Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 899
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави всички!  Heart Eyes Преядохте ли с агнета, яйца и козунаци?!   Mr. Green
Ние бяхме на църква, както винаги на този светъл празник. Много е хубаво, че тук имаме бг църква и срещаме познати и приятели.
Жени, то не останало при теб!  Heart Eyes Тежи ли корема много вече?
Целувки на всички!  bouquet

# 106
наистина възкресе да сте здрави и щастливи

# 107
Христос возкресе!

ето малко снимчици от нас:
http://oddalisque.snimka.bg/holidays/velik-den.488973

# 108
  • Варна
Христос Воскресе! Да сте живи, здрави и винаги победители  Mr. Green.

Гери, голяма е чаровница тази адашка! Как да не и изпапкаш бузките с трапчинки  Heart Eyes. Нямаш милост с тези "вкусни" снимки  Laughing.
Жени, браво на теб! Шеташ яко с тумбата  Mr. Green.
just_an_ODDalisque, големи сладуранки си имаш и ти  Hug. Да са ви живи и здрави!

# 109
  • София
Момичета, влизам с огромна МОЛБА към вас. Имам нужда от енергийната ви помощ и моралната ви подкрепа.
Вчера бях на консултация и се оказа, че съм с три сантиметра разкритие Shocked, а както знаете осмия месец е най-неблагоприятния за раждане. Моля ви Hug стискайте палци да издържа поне до началото на май - тогава влизам в деветия месец. И плацентата ми на места е с трета степен на зрялост, което означавало, че има не повече от 2-3 седмици живот. Главата на бебка се била смъкнала много ниско, което също не е характерно за седмицата, в която съм. На всичкото от горе по размери отговаряла на бебе с две седмици по-малко. Разбирате, че ми се насъбраха твърде много фактори и доста се притесних. Сега общо взето трябва предимно да лежа и да си почивам, а има толкова много неща, които е необходимо да се свършат преди раждането и са свързани с бебето. Просто не знам как ще се справя - мъжа ми е доста натоварен покрай предстоящия семинар на Кехоу, а освен това почти изцяло е поел грижите за Алекс и не ми се иска и с това да го тормозя. Остава да разчитам само на майка и татко, ама и те не могат да ми помогнат кой знае колко - все пак и двамата работят и не е редно да очаквам да зарежат всичко заради мен.
Освен това и проблемите ми с бъбреците не са отшумяли и отново съм по доктори и за това. А бе изобщо пълна каша и е съвсем резонно да се чувствам зле не само физически, но и емоционално и психически.
За това ви МОЛЯ за малко положителни мисли в моя посока и яко стискане на палци да успея да задържа положението поне още 4 седмици.
Извинете, че ви натоварих с моите проблеми, но имах нужда да излея пред някого притесненията си. Вярвам, че ще ме разберете.

Усмихната и спокойна вечер!

# 110
  • Варна
Жени, всичко ще бъде наред  Hug! Успокой се всичко ще си дойде по местата. Покупките за бебето са най-лесната работа, че и приятна. Пък и да се роди по-раничко не е болка за умиране. Медицината все пак е доста напреднала. Имаш хора, които те обичат и на които да разчиташ, така че се отпусни и чакай деня срещата с малкото човече  Heart Eyes Peace Hug. Ние естествоне ще бъдем с теб макар и духом  Grinning.

# 111
  • София, под Карлсон
Жени, стискам ти палци и ще се моля за теб и малкото човече  Praynig Наистина сега трябва да лежиш, ако се наложи и в болница, но трябва да лежиш... А това, че бебето е по- малко с две седмици въобще не е задължително. Моят хубостник също го виждаха по- малък, а той излезе 4кг. Подобно нещо се случи и преди месец с племенничката ми. Опитай се да мислиш, че всичко ще бъде наред! Но предимно почивка!

