Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 017
  • 662
  •   1
Отговори
# 435
Memorgana,Reni,мн.дълго мислех и аз над това:че преди двадесет години ,ако бях гледала Майкъл с тези очи и сетива,с които съм сега -не бих го разбала-имам предвид ,че той е творил и работил -създал песни, които  са прозрени с години напред.Може би в това се крие неговата истина.Неговите мечти са били далеч по-големи за времето си.Изключвам :желанието му за семейство и деца,които са естествен процес на човек,който е искал да бъде идеален в собствената си съдба.Просто той е надраснал себе си,вслушвал се е в собствената си интуиция и не и е изневерил.Бил е предан на себе си.В днешно време е трудно да правиш това ,което ти диктува сърцето.Майкъл просто е успял .Във всичко,което човек може да бъде полезен на другите-затова е толкова обичан и ще се помни вечно.И както казва Майка Тереза "Любовта е действие".Той е превърнал Любовта в действие и е успял.
Обичам го с цялото си сърце.

# 436
  • София
Момичета, за трибюта аз мисля, че всеки, който е пожелал от сърце, вече е направил своя - от малките клипчета в Ю-тюб, през уличните масови танци, та чак до трибютите във всички музикални награди и т.н. Всеки  е намерил начин да изкаже почитта, обичта и уважението си. Какво се пъне вече 8 месеца този Джърмейн, само слухове и провали от него. Никой не му го и очаква с такъв интерес, защото знаем, че пак ще прибута дечица, братчета, братовчедчета, но не и когото трябва и за каквото трябва.
Хайде де!  Crossing Arms

Много си права Benisima. Наистина, точно това са стойностните неща - тези, направени от сърце и с любов - така както твореше Майкъл и точно тези би оценил той най-много.

Интересно ми е,  в Енсино колко хора живеят - възрастни и деца /без персонал/?  newsm78  Приемам, че медиите ще научат за инцидента с онлайн поръчката и за фалшивия сигнал за обир, но как така, мисля че го видях в tmz, те ще имат и видео с едно от децата на Джърмейн - трудно ми е да възпроизведа името му в момента? И не че искам да ровя в лични животи, но наистина ми е любопитно.

# 437
Рени точно "задушаващо безсилие" изпитвам и аз, мила! Cry И все пак, макар и на другия край на света си живяла, докато е творил и си очаквала нови неща! A aз хванах само Invincible Rolling Eyes

Понякога си мисля - ами ако не ни гледа отгоре и просто го няма и не вижда всичко, което се прави в негова памет Cry Cry Cry

Представяш ли си да сме били сред публиката на първата му Лунна походка Heart Eyes

Вале струва ми се, че в крайна сметка Джърмейн никаква няма да я свърши. Дано поне си възпита децата Crossing Arms

На мен ми се иска да имам силата да върна годините назад и да предотвратя смъртта на Майкъл,да можех да го отърва от всички използвачи ,които го заобикаляха и го унищожиха! cry cry cry
А за Джърмейн ,честно казано не мисля ,че той е човекът ,който е способен да организира нещо наистина ,а да не говорим за трибют за Майкъл ,незнам можеби ако Джанет се беше захванала с това можеше и да се получи нещо ,а и тя беше една от малкото на които Майкъл държеше ,с нея беше по-близък отколкото с останалите.

# 438
  • BG
Хм, пак да кажа УБАВЕЦ   love001

Benisima, тия горните снимки от предния ти пост от къде са?Трибют ли са?Уникални!
Да кажа, превеждам за  Дженифър Батън, китаристката, да не ми го вземе някой  Mr. Green Ще стане днес или утре  Peace

Ленита, първата е от наградите на актьорската гилдия през януари тази година, втората - от Американските музикални награди 2009г., а третата - трибют в Ню Йорк на 09.07.2009г.

Peace

# 439
# 440
Малко по темата.

Тези прекрасни  очи...

# 441
  • Linz
Колко са красиви, забавни, интересни... пълни живот Cry И само за една година... Confused Такъв е животът- обидно крехък и кратък. Да почиват в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 442
  • София
една много щастлива фенка

# 443
  • София
Много хубав трибют:

http://www.youtube.com/watch?v=Zj8pWJVmPt4

много ми хареса, че дечица пеят HTW, страхотен ефект на 2,03

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 22:35 от valq61

# 444
УУф, така ми докривя  Cry Вижте колко е хубав тук

# 445
Влиянието на Майкъл:

# 446
  • София

Който го е направил - браво.

# 447
# 448
# 449
Честит 8-ми март, мили момичета! Щастлива съм, че ви има! Поздрав за всички вас:
(това къде ли е - да не е някакъв цирк или нещо от тоя род?)

За влиянието на Майкъл - нямам представа кой е правил графиката - от някакъв сайт я взех. Доста от песните проверих - има изумителни прилики!

Общи условия

Активация на акаунт