FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Виена
Падна ми се луксозната барака - ужас! - сега я разширявам.
И на мен  Sad...

# 496
Е не супер harvester и seeder hot rod.А новия tool shed дето се пада е жесток имали повече места.

# 497
  • София
Толкова яйца отворих, едно магаре не ми се падна  Rolling Eyes Имате ли идея откъде мога да си взема  Crossing Arms

Магарета вече не се падат. Те бяха отдавна; сега подаръците от яйцата са други.

Ще ми кажете ли как да си сложа картинка тук във форума.

Кой не е чел форумните правила  Sunglasses !
Ето ТУК ще намериш инфо.

# 498
Как се купува новата сеялка  Rolling Eyes
Иска ми 15 ниво на мафията, а съм 125

# 499
  • София
Пише, че трябва да минеш 5 нива във Мафията, независимо на кое ниво си в момента. Но задължително трябва да си над 15-то ниво.
Аз минах само 2 нива и ми се отключи  Rolling Eyes ! Пробвай.

А как се купува новия Harvester? На мен изобщо го няма в Маркета  Cry !

# 500
Добро утро.
Аз отворих сега 2 мстериозни кутий,но ми се паднаха крава и кон.
На вас тези неща като шатри и парници от мистериозна кутия която ви е изпратена от съсед ли са или сте си я купили?

# 501
За новия Harvester иска да влезеш в Бангкок.Ама как се стига дотам  newsm78,голяма мъкаа..

# 502
Как се качват нива в Мафията, някой може ли да ми обясни, бях си я брокирала сега я отблокирах но не ми излизат на стената публикации от нея как да го оправя.

# 503
Добро утро.
Аз отворих сега 2 мстериозни кутий,но ми се паднаха крава и кон.
На вас тези неща като шатри и парници от мистериозна кутия която ви е изпратена от съсед ли са или сте си я купили?

Мистериозните подаръци са различни от мистериозните кутии. Кутиите се купуват с кеш - 16 парички Simple Smile. Аз досега нито една не съм си купила, защото си изхарчих кеша за глупости, а вече няма и как да събера толкова.

# 504
Падна ми се луксозната барака - ужас! - сега я разширявам.

супер дай да я видим Simple Smile

Не ми публикува снимките  Sad ще го направя по сругия начин и ще ви покажа и бараката и фермата - наредих я най-после - това ще е... не ми се занимава повече....

# 505
# 506
Пише, че трябва да минеш 5 нива във Мафията, независимо на кое ниво си в момента. Но задължително трябва да си над 15-то ниво.
Аз минах само 2 нива и ми се отключи  Rolling Eyes ! Пробвай.

А как се купува новия Harvester? На мен изобщо го няма в Маркета  Cry !

И аз така го разбрах, като го четох
Между другото с тези новите постоянно излиза Saving Your Farm...

# 507
Мерси на всички за споделените линкове  Hug Heart Eyes
Остана ми само още 1 до синия медал,но от всички колекции ми липсва по едно нещо  Twisted Evil
И все не ми се пада  Joy Joy Joy Mr. Green
Взех го  newsm44 newsm44

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 11:24 от мистерия

# 508
Нямам представа. Сещам се само за възможността да си регистрираш нов акаунт, да играеш докато стигнеш 16 парички и да купуваш с тях кутии, които да си пращаш, но е малко играчка.

Здравейте!
Благодаря за добрата идея! Hug Не се бях сетила до сега. ooooh!

Падна ми се градински шкаф. Rolling Eyes

# 509
Здравейте.Имали вече някакво ограничение във фермата за това на колко съседа можеш да помагаш на ден,защото вчера и днес както си наторявам съседите и изведнъж ми спира да ми дава торта всмисъл влизам в чуждата ферма,но не я торя.

Общи условия

Активация на акаунт