Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 909
  • 718
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Гери,честито!   bouquet
Да почерпя и аз за моята Герганка:

[imghttp://item.slide.com/r/1/0/i/qHZhfaNGuz_OO4yzQt7l63_EMZaMzdEW/][/img]

Жени,честито!
Лусия,ще успееш,стискам палци!  Hug

аз току-що добавих нови снимчици в албума: http://june07.snimka.bg/maternity/just-an-oddalisque.303736.18579180

Иначе ние сме добре,вчера празнувахме имен ден,от юни тръгва на градина,че в къщи й е скучно.Тези,които са пропуснали яслата по трудно ли свикват с градината?

# 151
Леле Джъсти, изглеждаш страхотно за жена родила две деца,аз от хормоните ли от какво ли ама съм една такава надутичка -разплутичка не се трая ама нали е за добро де  Mr. Green ще си се понасям някак си и да ти е жива и зрава каката! Гери ,да си жива и здрава  и много щастлива!!!

# 152
  • София
Джъсти, кака Гери много е пораснала, а ти наистина изглеждаш много добре.  Simple Smile Малката спокойна ли е, има ли колики? Я, да те питам Гери още ли суче?

# 153
Здравейте.Много се радвам ,че има толкова много бебета още.И ние взехме да се замисляме по въпроса.Но на мен ми е рано не съм готова за второ детенце.Нещо не ми иде от вътре засега.
искам да честият на всички които са празнували пожелвам и здраве и щастие.
Що се отнася до градината на мен ми е много труден избора.
Имаме два варината .Едната ясла е наблизо но и се носи лоша слава ,а в другата която е приетя е най добрата в града и чист късмет че е приета ,но ни е много далеко.Имаме семеен спор по въпрос да видим какво ще решим накрая.

# 154
Суче и каката,да,но само вечер. Mr. Green

# 155
  • София
Джъсти, поне така няма опасност от препълване на гърдите през нощта.  Wink

# 156
  • Варна
Много се радвам за хубавите новини! Честито на всички с повод и без повод, че съм поизтървала събитията.

# 157
Джъсти, поне така няма опасност от препълване на гърдите през нощта.  Wink

Точно за това  Wink

# 158
 Hug
И от мен честито на патерици!
Ние сме пак в къщи.Този месец и заплата няма да взема.То само бацили се разнасят.Вече ми писва значи.Кога ще израстем тези болести незнам,но определено малкия си казва,че иска да стане батко.Та живот и здраве,надявам се тази година да се похваля  Wink
Хубав ден на всички   bouquet

# 159
  • София
Здравейте момичета,
аз от понеделник съм на нова работа. И вече съм затънала в драмата.
Що на новата най-хубавия монитор и компютър. Ма тя сега сигурно получава милиони.
Егаси и живее само на 15 минути пеш. Ама кой ли я протектира.
А аз като всеки нормален новозназначен, трябва да се адаптирам. Simple Smile
И макар да имам едно добро усещане, че нещата ще се наредят,
 все пак ми е притеснено дали ще се справя.

Иначе Алекс, като уважаващ себе си работохолик се разболя по празниците.
Добре, че мина бързо и почти без лекарства.

# 160
  • Варна
МММ, честито за новата работа! Сигурна съм, че страстите бързо ще утихнат и ти ще се адаптираш бързо и лесно към новата среда  Hug Peace.
Щък, дано бързо се оправи Косьо и стига болести за тази година. Ще чакаме с нетърпение да се похвалиш с хубави новини  Wink Hug.

# 161
  • София
Здравейте момичета!

МММ, честита ти нова работа! Стискам палци бързичко да се адаптираш и да се докажеш, че да спрат коментарите по твой адрес.
Щък, хайде ще чакаме да се похвалиш Mr. Green.

Най-сетне намирам малко време да ви пиша и бързам да благодаря на всички за поздравленията и хубавите пожелания  bouquet Hug.
Какво да ви пиша за нас - основото, което правя по цял ден е да се занимавам с малката - тя все още не се е научила добре да суче и всяко хранене се проточва по час и половина, че стига понякога и до два часа. И общо взето докато се завъртя да посвърша нещо из къщи и то станало време пак да се храним. Добре, че Алекс е на ясла, че не знам как щях да се оправям - оня ден в неделя направо не знаех на кой свят се намирам. До обяд всичко беше наред - ходи с кака си на разходка, ама като се върна не ще и не ще да легне да спи и естествено после това изби в един истеричен рев, който не можах да спра с нищо - и го гушках, и го люлях, а той си реве, ли реве. Накрая го оставих тръшнат на земята и той взе, че заспа. Ама ако няма кой да ми помага през почивните дни просто не знам как ще се справя. То детето си иска своето и колкото и другите /имам предвид баща му и кака му/ да му обръщат внимание, то си има нужда и от мен. Моля момичетата, които са с по две дечица да споделят опита си в това отношение. Иначе поне не ревнува от малката - даже напротив, само я търси да я гушка и целува. Като се върне от яслата първото му изречение е "Къде е бебето?" и веднага търчи в стаята да я закача.
Това е от мен за сега. Като намеря време пак  ще пиша, ама и вие го давайте малко по-редовно Naughty.

Усмихнат ден ви пожелавам!

# 162
  • welcome to the Jungle
Жени, да ти е жива и здрава дъщеричката! Много радост и гордост да носи на мама и тате! С много любов и взаимно разбиране да я отгледате!!

Относно описаната случка при Алекс - за мен това е абсолютна проява на ревност. Детето ще се опитва да търси и привлича вниманието ти, което до съвсем скоро е било изцяло за него, а сега нещата са променени и то в полза на бебето.
Оги и Любанко са с малка разлика и смея да твърдя, че въпреки това, че когато Любани се появи Ого още не беше съзнато човече, (1.10 г) между тях също има проблема ревност за вниманието и прегръдките на мама и тате.а си ги получават и двамата в големи дози.

Мой съвет - опитвай се да компенсираш тази твоя липса в живота на Алекс, щото в неговите очички "мама е вече така любяща и на друго бебе" и със сигурност на него му липсваш. А че времето е кът при 2 малки дечица - абсолютно е така. И на този етап при мен времето е много, ама много кът. НО поне се опитвам да се справям.

Разкажи как мина раждането  Hug

# 163
  • София
Жени, радвам се, че се включи. Аз все се каня да се обадя и съм много несериозна. Дано успеете да успокоите Алекс и да не се сърди много.

Започнаха рожденните дни в юнската дружина!
Да са живи и здрави всички юнчета, които вече направиха 3 годинки!

БИЛЯНА, ЙОАНА и ВАЛЕНТИН!

# 164
 Hug
честито и от мен   bouquet на малчуганите Wink Вече почвам да обмислям как да направя рд-то
Приемам идей

Общи условия

Активация на акаунт