Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 912
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник, пораснали дечица! Да сте здрави и усмихнати! Hug
Жени, наистина си е облекчение, че Алекс ходи на ясла. На мен най=трудният месец и половина ми беше точно след раждането на Емма, когато Диана не беше още на никакво детско заведение  Crazy Обаче не знам до дете ли или до родителска реакция, но досега не съм усетила капка ревност между децата Peace Особено в началото се стараех всячески да обръщам внимание на голямата, бебето така или иначе има нужда от хранене и гушкане. При нас много добре работеше системата Ди да помага за бебето- дребни задачи, като изхвърляне на памперс, бърсане с мокри кърпи и подобни вършеха чудеса, тя се чувстваше голяма и важна Laughing Докато кърмех, играех с нея на някакви елементарни игри или й четях книга. Успех!  bouquet

# 166
  • София
Момичета, почерпете се за здравето на Елена!

Да са живи и здрави и малките ни именници Ели и Косьо!

# 167
  • welcome to the Jungle
ДА са живи и здрави хубавите Елени и Косьо!!!
Много здрави, щастливи и безгрижни да бъдат!!
И послушни!

# 168
ЧЕСТИТО НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ ИМЕННИЦИ!   bouquet

# 169
Честито на рожденниците,на тези които пораснаха вече и са на 3 г.!Да са живи и здрави и много щастливи!!!Честито и на имениците ,желая да им се слави именцето и също да са зрави и щастливи!!!Честит и 24-ти май на всички ви! И сега не мога да не споделя ,че след дълго отлагане и чакане по ред причини най-после моята нова стимулация започна! Не искам да се навивам като преди за да не се разочаровам отново ,но все пак още една крачка е направена и дай Боже този път всичко да е наред!

# 170
  • София

Честит празник на българската писменост и култура!

Лусия,  fingerscrossed

# 171
  • welcome to the Jungle
Луси, пожелавам ти на теб късмет, а на Док успех!   bouquet
Може и обратното, важен е резултата!

Чести празник на всички, дето все още уважават нашата писменост и култура   bouquet!!

# 172
  • Варна
Здравейте!
Луси, стискам ти палци!

Влизам да почерпя, собственик съм на нова кола

Отдавна ми беше мечта, голямо търсене падна, най-накрая доживях  Party

Дано другата седмица пак имам повод да ви почерпя като ни приемат на градина  Praynig

Сега сме на тема как да празнуваме РД, вече си е поръчал каква да е тортата  Mr. Green. И подаръка си знае - ново легло, дано дойде навреме.

# 173
  • София
Светли, честито! Леко и безаварийно шофиране!  newsm01

За рождения ден за сега мисля, на самия ден да сме в къщи с баби и дядовци, а съботата с децата в Зоологическата градина (дано да е хубаво времето)!

# 174
Светли ,честито ти возило -леко и безаварийно шофиране!  Благодаря ви момичета за подкрепата -обнадеждена съм този път ,но ще доживеем и ще видим! За Р.Д на детенце ще си го празнуваме стандартно в детски център,важното е да е весело за дечковци.

# 175
  • Варна
Благодаря на всички за поздравите и честито на патерици на именниците  Ели, Косьо, Щък и всички останали, които съм пропуснала!
Чесит рожден ден и на всички, които вече са на заветните 3  Mr. Green!

Светли, честита ти придобивка! Желая ти шофиране без инциденти и аварии и да я смениш, когато ти е кеф  Wink.
Луси, стискам палци цялата процедура да мине леко и естествено с успешен край  Hug.
Ние ще правим рождения ден на Ели в Екопарка на пикник. Ще бъде с бабите и дядовците и приятели на куп.

# 176
  • Варна
Ние ще правим рождения ден на Ели в Екопарка на пикник. Ще бъде с бабите и дядовците и приятели на куп.
Сериозно? И аз натам съм се насочила  Laughing. Да не празнуваме заедно? Само много ме притеснява как да опазя тортата там, все пак ще е горещо. Идеи?

# 177
  • Варна
Светле, тортата не ме притеснява, а кърлежите. Миналата година Вики се сдоби с един точно там. Смятам хубаво да се напръскаме с Аутан преди да тръгнем. Едва ли за няколко часа тортата ще се развали. Ние ще празнуваме на 20-ти, а вие?

# 178
  • Варна
Ние на 12-ти, но нещо се разваля организацията за пикник, може и в града да останем, ще видим...

# 179
Лусия,късмет,дано да се получи този път!

За рожденния ден,понеже за пръв път ще празнува в детскат градина,не съм въобще подготвена.В правилниците им пишеше,че ако внасям храна подлежи на някакви проверки,но не ми стана ясно.Някакви идеи какво се носи там,освен тортата?

Общи условия

Активация на акаунт