Как се прощава изневяра?

• 18 391
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
  • в дяволитите очички на моето тормозче
А може ли да попитам как разбрахте? Embarassed Аз съм много "загубена" - не търся, не ровя, не питам, нито къде отива, нито кога ще се върне, нито къде е бил, но започнаха да ме обземат съмнения...
Вие как разбрахте?

Промени си отношението вкъщи, все по- често имаше работа навън, рядко виждах очите му. И една вечер, когато се прибра по малките  часове пийнал и ми направи сцена на ревност, истината ме тресна като мълния. Взех телефона му и там открих купчина прелюбопитни есемеси.Оттам нататък развръзката беше бурна и бърза- приключих цялата сага  за  около  3 седмици.

# 16
Със сърцето!

# 17
Не знам,все си мисля,че непростимо е само онова,което наранява детето ти,всички сме хора, всички грешим...Ако го обичаш,ще намериш сили да простиш!Ако ли не,по - добре се разделете!

# 18
Извинявай,знам,че минаваш през много труден момент,но прочетох и предишните ти мнения и в темата "И мен ме пиле окълва" пак пише за изневяра,но и че си простила и той много се старае.Това пак ли ти си го писала,че нещо ми се объркаха нещата.
А по темата,изневяра е трудно да простиш,но каквото и да стане винаги ще си имаш едно наум,а за това дали той заслужава шанс- всеки греши,но  не всеки се учи от грешките си.Ако смяташ,че твоя мъж би се поучил ти пожелавам много сили и голямо сърце Hug Hug Hug

# 19
Аз бих ти казала.....клин, клин избива.... Whistling.....ама не го взимай на сериозно....лично аз не бих простила изневяра , мисля че дори и да го направя,всичко м/у нас ще е свършено Peace

# 20

Може би бих простила ако разбера, зарди детето най-вече.
Но едва ли някога бих могла да го гледам със същите очи и любов. И това ако говорим за еднократна изневяра без някакви специално чувства.

# 21
Миме , колко теми ще пуснеш за да разбереме , че вече си му простила.Щом сте още заедно, какво дъвчеш все едно и също.
Отговорите на въпросът ти са два , трябваше да му биеш шута веднага или както е сега да гълташ зелени жаби.И не се моли да не те нападат във форума ,защото всеки има мнение  различно от твоето ,понякога.
Хайде със здраве  Wink

# 22
Мими, четох и предишната ти тема.
Според мен трябва да се опиташ малко да се отдалечиш емоционално от случилото се. Спомни си какъв човек си била преди брака, какво те е интересувало, какво те е забавлявало. Освен част от едно семейство, ти си и човешко същество със собствени мечти, пристрастия, желания. Захвани се с нещо ново - да учиш чужд език, да отглеждаш цветя или каквото на теб ти е приятно, но го направи за себе си. Усещането, че придобиваш нови умения, че си добра в нова област ще повиши самочувствието ти и ще отвлече мислите ти от семейните проблеми.
  И не мисля, че трябва да продължаваш да се питаш простила ли си и въобще можеш ли да простиш със сърцето си. Засега живеете така. И двамата трябва да осъзнаете, че животът ви се променил, той никога няма да бъде същият както преди. Може да бъде по-хубав, може да бъде  по-лош. Бъдещето ще покаже. Няма как да си залепите парчетата от преди, без да личи, но може да преживеете нови неща, които да ви сплотят.
Моля те, не забравяй себе си!

# 23
  • до една звездичка
На този въпрос не очаквай еднозначен отговор. Рецепта за прошка няма, няма и кой да напише.

Както си намерила сили да простиш, така и ще намериш индивидуалното решение как да се справиш.

# 24

А детето какво общо има  newsm78

# 25

А детето какво общо има  newsm78

Струва ми се егоистично да лишавам детето от пълноценно присъствие на баща, зарди това че баща му е решил да изч.ка някоя друга

# 26
  • до една звездичка
А детето какво общо има  newsm78
Струва ми се егоистично да лишавам детето от пълноценно присъствие на баща, зарди това че баща му е решил да изч.ка някоя друга

Простете, че се намесвам, ама то е*аси и пълноценното присъствие ще бъде, ако на бащата му е хоби да **** други жени.  hahaha

# 27

...
 И това ако говорим за еднократна изневяра без някакви специално чувства.

аз съм се уточнила Naughty Естествено че ако му е редовна практика  ritnik

# 28
Именно....като е редовно и те прави за резил пред хората  - шута!!!

Как се прощава? - НЕ СЕ прощава, просто си тръгваш.

Аз някога така постъпих и не съжалявам. Взех си бебето на 8 месеца, малкото багаж и го оставих да пасе.

# 29
и аз не бих простила, или може би бих, но не бих могла повече да градя семейство с този човек, не бих му имала никога повече доверие! Peace

Общи условия

Активация на акаунт