Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 907
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Кики, честит рожден ден, на патерица! Да си много здрава и щастлива.   bouquet

mmm_, честито за приемането на Алекс в градината! Дано му хареса и ходи с желание.  Grinning
Съболезнования за загубата.  Sad

Да се похваля, че Ели също е приета и другата седмица ще я запиша.  Grinning

Момичета, пишете какво става с приемането на мъничетата в детска градина.

# 136
Здравейте!Да се отчетем и ние,Стами е приет в детската градина където ходи две години и Митко.Остава само да говоря с директорката на яслата,да видим дали не може да задържат изписването му юни месец,но ако не стане да го задържат още месец ще се гледаме.Живот и здраве ще съм в майчинство,пък може да погостуват за малко на баба си с Мити.Този уикенд ги изпратих при майка ми малко да се разнообразят,а ние с Калоян ходихме на кино/не бяхме ходили от 5 години/.Миналата седмица беше малко болен,тази седмица дано всичко е наред.Вече нарежда повече думички и изречения,попива като гъбка.Казвам на мъжа ми да внимаваме какво говорим пред него ,че да не изтърси някъде нещо.А като започнат да дават реклами по ТВ каквото види и всичко иска:шоколад,сок,кока-кола Crazy
Кики,честит рожден ден  bouquet

# 137
Здравейте мацки  Heart Eyes
И аз се вясвам от дъжд на вятър, ама този път няма да обещавам, че ще съм по-редовна, щото сигурно пак ще се издъня  ooooh!
Дори няма с какво да ви се похваля, освен с това, че сме здрави (чук-чук), не че е малко.
Стискаме палци да ни приемат в детската, Мая е 9та резерва, та не е много сигурно.
Някой беше писал по-горе за колелото - подариха ни такова миналата година за РД, и цяла година го борихме, докато му хванем цаката. Проблемът е, че колелата за малките нямат контра, т.е. има свободно въртене на педалите НАЗАД и на детенце му е лесничко и се забавлява просто да седи на седалката, да педалира назад и да крещи с пълно гърло КАРАААААМ Simple Smile Та какво измисли мъжа ми - сложи една телчица отзад на задното колело, така че педалирането назад да води до движение назад. Познайте - госпожицата се научи да кара точно за половин час! После жицата се скъса, Мая се помота малко и продължи да кара. Та това беше. Сега се замисляме за РД да й подарим тротинетка Simple Smile
Иначе е голяма сладуранка и като излезем на разходка, все си намира някоя кака да я "обгрижва". Въобще е много контактна, чак на моменти прекалено. А я ми кажете как се справяте с проблема децата навън като се хранят взаимно? Все й втълпявам да не взима храна от непознати, ама не вдява, пусто, и..  #Cussing out А като се замотае между децата, все се намира кой да я почерпи, а ако не се сети сам, ние сами си искаме  Mr. Green Въобще не сме от стеснителните.. Та споделете моля  Praynig
Хайде лека, стискам палци на Жени и се надявам Кики да е прекарала един наистина хубав РД  Heart Eyes

# 138
Много сте мили, наистина съм ви много благодарна за поздравите   bouquet
Мога да кажа само, че никога в живота ми не съм се чувствала толкова неадекватно на рождения си ден  Crazy в следствие на което не го отбелязах по абсолютно никакъв начин (мъжът ми малко се разсърди даже, но това е единственият ден за който сама си решавам в края на краищата)...Но  моля, чувствайте се виртуално почерпени все пак  Grinning
Вече се вълнувам по организацията на рождените дни на децата аз, че са ми почти един след друг  ooooh!  Laughing

За детските градини не се вълнувам, защото от есента Антон ще бъде в една частна, която съм харесала и само се моля да се адаптира лесно и бързо, че както е лепнат за мен ooooh! Praynig Постоянно ми вика "гуши, гуши" и ми е все в ръцете, ако нещо го притеснява. Брат му пък ще бъде в предучилищна есента...

Кетка, щом е толкова социална Мая, поне с адаптацията ще ви е лесно най-вероятно  Simple Smile Тротинетката е хубаво нещо, ние имаме 3 броя, но само една здрава. Иначе за храната от непознати упорствай, това си е важно за сигурността на децата. По принцип като искам нещо такова да възприемат непрекъснато го повтарям и повтарям и не отстъпвам от правилата. Понякога за маловажни неща може и да отстъпя, разбира се, но за потенциално опасни гледам да се отстоявам до дупка - например пътуване винаги в столчето в колата със закопчан колан, пресичане за ръка с мен, да не се отдалечават и на метър от мен в мола и т.н.

# 139
  • София
Хей, здравейте!
Времето стана хубаво и съвсем се изгубихте!  Heart Eyes Grinning

Да се похваля, че днес записах Ели в градината и се оказа, че директорката е същата, която е била и когато аз съм ходила.  Laughing

Хубав ден на всички и пишете как сте и мъничетата какво правят.

# 140
  • София, под Карлсон
Добро утро!
да се отчета, че и ние сме приети в градина. Е, не е тази, която искахме най- много, но все пак сме приети  Simple Smile Не знам при вас как беше, но ние сме с редовните 8 точки и най- безобразно ни разиграваха на лотария. От което аз лично се почувствах супер тъпо, че някой си позволява да разиграва деца и буквало съдбите на много семейства на томбола  #Cussing out И ситуацията с детските градини в София е поредното безобразие в нашата родина...
Както и да е, това е дълга тема...
Иначе сем добре, вече правим планове за море, а Иво се пазари, че не иска на плажа с медузите (не знам къде въобще ги е видял, ама по-скоро е чул). Онзи ден ми каза :"мамо, имаш ли представа колко си готин (в мъжки род  Laughing)- предполагам ,че го е чул от някое филмче, защото после пък обяви, че не съм му гадже, а никой вкъщи не използва тази дума  Simple Smile Мързи го да кара сам колело и иска още да го бутаме (ние още сме на малкия вариант, не сме купили по- голямо, но и това ще стане)
Лек ден на всички и много целувки на малчовците !

# 141
  • София
И аз днес го записах. Възмутена съм, че не ми дадоха поне входящ номер, но сега било така само през системата.
В системата е написано, че е записан. Аз се вкарвам в поредната драма, да не би да могат да го отпишат.
Блус и ние сме от тези с 8 т., не е ходил на ясла и е от разиграните в томболата.
Точно се връщам от записването и виждам съседката, чието дете не беше избрано в томболата.
Не знам дали това ми е най- желаната градина, но е една от двете между които се колебаех и като видях, че в другата не стига и до томбола, избрах тази.
Все пак напрежението още не ме е отпуснало.

А покрай драмата с градината, явно съм го натоварила детето. Защото все обясняваше, да ходя да го запиша.
Като видя, че не го записвам, взе лист и химикал и сам се записа. Успокои ме че всичко е наред.
От понеделинк до днес всеки ден ходим, да види децата следобед, как играят в градината.
Изобщо мерак не му липсва. Но септември сиругно ще пее друга песен.

Алек редовно говори за себе си в женски род.
Май съм го споменавала.

# 142
Здравейте ,милички! И аз нещо в последно време съм нередовна с писането ама като дойде хубавото времеее и все сме на вън. Нашите класации за градините ще излязат края на месеца. И аз вече се вълнувам за Р.Д на детенце (резервирахме дет. център) купихме и подаръка . Взехме и колело като на Ели на Герито "драг" ,но синичко си хареса мойта щерка и е 16-ска по-голямо ,но си го кара с кеф и има контра. Ох това с говоренето в женски -мъжки род   Laughing много ми е сладко ,но гледам да я поправям ,че ми звучи странно  Laughing Кети ,с това взимане на вън..... и аз не винаги се справям ,обяснявам ,говоря ама.... като я изкушат и гледа като гладно сумалийче ,поглежда ме сякаш да види какво ще кажа и пак взима. Ще го преодолеят аз вярвам -търпение! По моя в-с  за бебче няма нищо хубаво ,с което да се похваля ,борбата ни се оказа по-трудна от очакванията ми но..... няма да се дам лесно дай Боже финансово да издържим иначе ,всичко друго се преживява  Wink ,а Диди определено е готова за кака -така се радва на по-малки дечица ,но пък ми заяви ,че по-хубаво било да си имаш кака , уви това няма как да се случи  Laughing  и ще наблегнем на варианта тя да стане кака  Laughing

# 143
  • София
Да ви почерпя от името на Жени!

Днес в 11:35 се роди дъщеричката й, която се казва Сирма и е с мерки 2745кг. и 46 см.  Grinning Heart Eyes

Да им е жива и здрава!   bouquet

# 144
Жени ,живи и здрави да сте и от сърце ти желая бързо възстановяване ! Днес тъкмо се загледах в заглавието  на темичката ни ,че започва с м. април и щях да дам предложение да го сменим ,но.... след тази новина го забравих  Embarassed    Heart Eyes    bouquet

# 145
Честита дъщеричка, Жени! Да ви е жива и здрава!  bouquet
Тук настана ужасен студ, сутрин е 9 градуса и вали почти непрекъснат дъжд. А само преди седмица шляпахме по сандали и потници в зоопарка  Sunglasses
Весели почивни дни на всички! Hug

# 146
  • Варна
Женииии,  Hug да ви е жива и здрава малката госпожица! Много радост и щастие да ви донесат двамата със сладкия батко  Hug Heart Eyes!

# 147
Да е жива и здрава Сирма   bouquet Много щастие и късмет на цялото семейство!  Sunglasses

Честит Гергьовден на всички!  bowuu

# 148
  • София
Здравейте, момичета! Grinning
Да ви почерпя за мое здраве!  Heart Eyes

# 149
  • София
Ау колко хубави новини.

Честито Жени!  bouquet

И на теб Гери!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт