Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 897
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Уау, страхотно оформление на първата страничка.

Честито на just_an_ODDalisque. Почти сме на една дата.

Ми аз какво да кажа, след като преди две седмици в неделя си разби устата.
Миналия уикенд баща му удари колата, няма да изпадам в детайли.
Важното е че всички сме добре и бързо оправиха колата.
Този уикенд в неделя Алек си цепна веждата.
Но като че ли на момчетата по една беля седмично не им стига.

# 91
  • Варна
Честито Благовещение, мами!

mmm, да ви имам преживелиците, важното е да се разминава без големи поражения. И добре че беше ти да обърна внимание на 1 стр. - браво на майстора!

# 92
  • София
mmm_, много ви се е събрало през последните седмици. Дано за напред няма повече такива инциденти.

Първа страница наистина е страхотна. Поздравления. Бързо да си признае кой е?  Wink  Grinning

# 93
здравейте.направо ме хваща срам като не съм ви писала от месеци.но нямам никакво време.от работа в къщи шетане ,ходене да взема ивайла от ясла,връщане шетане сън.сега и по разходки взехме  да ходим защото се затопли.не съм ви чела и не съм в течение на разговорите ви.но обещавам да наваксам пропуснатото време.

# 94
  • София
Маслинке, радвам се да те "видя" в темата и, че сте добре!

# 95
Здравеите , да ви почерпя виртуално , защото имам днес имен ден . Пожелавам весел презник и на другите които днес носят имена на цветя.

# 96
  • Пловдив
trapezica   честит имен ден ! Честито и на всички останали, които празнуват! Бъдете здрави и щастливи   bouquet

# 97
  • София

Честит имен ден на всички малки и големи именници. Бъдете много здрави и щастливи.  Grinning

# 98
  • София
Къде стеееее?  Grinning

Как ви се отразява смяната на часа? Аз ставам лесно, ама Ели се буди по един час. Вчера и днес се смених да съм втора смяна, за да не е много шоково ставането, ама утре как ще се оправим не ми се мисли.  Wink

Времето е разкошно, много ми е готино като слушам птичките как пеят.

# 99
  • Варна
Тука смееееееееее Simple Smile
Върти ме шайбата, глася да ходим на почивка.
Времето ни се отразява много хубаво Wink, детенце сутрин спи до 7, вместо да ме буди в 6 без 5  Crazy, иначе вечер заспива към 9, по старото време.
Най-новото при нас е, че вече спи в яслата  Grinning - това беше голям проблем, щото каталясваше и вечер беше голям ужас, пищене и тръшкане докато заспи.

# 100
  • София
Здравейте девойки!

Първа страница наистина е страхотна. Поздравления. Бързо да си признае кой е?  Wink  Grinning

Аз бях, Гери. Радвам се, че ви харесва  bouquet.

Нещо много се изпоизкрихме всички тия дни. Но дано да е по хубави поводи.

До къде сте с подготовката за Великден? Аз днес съвсем случайно се сдобих с яйца - влязох в магазина за разни дребни покупки без никакви намерения да купувам яйца, но видях кори с бели яйца и без да се замислям веднага си купих от тях. Миналата година много трудно намерих бели яйца и сега съм супер щастлива от находката си Laughing.

Светли, на вас ви пожелавам приятно изкарване на почивката.

И едно важно инфо за всички, които се интересуват от семинара на Джон Кехоу, който ще се проведе на 24-25 април в зала 3 на НДК: разполагаме с ограничено количество билети на преференциална цена от 170 лв. само за регистрирани потребители в сайта БГ-Мама. Моля, всеки, които има интерес, да ми пише на e-mail: jeninik@mail.bg. Писмото трябва да съдържа трите имена, потребителско име в БГ-Мама, e-mail и телефон за контакт, както и броя на желаните покани. Поръчки ще събирам до 11.04, а билетите ще бъдат предоставени на 15.04.

Това е от мен за сега! Усмихната вечер на всички!

# 101
  • София, под Карлсон
Привет и от мен!
И нас ни е завъртял обичайният ритъм, а и гледам всеки хубав ден да сем повече навън. Иначе сме добре- на Иво му изби пътвият от послените четири кътника, но явно го мъчат доста, защото от месеци не си беше бъркал в устата, а сега го прави.  Confused

Жени, браво, поздравления за оформлението на първа страница! Чудесно е!   bouquet
А семинара, за който говориш "Подсъзнанието може всичко" ли е? Нямаше ли нещо такова миналата година? 

хайде чао за сега и целувки на мъниците  Grinning

# 102
  • София
Момичета, Христос Воскресе!

Много мир и здраве да има в семействата ви!

Ние бяхме на гости и за съжаление не отидохме на църква. Ели игра много с братовчедка си и голям кеф беше чукането с яйце. Нейното беше биец.  Grinning Аз правих вчера козунак (малко спадна ама е много вкусен  Wink)и кифлички и искам да ви почерпя.

А това е Ели как рисува яйце.

Героите още спят и мисля да не ги будя.

Хубав празник мили мои.  Heart Eyes Hug

# 103
Христос Воскресе !!!

Приятни празнични дни Ви желая !!!

easter

и нека победи най-големия боец !!!

Гери,Елито много е порастнала и с тези дупки на бузкитееее  -да я изядеш направо !!

# 104
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Мир, здраве и любов ви пожелавам!

Гери, Ели е разкошна Hug. Да я нацелуваш от мен.

Аз боядисах яйцата още в четвъртък и тогава правих и тесто за козуначени кифлички, които станаха много по-хубави от миналогодишните. За съжаление не съм правила снимки, за да ви ги покажа. Сега пък правя за сефте в моя живот агнешка дроб-сърма - стискайте палци да съм успяла да я улуча и мъжа ми да остане доволен, че много ми се иска да го зарадвам.

Ние днес пък ходихме в Патиланци - голям купон беше. Имаше много игри и забавления за децата, а водещ беше бате Енчо, които се оказа много готин и слънчев човек. Алекс даже спечели една от по-големите награди - детско меню. И то без да е направил нищо особено - просто се престраши да се качи на сцената и пръв взе участие в играта по чукане с яйца. Толкова се вдъхнови милия, че после начупи всички яйца дето ги носехме Laughing. Имаше и  много по-дребни подаръчета и доста усмивки по детските лица. Сега в 17,30 пак ще има подобно шоу, та някой ако иска може да отиде. Няма да съжалявате.

И аз ви пожелавам слънчеви и усмихнати почивни дни!

Целувки Heart Eyes и прегръдки за всички Hug!

Общи условия

Активация на акаунт