Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 31 956
  • 662
  •   1
Отговори
# 570
Още няколко изречения от разказа на бодигардовете на Майкъл.

Те казват ,че начина  на живот на Майкъл е бил много изолиран и той е бил много самотен.Живота му е бил изпълнен със стрес ,параноя и болка.

На рождения ден на едно от децата му са присъствали само  учителя,бавачката нямало поканени други деца.

Когато Майкъл не пътувал с децата отсядали в къща в Лас вегас ,но за неговата сигурност и за сигурността на децата му тази къща била ужасна и Майкъл я мразел.Там бил изложен на показ имало прекалено много съседи ,папараците постоянно ги притеснявали дори се криели по дърветата,но точно в тази къща бодигардовете научават повече за Майкъл отколкото всеки друг би могъл.

Майкъл много обичал да води децата си с колата и да си поръчват  бърза закуска -хамбургери ,картофки и Майкъл настоявал той сам да поръчва , а  хората ,които вземали поръчката си нямали и на представа ,кой е той в същтност.Майкъл казвал :Ако тези хора знаеха ,кой  прави тази поръчка  и се смеел.

Бодигардовете се запознават с Майкъл през2007 година.
Те се подписват да го защитават ,но работата им става по -тежка.Майкъл им поверява живота си,децата си и тайните си. Ние бяхме с Майкъл Джаксън човека , а не с Майкъл Джаксън певеца казва Гарсия.

Децата на Майкъл често му казвали  обичам те татко.Те били като четирима приятели.Децата били  много учтиви и с добри обноски.Една бележка от Парис ,в която тя моли за риба тон за котката била изпълнена с думите "моля" и "благодаря".Бодигардовете казват ,че Майкъл се опитвал да защити децата си от безумните публикации на медиите.Понякога като видел такива публикации Майкъл вземал децата и ги обръщал така ,че те да не виждат това ,което е написано за баща им.

Когато ги попитали дали смятат ,че Майкъл е бил педофил тримата бодигардове категорично казват "Не".Уайтфийлд казва ,че са били достатъчно дълго около Майкъл  и знаят ,че той е истински мъж.Гарсия казва ,че Майкъл е имал желания (страст) към жените като всеки нормален мъж и ,че той е имал обожателки(любовници).Бодигардовете казват ,че Майкъл  имал поне две приятелки и че понякога дори е излизал с две момичета на среща.В колите в които са го возели е имало завеса ,която не им е позволявала да виждат какво става на задната седалка ,но те са чували как Майкъл си говори с момичетата и дори понякога са чували и целувки.

Всеки път като влизали в книжарница Майкъл купувал много книги,харчел по 4 - 5 хиляди долара за книги.Най-често Майкъл четял исторически и научно фантастични книги.Бодигардовете казват ,че Майкъл е много интелигентен и имал цели рафтове пълни с книги.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 23:36 от Liberian girl

# 571
  • BG

Прегръдка за нашите транслейтъри   !!!!!!!

# 572
  • BG

И малко по темата...........

# 573
# 574
# 575
  • BG
Ако може да се спи след това - ЛЕКА!

# 576
  • София
Моля да ми преведете следния текст:  Praynig Praynig Praynig

"Скъпа Джудит Хил, моля за вашата помощ за разпространението на тази петиция: http://www.petitionspot.com/petitions/michaeljustice/, чиято цел е спиране издаването на книгата Michael Jackson's Dangerous Liaisons. Моля, помогнете да защитим Майкъл Джексън."

# 577
Нещата са задействани май отдавна. Сега видях, че поста ми в mjportal е изтрит и на негово място се появи друг по-стар пост в който е написано за книгата.Утре ще ви го преведа.Доста е остро и безпардонно, но така трябва да се действа според мен.Как върви петицията?

# 578
  Здравейте момичета Hug          Много ми липсвахте през тези дни, имах здравословни проблеми и дори не съм влизала в темата, но сега ще наваксам пропуснатото Peace Поздравявам ви за това,което сте направили по отношение на тази книга- подкрепям ви напълно! Heart Eyes

И преди да прочета всичко,което сте написали през изминалите дни, искам да ви честитя 8-ми март, със закъснение :      Бъдете здрави, много,много обичани и нека пролетта ви донесе прекрасни емоции!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Малко по темата.

# 580
# 581
tinkerbell07 благодаря за пожеланията ,надявам се ,че вече си добре и ще те виждаме по -често тук. Grinning Hug Hug    bouquet

# 582
  • София
Нещата са задействани май отдавна. Сега видях, че поста ми в mjportal е изтрит и на негово място се появи друг по-стар пост в който е написано за книгата.Утре ще ви го преведа.Доста е остро и безпардонно, но така трябва да се действа според мен.Как върви петицията?

lenitta, засега няма да се отазваме да я разпространяваме.  Praynig
Аз я пуснах и тук: http://www.michaeljackson.com/us/node/699983
и тук: http://www.michaeljackson.com/us/forum/35 и във всички останали форуми в michaeljackson.com

tinkerbell07,  Hug

# 583
Tinkerbell,много се радвам, че си добре и си пак сред нас!Липсваше ми! Hug
Вале, получи ли превода за Джудит Хил?

# 584
  • София
lenitta , получих превода, благодаря ти, че  светкавично се отзова на молбата ми Hug и така успях да изпратя писмо до Джудит Хил.
Според мен можем да пишем и до Браян Оксман, след като във facebook  си е публикувал електронен адрес.  Виждам, че www.justice4mj.com кореспондират с него и си позволих да им пиша и на тях

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 10:56 от valq61

Общи условия

Активация на акаунт