе.Щели да ходят ако правилно съм разбрала на Качия
Джес как няма да те хареса.Изобщо ако е такъв какъвто го описваш  ще те хареса
 Peace
Това за партията на педофилите е отвратително
Четох някъде,че им подтискали мераците с хапчета.
Ужас.Много мек е закона за тях.С мъжо наскоро го обсъждахме

# 607
Джеси, що не го поканиш във форума  Whistling Кат си полафим на 4 очи знаеш ли как ще те захареса от раз.  Laughing

# 608
А, Джесче, научила си най-важното за него - не знаел нищо за вампири  Mr. Green
Ще научи, ще научи...

Ир, верно ли това за холандците, бре  Shocked Е, не. Но щом тага кораво легализират дрогата и проституцията...всъщност не ме учудват. То и ние имаме, но е под секрет. Кузов я оглавяваше. Копелето мазно. Остана ненаказан. Crossing Arms

Ами преди години четох, че искали да правят партия и май си спомням,ч е им разрешиха, макар че не съм 100% сигурна. Самият факт, че се е стигнало дотам да искат да са парламентарно представени е достатъчно гнусен.

Джеси, що не го поканиш във форума  Whistling Кат си полафим на 4 очи знаеш ли как ще те захареса от раз.  Laughing

Стига бе! Ще му изкараме акъла на младежа.  Mr. Green

# 609
  • София
The pacific premiere :

Да бе Кати предстааш ли си военен тука у форума ни ? той тотално ще ни нарече луди моми, особено както си лафим за краставици и такива работи ще избяга с писъци

# 610
С много готино шлиферче се е издокарал Алекс  Wink

# 611
И с неизменната карирана ризка под пуловерчето. Сещате ли се навремето като излъчваха Туин Пийкс, агент Купър ходише с карирана ризка и след този сериал мало и голямо беше пощръкляло да се издокарва с подобни дрешки. Аз лично бях приватизирала от баща ми тъкмо 3 броя - червена, зелена и сива  Mr. Green

# 612
Елегантен е той, да не излага Трайкова, дала му е инструкции тя Mr. Green

# 613
Олеле,страхотен е Алекс(както винаги) Heart Eyes Нарочно не исках да слагам негови снимки от събитието в новините,че да не си личи,че съм пристрастна Mr. Green Но не мога да спра да му се възхищавам.......въпреки карираната ризка Wink
Забелязвате ли,че Стив е без Ана Whistling

# 614
И с неизменната карирана ризка под пуловерчето. Сещате ли се навремето като излъчваха Туин Пийкс, агент Купър ходише с карирана ризка и след този сериал мало и голямо беше пощръкляло да се издокарва с подобни дрешки. Аз лично бях приватизирала от баща ми тъкмо 3 броя - червена, зелена и сива  Mr. Green

Хахаха, карираните ризки определено правят голямо завръщане, не само покрай Алекс, ако ма разбираш  Whistling И аз бях завладяла карираните ризи на тати покрай Сиатълската вълна. Mr. Green Пък сега спя в пижамка на червено каре.

Общи условия

Активация на акаунт