За любителите на елфи, джуджета и орки- Тема 2

• 40 515
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е щото в книгата е кобила все пак  Laughing

# 646
  • Пловдив
Е щото в книгата е кобила все пак  Laughing
Ама в клипа на задницата има едно наметало, та не се вижда жребец ли е, кобила ли е, важните .... показатели Mr. Green са скрити.

# 647
  • София
Трябва да пишем на създателите на клипа по този толкова важен въпрос Mr. Green. Господа, не се виждат атрибутите на животното Laughing

# 648
  • Пазарджик/Лондон
Много ми хареса клипчето, нищо , че не е ясно кобила ли е, кон ли е Joy.Красавица е Моарейн Wink.

# 649
Днес ли излиза Тowers of midnight ? Някой ако я намери онлайн, да дава линк  Praynig

# 650
  • Пловдив
Днес ли излиза Тowers of midnight ? Някой ако я намери онлайн, да дава линк  Praynig
Бърза жена, ей, няма ли да чакаш субтитри Simple Smile

# 651
Мне, ще я изчета сега на английски, като излезе превода- пак Simple Smile
Дано си заслужава чакането де...

# 652
  • Belgium
Ами от 1, 2 и 8 глава, които четох ми се струва, че си заслужава.

Аз се замислям дали да не си поръчам книгата на английски. Такава тухла на екран нямам нерви да чета.

# 653
  • Пазарджик/Лондон
Аз пък искам субтитри, че английският ми не е достатъчно добър Embarassed.

# 654
  • Belgium
Аз пък искам субтитри, че английският ми не е достатъчно добър Embarassed.

Да не те разочаровам, но съм говорила с издателство Бард, обясниха ми, че преди Нова година нямало да я пуснат. Трябвало им техническо време за превод. Аз обаче им казах да се опитат да синхронизират занапред премиерата на книгата със световната както правят вече някои техни колеги в България  Whistling

# 655
  • Пловдив
Аз директно ще я чакам да излезе на български да си я купя на хартия. Поназнайвам английски, ама не дотолкова, че да свободно непознат текст. Ей къде е НГ Simple Smile Тъкмо подарък от мен за мен, винаги уцелвам какво искам Simple Smile

# 656
А аз на английски мисля да я чета онлайн, все пак чета по-бавно на английски, а и малко отгоре-отгоре , колкото да разбера какво става Simple Smile
После мисля да си я чета на български на хартия (пък дано бързичко излезе)

# 657
  • Belgium
Янтра за мене български издател като каже Нова година, чакай книгата на пролет  hahaha Така се случи и с Милениум.

Дано не съм права де.

Английският е много приятен, чете се лесно. А специфичните думи като тавирен, Тармон Гайдон и така нататък са си така и на английски  Laughing

# 658
  • София
Тамън като прочета всичко отначало и ще е излязла Кулите на бг.  Laughing

# 659
  • Русе
 Честит Рожден Ден Аелис. Желая ти да станат реалност най фантастичните ти желания.   bouquet

Нямам време да чета. Още съм съвсем в началото на Туп. То ако бях малко по напред,нищо не можеше да ме спре да я изгълтам на часа.

Общи условия

Активация на акаунт