Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 923
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит рожден ден на всички и специално на Мишето! Да са живи и здрави рождениците!

# 211
Честит рожден ден на Мишока! Гериии, само във фейсбука си активна, намини и насам за малко  Wink Hug
Снимки имам, но пак във фейсбук:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2048693&id=1592588790&ref=mf

Който иска, може да ме прибави като приятел, Zwetelina Manolov   bouquet

# 212
  • София
Който иска, може да ме прибави като приятел, Zwetelina Manolov   bouquet

Шоши снимките се виждат и без покана. Но ти пратих.

Честито на празнуващите.

На нашето парти вече е ясно, че доста от децата ще са на почивка, но това е да си роден през лятото.

# 213
Понеже нямам много време засега само тези : http://june07.snimka.bg/children/didi-i-mateo.349143 но наистина РД беше чудесен.

# 214
  • София
Шоши, и аз разгледах снимките. Много сте хубави. И двете много са пораснали.  Simple Smile

Луси, ле-ле , колко се е променила Диди. Изглежда  по-голяма, а и с тази дълга коса й е много хубаво. Последните й снимки, които съм гледала е с къса коса.  Simple Smile

Честит 3-ти рожден ден на МАРГАРИТА и  ЕВГЕНИЙ! Да са много здрави и засмяни.   bouquet

# 215
  • София
Ха, сега се почерпете за здравето на порасналото ми момиче!  Grinning Heart Eyes

Ели отиде в яслата и занесохме торта, и балони и се надявам да се забавлява. Дадох на лелката фотоапарат, за да може да направи някоя-друга снимка (ще ви ги покажа после).
Днес си взех 1 ден отпуска, защото довечера ще се събираме в къщи, а и от 17:30ч. съм на родителска среща в детската градина.
Направо не знам от къде да почна ...., ама като гледам първо ще си изпия кафето.  Laughing

# 216
 Честит Рожден ден на всички дечица от нашата тема !!!! А на майките , татковците и техните каки и батковци пожелавам да си отгледат с много любов и търпение едни прекрасни дечица, достойни синове и дъщери на България !!!

Почерпка и от нас !

За нас какво да кажа ... беше 3 дена на яслите преди 20 дена и още е болен ... страхуваме се да не го обърне на пневмония ,макар,че на снимката вчера се видя....,но според нашата лекарка в момента не е толкова тежко положението и продължаваме с АБ + противоалергичните лекарства.Ние бяхме до Париж за да празнуваме на Хриси 18 рожден ден на 1 Юни и баба му нещо не могли да овладеят положението и по-точно спряли всички (дори противоалергичните ) лекарства,защото Иван така им казал .... , а Иван им беше казал да спрат АБ и сиропите за отхрачване....макар,че трябваше мен да питат за тези работи,тъй като само аз се занимавам с неговите Илачи ,болести и лекари....

Иначе Цецо е голям образ с дядо му са всеки ден по центъра и се е запознал с целия град и се закача с всички магазинерки,които седат на припек отвън ,ако е от другата страна на тротоара им маха с ръка.... , а мен ме запознава с тях....., а не се сеща,че не започна света от него и ги познавам от 20 години тези жени  Joy

# 217
Ели и адаша Цецо, да сте живи и здрави, дечица!!! Усмивката да озарява лицето ви Hug
Радвам се, че са ви харесали снимките, ммм и Гери Heart Eyes
Тук напече яко, след джогинга обаче съм със супер сили Grinning
ВЕсел ден на всички! Особено на рождениците днес!  bouquet

# 218
 Re: Юнче Крис, здрав при Лилибон да се завърне, за да може силно тя да го прегърне!
« #165 Събота, 09 Юни 2007, 08:20 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: Moon Walk в Събота, 09 Юни 2007, 08:17
момичета днес в 6.12 сутринта GERY80 роди момиченце - 2950 и 48 см. И двете с бебка са добре

Да и е живо и здраво момиченцето!

Честити три годинки   bouquet
Ровя се в старите теми и изпадам в умиление и си мисля как бързо ни пораснаха дечицата
Честито на рожденниците

# 219
  • София
Ха-ха, Щък хубаво си се разровила и аз си мислех какво правех на днешния ден преди три години. Как за първи път гушнах Ели, колко беше мъничка, а сега какво голямо момиченце е.  Grinning Heart Eyes

Краси, дано Цецо се оправи по-бързо и няма усложнения.  Praynig
Шоши, браво за джогинга. На мен днес нещо са ми паднали батериите.  Wink

# 220
Ха-ха, Щък хубаво си се разровила и аз си мислех какво правех на днешния ден преди три години.
Grinning Нали
Като погледнах,последно съм писала на 9-ти в 18 и нещо и на другия ден в 8 светли ви е информирала за нещата и като си прочетох,че съм готвила пиле фрикасе,ама забравих да кажа...Никак не беше станало сполучливо Laughing и какви жеги бяха,камъка на сянка се пукаше.
Да са ни живи и здрави дечицата и много щастливи.

# 221
  • Варна
Сега отворих темата от преди 3 години и да Ви кажа честно даже се просълзих. Цяла тема с положителни постове за нови успешни раждания и прекрасни бебчета.

А кога минаха 3 години?

Нека всички са живи и здрави и много щастливи. Hug

# 222
  • София
Днес нещо съм много активна.
Да се похваля, че взех тортата и много ми харесва. Ще ви я покажа по-късно, защото нямам фотоапарат.

Щък и тази година са едни жеги ........
Милейди,   Laughing  всички  сме така.

# 223
  • Варна
Ха-ха, Щък хубаво си се разровила и аз си мислех какво правех на днешния ден преди три години.
Grinning Нали
Като погледнах,последно съм писала на 9-ти в 18 и нещо и на другия ден в 8 светли ви е информирала за нещата и като си прочетох,че съм готвила пиле фрикасе,ама забравих да кажа...Никак не беше станало сполучливо Laughing и какви жеги бяха,камъка на сянка се пукаше.
Да, а аз на 10-ти сутринта си чувам гсм-а, че имам смс и викам на мъжа ми 'Да знаеш. Елито е родила'  Mr. Green
И още се сещам как Косето на Щък не щеше да излиза, то не бяха разходки не беше чудо, та се майтапих, че ако още се забави ще играем двете белот в Майчин дом  hahaha

А за жегите не ми говорете, гледахте ли прогнозата за идните дни? 32 градуса  Shocked точно както преди 3 години!

# 224
  • Варна
Честит рожден ден на Косе-Босе! Да расте здрав и умен палавник!

Общи условия

Активация на акаунт