Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 39 025
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Щъки, вкючвам се да ти пожелая леко раждане !
Ще родиш някое овено -телче ,което си е готина комбинация  Grinning
И Цецо като Косето е повече артист и унищожител,отколкото нещо друго...Знае марките на различните магазини (това е Била,това е Метро,Мак доналдс и т.н.) Изразява се доста засукано и използва думи,които не предполагаме,че знае....Купихме му за Именния ден барбекю - "пече" известно време ,а след това започна да хвърля елементите из цялата стая.Всички роднини му бяха накупили пистолети,лък,палки и др. полицейски работи ,но така става още по-агресивен...Чудим се какви са подходящите играчки за него.Страх го е да кара колело.Коли,багери на 4 гуми - няма проблем.
В момента е болен след 5 дневно пребиваване в градината.
Вероятно няма да го пускаме повече там....Вчера чак в Пловдив на специалист го заведохме.Много ни разтревожи ,получи едем и едва дишаше .... та в понеделник му сложиха урбазон в спешното.

Приятно Ви боядисване на яйца !!!

# 601
  • Варна
Ох, Краси, съжалявам за тревогите, поне знаете ли от какво се е получило? Мое близко детенце преди време получи такова нещо по нощите, уж било алергична реакция, но към какво никой не каза, още повече че е единичен случай (пу-пу, дано си и остане единичен)

Явно близнетата са артисти - моят пък пя и танцува снощи 2 часа. При положение че беше настинал се чудя откъде я изкопава цялата тази енергия  ooooh!
Иначе много добре се справя д приказването, трудно млъква, едни думи е научил... Ама то аз съм си виновна, като му чета книжки и за по-големи и ги знае едва ли не наизуст  Laughing

За рожденния му ден сме решили да му вземем колело с помощни гуми, да може да го кара после и без тях. Имате ли опит с тези неща? Не съм купувала и не знам какво да гледам (освен да му е удобно)... навремето с бебешкото колело се прекарах, та сега ще проуча преди да купувам.

# 602
.Страх го е да кара колело.

Уффф, и Максим е същият.  Tired Навън сме още с бебешката триколка  ooooh!, казвам ви, срам ме е да се движим така по улиците. И някак все не намирам време да потърся някого, на когото да я подаря /или просто изхвърля  Blush/, защото май само като не я вижда, ще се престраши да подкара другото колело.
Бързо оздравяване на малкия, Краси!  Hug

# 603
Приятно Ви боядисване на яйца !!!
Добре,че ми напомни трябва да сваря утре за градината и боя за яйца да купя трябва.
За боледуването и урбазона... продължавам да изразявам хиляди благодарности на Аничка за препоръчаната докторица.
Дими, надявам се да се справя с баткото,но съм сигурна,че ревноста ни е вързана в кърпа.
За рожденния му ден сме решили да му вземем колело с помощни гуми, да може да го кара после и без тях. Имате ли опит с тези неща?
И аз така съм решила.Колелото трябва да е с височина която да му позволява сам да се качва и слиза,Гледа се височината на малкия и цоловете на гумите.Виж проучи има доста изписани неща  Wink
Отивам да варя яйца за утре за градината да са готови

# 604
  • Варна
Здравейте отново  Heart Eyes!

Ето и обещаните снимки http://ani4ka79.snimka.bg/holidays/prolet-v-gorata-14-04-11.586980.23143309. Надявам се линкът да се отвори. Ако има проблем, свиркайте  Wink.

Весели празници на всички!

# 605
  • Варна
Нямам думи, колко е порастнала само! Малка госпожица! Снимките са много хубави, явно децата са прекарали чудесно Simple Smile

Момичета, ние заминаваме за няколко дни и няма да имам нет, затова ви пожелавам отсега весели празници, слънчево време и много усмивки  Hug

# 606
Здравейте отново  Heart Eyes!

Ето и обещаните снимки http://ani4ka79.snimka.bg/holidays/prolet-v-gorata-14-04-11.586980.23143309. Надявам се линкът да се отвори. Ако има проблем, свиркайте  Wink.

