Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 926
  • 718
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Щък, да ги е жив и здрав рожденика! Да е много здрав, весел и палав, да слуша когато трябва и много да ви радва! Весел празник!

Да ви почерпя за рождения ден на Любо!

А, сега да се оплача, че рожденничката цяла нощ повръща и имаше разстройство.  Sad Вчера яде череши и пи сок мисля си, че може да е от това (по-точно се надявам да не е вирус). Сега спи и се надявам като се събуди да е по-добре.

# 226
Щък, да ви е жив и здрав!  Heart Eyes
Гери, сигурно е от черешите. Снимки няма ли?  Simple Smile

# 227
Да се почерпите за малкия голям мъж!
Благодаря за пожеланията.
Днес му правих снимки в градината и като изпращане с по-малките деца.Утре вече си е в къщи докато излязат изследванията и после започва градина  Hug Grinning

# 228
  • София
Честит Рожден ден на 3годишните господа и дами. Wink

Чакам още снимки.

# 229
Честит рожден ден на всички пораснали юнчета! Желая им много, много щастливо детство!
Надявам се да не сте ни забравили, макар, че тази година дори не почерпихме  Embarassed Михаела е на градина от 1-ви юни. Много й харесва. Госпожите и лелите се стараят много с нашата алергия. Добре я гледат. Получихме много и хубави подаръци за рожденния ден. Вече сме в новия апартамент и малките госпожици се радват на самостоятелна стая(майка им също   Grinning). Все още имаме много неща за оправяне в апартамента, а на работа е пълна лудница. Всяка свободна минута се старая да обръщам внимание на децата или домакинствам, та за форумчето не ми остава никакво време.

# 230
  • София
Yoya, разбира се, че не сме ви забравили. Радвам се, че на Мишето й харесва в градината и супер, че лелките се справят. За самостоятелна стая и аз си мечтая ........  Wink

Ели е лепнала вирусче. Давах прахчета и капки и е по-добре. Следобяд вдигна Т 38,4 и се надявам нощта да е спокойна.

Ето малко снимки (тази година нещо няма много снимки).

# 231
Гери, много е пораснало твойто дете!  Grinning И тя е фен на Мики Маус, гледам  Wink Емата в момента е на такава тематика!
Йоя, браво и за градината, и за апартамента.   bouquet

# 232
Гери ,много е порастнала Елито !! И с тези тръпчинки-красавица !!Дано се оправи бързо !

Нашия е фен на Франклин и Астерикс.
Както и на всякакви пътно-строителни машини.Страстта по багери ,трактори и прочие дори се увеличава.Подариха му ръчна количка и като започна да я пълни с окосена трева съответно с греблото и лопатата и после я кара да я хвърля .... абе голяма картинка беше. Досущ имитира движенията на градинаря.Много смешно беше.
Ние още не знаем какво ще правим с детската градина.... искаме ли,не искаме ли  newsm78

Yoya , хубаво е в ново жилище човек е по-спокоен и щастлив .
Брат ми са на път да си вземат във Варна апартамент.
Щъки ще чакаме снимки и от РД на  Косето !

# 233
  • Варна
Леле колко са пораснали тези Юнчета сладки! Гледам ги и им се радвам сякаш са мои  Hug Heart Eyes и не мога да им се нарадвам. Снимките са страхотни!
Да са живи и здрави всички вече 3 годишни сладури! Честито и на рождениците от днес Вики и Владко! Специални поздрави на чаровната ни адашка Ели!
Щъки, на Косьо пожелавам да е мнооого здрав и скоро да стане батко  Wink!
Йоя, радвам се, че всичко е наред при вас. Дано само щастливи моменти да имате в новия дом  Peace! Да нацелуваш красавиците от мен  Heart Eyes.
Шоши, и твоите красиви госпожици много са пораснали.
Всички толкова са пораснали и са така променени, особено Диди на Лусия - вече си е голямо детенце, поне на външен вид  Wink. Но тя винаги вървеше пред всички останали. Всъщност направо си бягаше  Mr. Green.

# 234
Ани  Hug дай боже!
Та като казах Боже и се сетих за нашият Божидар
Честит рожден ден на Божо.Да е жив и здрав и с много добри приятелчета около него  Hug
И между другото да споделя имаме си варицела  Crazy 2 месеца не я лепна от яслата и последния ден като за изпроводяк от яслата и варицелка.
Хубав ден на всички,че имам бойната задача да се бия с балони  Grinning

# 235
  • София
Честит рожден де на празнуващите вчера:

ГАБРИЕЛА на мама Лаленце
ВИКТОРИЯ на мама Ася82
ВЛАДИМИР на мама Милейди

и на празнуващите днес:

СИМОНА на мама 4око25
МИРА на мама Жужата
БОЖИДАР на мама Светли
НИКОЛАЙ на мама Сънчо

Да са живи и здрави, много щастливи и обичани! Весел празник!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, благодаря за хубавите думи за Ели.  Heart Eyes
На 09.06 ходих на родителска среща в градината. Помещението не ми хареса.  Confused Видями се малко за 27 деца ...... Поф формата на Г като в късата част има 14 двойни легла ......... Искат пари за нови щафчета, спално бельо, играчки и помагала. Ще се купува боя и желаещите родители ще поядисват.

Хайде, чао от мен, че отивам на работа.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 09:13 от GERY80

# 236
Честит рожден ден на всички юнски слънца! newsm59 newsm59Да са живи и здрави,много усмивкии подаръци!
Да използвам докато Стами спи да драсна някой ред.На болничките да оздравяват бързо че в тези жеги е доста неприятно/то да си болен изобщо не е приятно Sad/Снимки нямам актуални,но след седмица две ще пусна от рождения ден.Стами е фен на Маккуин и купуваме всичко с него.Днес ходихме на разходка,той отдавна не беше слизал към центъра и на моменти голямо гонене падна.На ясла ще ходи до края на юли,ще видим за август как ще наредим нещата.Гери,и ние ще купуваме спално бельо 2бр.+кръгла сумичка от 50лв. за помагала.Нашата детска градина отвън изглежда доста зле,но вътре вече са започнали подобрения през годините.

# 237
Ох Гери,много сладка Ели пу-пу малка чаровница!Искам още снимки от всички ви,много ми са сладички!Аничка ,благодаря ти за милите думи  Hug Наистина Диди много се промени дори буйния и нрав ,който ме изправяше на нокти взе да се укротява и си порасна детенце -истинско щастие е да е около мен  Heart Eyes  и много ни радва !Желая на всички пораснали дечица здраве и късмет и незабравимо детство!

# 238
  • Пловдив

Благодаря за пожеланията  Hug
Да почерпя малко със закъснение за здравето на моята пораснала мома  Hug Heart Eyes

# 239
  • София
Пак да честитя за няколко дни.

Честит Рожден ден!!!! lovekiss lovekiss lovekiss

Няма да съм в София до събота, та и за всички от следващата седмица, весело посрещане на 3-ти рожден ден.

Споделете, на какво от подаръците се радват най- много вашите деца.
Ние до сега не сме взимали никакви оръжия. И сега разни подобни играчки предизвикват интерес в магазина.
Другото което пожела са барабани.  Crazy
За това приемам идеи.

Общи условия

Активация на акаунт