Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 054
  • 662
  •   1
Отговори
# 360
# 361
# 362
Ох, милата....Не бях виждала някой да плаче за Майк така от както е починал!Направо ме разчувства!и аз мисля, че го е обичала.

# 363
Тъпо е, ама- Майкъл като My Little Pony  Mr. Green

# 364
# 365
WS: Разбирам каузата, която стои зад нея, но не бих коментирал. По-скоро съм критичен относно отношението към Майкъл. Мисля, че беше един ангел изпратен ни на земята, би трябвало да се замислим какви грижи положихме за него. Хората казват:”Всички около него бяха зли и не се отнасяха добре”. Мисля, че нещата са комплексни. Не си спомням за някой артист, който да привличал  толкова много енергия и да излъчвал толкова много сила. Той докосна много хора, той беше посланика на Америка, на афро-американската култура по целия свят. Хора се преселваха в Америка заради Майкъл Джаксън. Индустрията се промени, музикалната индустрия се промени заради Майкъл Джаксън. Той беше дар за нас и се страхувам,че Бог едва ли ще ни прати отново някой като него, защото не успяхме да се погрижим добре за Майкъл.

[/quote]

Всичко ,което казва Уесли Снайпс е много вярно,Бог ни прати ангел ,който изцяло се  отдаваше на хората  пренебрегвайки дори личния си живот , а много от тези хора не  можаха да оценят всичко това и го погубиха и точно за това Бог го прибра при себе си.Имам чувството ,че за тези хиляди години хората така и не можаха да се променят към по -добро!Преди хората разпънаха на кръст Исус ,сега направиха същото и с Майкъл и аз също мисля ,че едва ли Господ ще ни даде  друг като Исус и  Майкъл докато не се научим как да обичаме и да оценяваме хората около нас,защото ние постоянно унищожаваме тези прекрасни създания ,които господ ни праща.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:26 от Liberian girl

# 366
  • Норвегия
Във връзка с посещението на Деби Роу във Форест Лоун, ето впечатления от първа ръка:

"Както винаги на 3-то число всеки месец аз и фенове на Майкъл от Южна Калифорния отидохме на гроба на Майкъл. Носим картички, писма и подаръци от цял всят. Правим това от 6 месеца насам.

Днес бяхме във Forest Lawn и един от групата ни забеляза Деби Роу да шофира напред-назад. В началото помислихме, че му се привижда, но след това я разпознахме. Хейди и аз отидохме до колата й за да я поздравим и да се представим.

Това, което видяхме, беше една жена, преживяваща голяма мъка. В момента, когато излезе от колата тя започна да плаче и да ни прегръща. След като днес прекарахме известно време с нея осъзнахме две неща: Деби е тотално съкрушена от смъртта на бившия си съпруг Майкъл Джаксън и го обича повече, отколкото си мислехме. Тя е скърбяща жена, обичаща Майкъл и децата си. Другото нещо, което научихме, е че е мил и добър човек.

Когато я попитахме защо кара напред-назад (това разби сърцето ми) тя отговори, че се е страхувала да спре, тъй като ни видяла да стоим там и мислела, че феновете на Майкъл я мразят, понеже получавала много злобни писма. Ние я уверихме, че не я мразим и й благодарихме за това, че е дарила Майкъл с два от трите най-ценни подаръка в живота му.

Деби Роу е била приятел на Майкъл почти 20 години преди да сключат брак и тя е майката на две от неговите чудесни деца, Prince and Paris. Нека ви кажа нещо... гледайки я, можете да разпознаете Парис. Надявам се, че феновете ще бъдат мили с нея, защото ако бяхте видяли това, което ние видяхме днес... тя е наистина специален човек.

Подарихме й една от нашите нови JUSTICE4MJ тениски и тя каза, че ще си я носи. Имаме и снимки от посещението ни, които скоро ще публикуваме в нашия сайт."

Снимките се повтарят, затова няма да ги публикувам.

http://www.facebook.com/group.php?gid=324254322849

# 367
  • Linz
Стана ми много мъчно за Деби Sad Явно никак не й е лесно...

# 368
  • София
Liberian girl,  Bittersweet, благодаря ви за преводите!  Hug

Деби винаги си го е обичала Майкъл. Видяхме   как се разплака във филма опровержение към Башир и с каква любов говореше за Майкъл и децата. Сигурна съм, че си ги обича истински.  Не зная дали да го нарека жертва или не, но не е лесно да се отделиш от децата си /в нейния случай причините ги знаем/. Пък и от снимките с тях двамата и дечицата мисля, че тази обич си личи.
Много е истинска мъката и във Форест Лаун. Да, не и е лесно - и преди и сега.