Весели празници на всички!

Аничка* , ми то госпожицата най-лесна за разпознаване сред другите деца в градината - гледай най-прелестната и няма да сбъркаш  bowuu Да е жива и здрава, голяма красавица е  Grinning

Весели празници на всички и всички да са здрави!

Краси , никога повече да не се случват такива неприятности с Цецо ти желая, от здраве да не се отървете  Simple Smile Боядисах от вашите яйца днес  Flutter

# 607
  • София
Момичета, весело посрещане на Възкресени Христово! Дано този светъл празник ви донесе много здраве и повече красота!

Ани, прекрасна е! Много е пораснала и е станала вече голямо момиче!  Grinning
Краси, дано повече никога не ви се случва нещо подобно и Цецо е добре!

# 608
Аничке  Grinning ама те големи кордели са им скиприли  Hug сладкишчета малки.
Похвал,омесих  козунаците,а утре ще си ги дегостирам  Simple Smile Лекинка от мен,че съм капнала   Wink  bouquet

# 609
  • София
Здравейте банда,

Домъчня ми за вас. Напоследък се отвори повечко работа и аз дерзая ли дерзая. А в къщи гледам да се забавляваме дружно.
Пак сме пуснали сайта, на който няма нищо, освен снимките от парито за благовещение.
www.malinovi.com галерия. Не мога да сложа линк. Партито в нашата градина беше доста по- скромно от това, което е показала Аничка.

Днес боядисахме яйцата. Цяло яйце не остана. Което не се беше пукнало, Алек го изпусна или чукна. Mr. Green Ето и как протече процеса на боядисване http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1871209787327.10686 … &l=b7e7e404dc

Като чета за колетото, все едно Алек описвате. Страх, може да не е точната дума, но се бойкотира твърдо.
Относно подаръците за рождения ден, Алек иска автомивка, като тази в групата на големите от градината. Wink Иначе най- удачния подарък, получен до сега, е този тип конструктори http://www.infinitoy.com/zoob/zoobproducts.shtml
В София ги има в Карфур, а и по разни малки магазинчета съм ги виждала.

П.П. Христос воскресе!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 09:55 от mmm_

# 610
Христос Воскресе, скъпи мами!  Heart Eyes Пожелавам ви светъл празник днес Hug Тук от 2 седмици е голяма жега, нетипично за сезона, но пък използваме хубавото време и сме непрекъснато навън. Чакам децата да станат и да търчат из градината да търсят шоколадови яйца и подаръци, оставени им от великденското зайче Wink Всяка година е голяма забава Peace
Емма много обича да кара колело (с помощни), някой път така ходим и до детската градина. Както и ролера на сестра си Sunglasses
До следващия път! Щък, да минава леко  bouquet

# 611
  • София
Христос Воскресе, момичета! Много здраве и щастие на вас и семействата ви!  Grinning

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 13:03 от GERY80

# 612
Наистина възкресе момичета.Здраве ви желая и аз!
Шоши  Hug
Още се разхождам с беба,а утре на зелено и барбекю,да рита топка и да пускаме хвърчило.Отивам да разглеждам снимки  Grinning

# 613
  • Варна
Воистина Воскресе! Желая ви много прекрасни моменти с любимите хора!

Благодаря на всички за хубавите думи за Елена  Hug Hug Hug!

Ето и две клипчета, които съм качила във фейсбук. Който не може да ги види, може да ми прати заявка за приятелство  Wink.
http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=1515193500184&comments
http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=1509980849871&comments

# 614
  • София
Ани, не отварям клипчетата!  Wink

Много бързо минаха празниците, утре така не ми се ходи на работа ...........

Ето малко снимки и от нас

Общи условия

Активация на акаунт