# 112
  • Варна
Жени, имаш пълна подкрепа от мен, пращам ти много сили и спокойствие  Hug
Не се товари, всичко ще се нареди щом се роди човечко!

# 113
Жени, стискам всички палци!  Hug Искам да посъветвам нещо обаче- хич не се свени да искаш помощ от родители, съседи, приятели, за когото се сетиш! Вашите да си вземат отпуска не може ли, по-ценна е сега помощта, отколкото като се роди, според мен. Мъжа ти да се посвети повече на теб и бъдещето си дете в името на неговото здраве, отколкото на този семинар! Най-най-важното нещо сега е да избуташ още 2-3 седмици, така че приемай помощ от всеки, моля те! И не е вярно, че 8я месец е по-неблагоприятен от 7я например, това са бабини диветини. Всеки ден в корема на майката в момента е жизнено важен за живота на бебето! Почивай, лежи, остави къщата ако трябва с краката нагоре. Колкото и непедагогично е, пускай филмчета на Алекс, а ти почивай! Била съм в това положение, с дете на 2г. и бременна, на всичкото отгоре сам-самичка и аз трябваше да добутам колкото се може по-до късно бременността.
Всичко ще е наред, с теб съм!   bouquet

# 114
Жени миличка, имаш и моята подкрепа! Искрено се надявам ,че ще устискаш положението ,и е напълно възможно -ако ще те успокоя аз една седмица преди да влезна в 7-ми мес. имах проблеми едва не родих  и  с  мноооого почивка и  предписани лекарства устисках до 8 дни преди термин. Не беше леко ,но не е и непостижимо така ,че стискам силно палци ,почивай много ,гушкам те и ни пиши дано Господ е с вас и всичко е наред до срещата с беб!  Hug

# 115
  • София
Жени,  Hug  Heart Eyes  Praynig

# 116
Здравейте и от мен. Жени и аз ти стискам палци всичко при теб да мине благополучно и да нямаш повече проблеми.
И аз да ви се оплача ,Евгений през нощта ми вдигна 39,1 Т , оказа се с червено гърло и ни изписаха АБ. Не е ходил на ясла един месец и пак се разболя.Дано само батко му не се разболее0че днес тръгна училище. Лекарката каза,че било пролетен вирус. Сега заспа и се надявам да се оправи бързо ,че батко му в петък има рожден ден , да не провалим празника.

# 117
  • София
Жени, сигурна съм, че всичко ще е наред.

И не се впрягай, че бебка е по- дребна според ехографа.
Тези уреди имат много нисък клас на точност по отношение на размера на детето.
Направо, бях изумена, как уред с който може да се диагностицират толкова много неща.
По отношение на линейните размери дава грешка на 20%.  Shocked
Което, като инж. ще ти кажа, означаве, че не е уред за измерване.
А кг се пресмятат от зададените размери. Точност под 30%. Shocked
Моя приятелка я стреснаха, че няма да роди по естесвен път, че бебето е над 4кг,
а то си се роди съвсем в норма 3,4.
С други думи, колкото можем да се доверим на тези прегледи за много други неща.
По отношение на размера е напълно безсмислено.
А седмичното развитие се определя от това колко е в кг.
С други думи, бебка си е развита, точно колкото трябва са седмиците и.

Ти само си почивай, да не я предизвикаш да излиза навън.
И в някой паузи ни пиши, как си.

# 118
  • София
Искам да питам майчетата, на които ходят на ясла дали са им казали, че ще изпишат децата когато станат на 3г.? Днес майка ми като е взимала Ели са й дакали, че са им дали списък и трябва да е на ясла до 9 юни. Надявам се да се договорим с директорката, защото 3 месеца няма кой да я гледа.

# 119
Гери ние в момента не ходим на ясла , но при нас юни месец се сформира градината и децата от яслата , които са навършили 3 г. ги прехвърлят в градината.А градината лятото работи с изключение на август месец , тогава излизат в отпуски или се прави ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт