FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
След линка за звънеца трупнах още 20 колекции Laughing Laughing Laughing
Чудя се кога ще се усетят, дано не е скоро... Laughing Laughing Laughing

# 361
Аз и на 7 съм доволна Party

# 362
# 363
  • София
какво разбирате под 5, 10, 20 колекции. Аз имам да кажем от сините пера 10 броя, от нещо друго по малко... Какво значи цяла колекция - да съберете всички предмети и после отначало ли?

аа, май разбрах, една колекция е по 10 от 10 различни предмета на една тема, като можеш да имаш най много 10 еднакви , следователно 10 колекции по тема???

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:35 от дъщерята на Мистрал

# 364
  • UK
Една колекция си е една колекция, десет колекции са това, за което ти говориш. Една колекция е по един предмет от всеки вид в дадена категория.

# 365
  • Плевен
Момичета,как да дам линк в другата тема за да ми помогнете да си разширя кокошарника,че нещо не мога да вдена......
Мерси предварително!!!!

# 366
  • София
на последните линкове ми излиза следното Sorry, {0}'s collection sharing has ended. Try again next time!

няма вече доде дойда и свършиха Whistling

# 367
И аз днес се облажих от линковете и за първи път публикувах колекции... Малко бавно схващам  май  Grinning

# 368
Момичета чета ви всеки ден,но за съжаление изпуснах цялата еуфория около линковете.Пробвах да отворя ,но не работят.Завиждам най-благородно на всички сдобили се с клещи,камбани и трудно намираеми неща по стената Simple Smile

# 369
Май ги спряха

# 370
  • E-CLM & CH-VD
Ами колкото-толкова  Laughing, важното е, че поне 2 часа ги имаше, явно толкова траят тези линкове. За първи път стената ми е пълна с колекции и от всяка има по нещо за взимане  hahaha hahaha hahaha

# 371
Глупости, този за кич-колекциите работи още, натрупах гориво за 5 години напред! Mr. Green

# 372
# 373
ужас..не мога да си тръгна от работа, за да не би да спре докато се прибера........ #Crazy

# 374

Общи условия

Активация на акаунт