FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • E-CLM & CH-VD
Ами то всеки прави колекции  Joy, и трупа гориво, какво няма да се бъгне  Laughing. Това ако не е най-бързо разпространяващото се съобщение в момента във фейса....

Сума ти мои познати си направиха преди малко синия медал  Laughing Laughing Laughing

# 256
  • София ,
Тези линкове задължително трябва да са в 1вия пост на темата!!!
Мерси много на "Лунна самодива"

# 257
Лунна самодива - меерсииии Hug  bouquet Money

# 258
Лунна самодива тези линкове са страхотни. Мерси.  bouquet

МерСедес може да се подбира за кое приложение на кой мейл да се пращат писмата.

Мерси за линковете, мноооого ценни !!!

# 259
Мерси още веднъж завърших 5,6 колекциии.Направих малко бензин и към 25000 жълтиици.А от златните яйца всичко ми се падна без 20 бензин защо така незнам даже кокушарника вътре е само със златни кокошки,60 златни.Паднаха ми са общо 12 cottage онея малките къщи и към 10 силоза.И като ги продадох силозите и къщите общо взех към 20000 че и повече абе за деня само от тея работи спечелих 25 бензин и към 50000.Мерси пак лунна самодива.

# 260
Дали има за останалите колекции
Между другото и на мен не ми се пада бензин от яйцата

# 261
Да благодаря и аз за линковете,благодаря

# 262
На мен сега ми е малко гадно щот това с линковете поне за мен е като cheat тоест хем ми хубаво хем ми е гадно аз не обичам да играя с чийтове но ще го преодолея и ще ми е кеф и за първи път ми се паднаха 3 златни гнома. Grinning Joy

# 263
А откъде ги взе  Rolling Eyes

# 264
  • Canada
Запис и от мен в темата! Лунна самодива , невероятни линкове... Peace Hug

# 265
това с тези линкове е най-голямата простотия която съм виждал скоро...ми то така се губи смисъла на играта....да взема да ви дам линкове да сме всички 70 ниво и с по 20 Милиона... и? после кво праим? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 266
  • Велико Търново
Според мен ще спрат линковете след малко и ще вземат всичко каквото се е паднало от тях Sad

# 267
Според мен ще спрат линковете след малко и ще вземат всичко каквото се е паднало от тях Sad

ДАНО Mr. Green

# 268
Ама това е бъг, не измама

# 269
Който не иска - да не ги ползва...

Общи условия

Активация на акаунт