Преядохте ли с агнета, яйца и козунаци?! Ние бяхме на църква, както винаги на този светъл празник. Много е хубаво, че тук имаме бг църква и срещаме познати и приятели.
Жени, то не останало при теб!
Тежи ли корема много вече?Целувки на всички!

Преядохте ли с агнета, яйца и козунаци?!
Тежи ли корема много вече?
. Нямаш милост с тези "вкусни" снимки
. Да са ви живи и здрави!
стискайте палци да издържа поне до началото на май - тогава влизам в деветия месец. И плацентата ми на места е с трета степен на зрялост, което означавало, че има не повече от 2-3 седмици живот. Главата на бебка се била смъкнала много ниско, което също не е характерно за седмицата, в която съм. На всичкото от горе по размери отговаряла на бебе с две седмици по-малко. Разбирате, че ми се насъбраха твърде много фактори и доста се притесних. Сега общо взето трябва предимно да лежа и да си почивам, а има толкова много неща, които е необходимо да се свършат преди раждането и са свързани с бебето. Просто не знам как ще се справя - мъжа ми е доста натоварен покрай предстоящия семинар на Кехоу, а освен това почти изцяло е поел грижите за Алекс и не ми се иска и с това да го тормозя. Остава да разчитам само на майка и татко, ама и те не могат да ми помогнат кой знае колко - все пак и двамата работят и не е редно да очаквам да зарежат всичко заради мен.
! Успокой се всичко ще си дойде по местата. Покупките за бебето са най-лесната работа, че и приятна. Пък и да се роди по-раничко не е болка за умиране. Медицината все пак е доста напреднала. Имаш хора, които те обичат и на които да разчиташ, така че се отпусни и чакай деня срещата с малкото човече
. Ние естествоне ще бъдем с теб макар и духом
.
Наистина сега трябва да лежиш, ако се наложи и в болница, но трябва да лежиш... А това, че бебето е по- малко с две седмици въобще не е задължително. Моят хубостник също го виждаха по- малък, а той излезе 4кг. Подобно нещо се случи и преди месец с племенничката ми. Опитай се да мислиш, че всичко ще бъде наред! Но предимно почивка!
Искам да посъветвам нещо обаче- хич не се свени да искаш помощ от родители, съседи, приятели, за когото се сетиш! Вашите да си вземат отпуска не може ли, по-ценна е сега помощта, отколкото като се роди, според мен. Мъжа ти да се посвети повече на теб и бъдещето си дете в името на неговото здраве, отколкото на този семинар! Най-най-важното нещо сега е да избуташ още 2-3 седмици, така че приемай помощ от всеки, моля те! И не е вярно, че 8я месец е по-неблагоприятен от 7я например, това са бабини диветини. Всеки ден в корема на майката в момента е жизнено важен за живота на бебето! Почивай, лежи, остави къщата ако трябва с краката нагоре. Колкото и непедагогично е, пускай филмчета на Алекс, а ти почивай! Била съм в това положение, с дете на 2г. и бременна, на всичкото отгоре сам-самичка и аз трябваше да добутам колкото се може по-до късно бременността.
Препоръчани теми