# 369
Liberian girl,  Bittersweet, благодаря ви за преводите!  Hug

Деби винаги си го е обичала Майкъл. Видяхме   как се разплака във филма опровержение към Башир и с каква любов говореше за Майкъл и децата. Сигурна съм, че си ги обича истински.  Не зная дали да го нарека жертва или не, но не е лесно да се отделиш от децата си /в нейния случай причините ги знаем/. Пък и от снимките с тях двамата и дечицата мисля, че тази обич си личи.
Много е истинска мъката и във Форест Лаун. Да, не и е лесно - и преди и сега.
Напълно съм съгласна с теб,Деби обича Майкъл и го доказа като го дари с две прекрасни деца .Надявам се да и позволяват да вижда децата си ,защото сега когато Майкъл го няма си личи ,че тя го преживява много болезнено,но  сигурно ще и бъде още по- тежко ако не може да види децата си все пак тя е тяхна майка.

# 370
Винаги съм смятала Деби Роу за особен тип жена ,сдържа емоциите си,не кокетничи ,и най-учудващото: никога не е парадирала с това че  има връзка с Майкъл!

# 371
  • София
Винаги съм смятала Деби Роу за особен тип жена ,сдържа емоциите си,не кокетничи ,и най-учудващото: никога не е парадирала с това че  има връзка с Майкъл!

Не зная дали е най-подходящия коментар, но аз бих казала мъжко момиче. И въпреки тези злобни писма, които е получавала - представяте ли си - от фенове на Майкъл - тя никъде медийно досега не е коментирала този факт,  не  е търсила  начин за публичен отговор и не е проявила малко злоба или хъс да се защитава или оправдава с нещо.  Явно всичко  носи в себе си и се справя някак си.  Може би и такова поведение е продиктувано от обич, но не всеки го може. И тя и Грейс наистина никога не са парадирали едната с брака си, другата с близкото
обкръжение с Майкъл. Мъчно ми е за Деби и се надявам след тази среща с истински фенове нещата за нея да са вече по-добри.

# 372
Ето нещо от мен по темата за лека нощ!

# 373
Ей, много мъчно ми стана за Деби! Да призная май досега бях от онези фенове, които не я одобряват много, много, но да си призная честно като се замисля незнам защо така ooooh! Май бях повлияна от медиите. На снимките се вижда, че е съсипана, горката Cry Дано Господ й дава сили! Praynig

По темата и за загрявка за утре:

# 374
http://www.live-pr.com/en/michael-jackson-s-fans-tell-us-stories-r1048410702.htm

A new book called “It´s all about L.O.V.E. - Michael Jackson stories you were never meant to read” grants an insight into the relationship between the megastar and his fans.
- Michael Jackson´s fans have decided that it is time to share their special stories to show the world the real Michael Jackson.
“It's all about L.O.V.E” contains close to 50 stories and poems that no journalist, no biographer and no editor could ever write about Michael Jackson. It tells true stories of fans meeting their star backstage, talking to him on

the phone, giving an artwork-presentation to him or even visiting him at home at his Neverland ranch.
Moreover, “It´s all about L.O.V.E.” includes 22 full-color full-page photos plus over 100 black & white pictures of Michael Jackson and his fans that were never released before. It exclusively features contributions of very close friends of Michael Jackson, his bodyguard as well as the assistant chief-editor of the biggest European teen magazine “BRAVO”.
On over 440 pages the book tells about the very special bond that existed between the star and his fans around the world and shows a never known facet of Michael Jackson. Not of Michael Jackson the megastar, the Moonwalker or the King of Pop – but just of Michael, the man who tried to show the world throughout his entire life that it is all about L.O.V.E.!
“It’s all about L.O.V.E.” is available for ? 29,95 online at Amazon and other bookshops.
The authors of the book have all agreed to the waiving of their revenues for the benefit of the charity organization Make-A-Wish International, acting in the spirit of Michael Jackson.

For further information about “It´s all about L.O.V.E. – Michael Jackson stories you were never meant to read” visit the website www.MJJBook.com

Press Information:
MJJBook

Wasserburger Landstr. 167a
81827 Muenchen
GERMANY

Contact Person:
B. Bloemen, M. Dobler, M. Lohr, S. Winterholler
Publishers
Phone: 0049/1741765610
eMail: eMail

Web: http://www.mjjbook.com

Общи условия