Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 913
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
Лусия,късмет,дано да се получи този път!

За рожденния ден,понеже за пръв път ще празнува в детскат градина,не съм въобще подготвена.В правилниците им пишеше,че ако внасям храна подлежи на някакви проверки,но не ми стана ясно.Някакви идеи какво се носи там,освен тортата?

Тортата знам, че задължително трябва да е със сертификат  Thinking

# 181
  • Варна
Варненски мацки, споделете споходи ли ви късмета при томболата?!?

Джъсти, аз винаги нося пакетирани сладки и солени лакомства. Те са позволени. Торта не съм носила. В яслата категорично забраняваха. В градината позволяват, но не сме взимали, че щяха да станат "100" торти.

# 182
  • София
Честити 3 годинки на всички мъничета и специално на:

НИКОЛА на мама Цигарет
                                                АЛЕКСАНДРА на мама Мадаме                                                             
                                                МАЯ на мама Кетката
                                                ДАНИЕЛА на мама Лусия                                                       
                                                РАДОСЛАВ на мама Гоголина
                                                СТЕНЛИ на мама Гери

КРИСТИЯН на мама Лилибон  Flowers Rose Flowers Rose

# 183
  • София, под Карлсон
Привет, привет! Даааааааааа, дойде сезона на рождените дни Laughing Аз още не съм решила 100% как ще празнуваме, но най- вероятно ще е някъде навън. Това е едно от предимствата на летните деца- хубавото време  Peace
А и Иво още има колебания за тортата- постоянно сменя картинките  Laughing
Честито на всички рожденици, да са живи и здрави и много радост да носят на мама и тате Simple Smile

# 184
  • Варна
Похвалвам се  Grinning
Приети сме на градина, Косето на Щък също. И двамата по първи желания. Снощи беше голям стрес, но сме ужасно щастливи. Неприети останаха 350 деца. Сред тях това на Mileidi - резерва са.

Сега минаваме окончателно на тема празнувания, че в идните 2 седмици много поводи имаме.

Честито на всички рожденници вече на 3!!!
Не знам за вас, но за мен времето тече прекалено неусетно и бързо. Кога минаха 3 години?!

Криси, не сме те забравили миличко   Kissing Heart

# 185
  • Варна
Ние не сме приети. За сега сме резерва. В детските градини в Аспарухово има незаети места ще се пробваме да ни вземат там.

Избрахме и поръчахме тортата за рождения ден.

Честито на всички рожденици. И весел празник на всички малки и пораснали деца  bouquet

# 186
  • София
Честит ден на детето!  bouquet

Честит рожден ден на всички юнчета родени през май! Heart Eyes

И аз още не съм решила какво ще правим за рожден ден, но Алек вече знае че ще си счупи всичките играчки. Crazy

# 187
  • София
Честит рожден ден на ИВАЙЛА, ЛОРА, ЛЕА, ФИОНА! Да растът много здрави и щастливи!

Честит празник на всички дечица!

# 188
  • Варна
Честит рожден ден на Любанко и Емма! Безгрижно детство им пожелавам!

# 189
  • София
Честит рожден ден на Любанко и Емма и от мен! Да растът много здрави и щастливи!  bouquet

Честити празник! Дано има много Българи като Ботев!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 09:11 от GERY80

# 190
  • welcome to the Jungle

Благодаря за поздравите, момичета!!!!
Да са ни живи и здрави дечицата!

Да растат обгрижени с много любов и разбирателство, дано имат щастливи дни и спокойни нощи!

Честито и на Емма   bouquet!

А Любанко днес бе особено щастлив. Като тръгна към градината сутринта, татко му носи тортата, а малчо възкликна възторжено " Ето ми рождения ден!"  Joy hahaha

# 191
  • Варна
Честит празник на всички деца!
Честито и на всички рожденици празнували тези дни и празнуващите днес Емма и Любо!
Честит да е и днешни я празник на всички!
Честито и на приетите на градина! За другите стискаме палци да бъдат приети възможно най-скоро  Peace.

Аз съм вкъщи с Ели. Има Т и ужасна кашлица, коята я кара да повръща. Всъщност мисля, че днес е по-добре (да не чуе дявола). Утре ще местят децата от нейната яслена група във първа и тя ще пропусне този момент. Но надявам се понеделник да се присъедини към тях.

# 192
Благодаря ви за поздравите!   bouquet Честит рожден ден и на Любо от нас Heart Eyes
Аз творя торта, после ще показвам снимки  Grinning

# 193
И ние днес имаме рожден ден,и е много щастлив.Сега е в децката градина,там да празнува с децата.А слетобяд ще има децко парти във вкъщи.
Леле кога се изнизаха 3 г.Да са ни живи  и здрави юнчетата и много да ни радват.
Честит празник и на другите рожденници днес.Весело изкарване на малчовците,и на техните родители. bdbaloni baloni hbday  party023  party023  party023

# 194
  • welcome to the Jungle
Ели, честито и на Анимир!   bouquet

Още веднъж пожелавам  дълъг живот и крепко здраве за дечицата ни!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт