. Имах нужда от окуражителните ви думи и определено ми подействаха добре - вече съм доста по-спокойна и дори вчера си мислех, че каквото и да си мисля и да планирам бебето ще се роди точно когато то е готово и реши да го направи. Така беше и с Алекс - с таткото планирахме секциото ми да е на 07.07.2007 /термина ми беше на 15.07/, ама човечето реши да си излезе на 28.06 без изобщо да се интересува от плановете ни. Бях с доста силни болки и отидох за консултация при доктора, а той ми каза: "Днеска ще е.", а аз шашната "Ама как така днес?". Оказа се, че съм с 4 см разкритие и така докато се усетя какво става вече бях родила - отидох в болницата в 14,30, а в 17,50 вече имах бебе. Тогава обаче бях в 37-мата седмица и не съм се притеснявала изобщо. Даже бяхме толкова добре, че ни изписаха на 4тия ден, т.е. един ден по-рано от нормалното. Мисля си, че и сега ще стане така. Успях даже и част от планираните неща да свърша, за други да направя списъци или да намеря на кого да ги възложа.
, много гадно това за яслата. На нас за сега не са ни казали, че Алекс трябва да спре да ходи след юни. Опита ли се да говориш с директорката и да се разбереш нещо с нея? Все си мисля, че още месец или два не са от толкова голямо значение. Ама и системата ни е много тъпа, де. Оказа се права за точката за яслата - няма да имаме право на нея поне до юли /тогава стават 6 месеца откакто Алекс ходи на ясла/ и разбира се от втори в списъка, вече е 15-ти, т.е. на ръба. Абе, изобщо смотана работа.
, радвам се!!
, пак със зряла плацента още от средата на 8ия и Доки беше сигурен, че бебо ще се пръкне в началото на 9ия.
ТА сметни ми притесненията, очакванията ... и реалността
.
.
го забрави! Не живеем в ХVII все пак
!
и се надявам постепенно да започнем да ядем всичко. С апартамента също напредваме и се надявам до месец да сме там. Той е и основната причина да липсвам толкова време. Но между работата, децата, домакинството и ремонта на новото жилище не ми остава никакво време. Иска ми се да кажа куп неща, но едва гледам. А и банята ме зове неудържимо вече. Лека
!
. Страхотно е, че при вас нещата се нареждат лека по лека. Да нацелуваш госпожиците.

Препоръчани теми