FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
И аз с въпрос относно кутиите които се купуват с FV пари . Аз в началото ги харчех за да си разширя фермата , защото нямах достатъчно съседи и сега съм на 47 ниво, а съм купила само една кутия и медала изобщо не знам как ще го взема. Та въпроса ми е понеже играя и от акаунта на мъжа ми, точно за да трупам  FV , ако си пратя от неговия акаунт на моя такава кутия, на мен или на него ще отчете за медала ?

Ще го отчете, да. Аз така имам 6 изпратени кутии и два медала за тях.

# 541
А на мен не ми дава да отворя мафията
Изписва ми че не е намерена страницата която търся  newsm78
Някаква идея как да я отворя  Thinking
Вероятно си блокирала приложението на играта. Иди в "Настройки на сигурността" -  "Приложения и Уебсайтове" - "Блокирани приложения".
Благодаря ти стана  Hug Heart Eyes

# 542
И аз с въпрос относно кутиите които се купуват с FV пари . Аз в началото ги харчех за да си разширя фермата , защото нямах достатъчно съседи и сега съм на 47 ниво, а съм купила само една кутия и медала изобщо не знам как ще го взема. Та въпроса ми е понеже играя и от акаунта на мъжа ми, точно за да трупам  FV , ако си пратя от неговия акаунт на моя такава кутия, на мен или на него ще отчете за медала ?

Медала е за отворени кутии, не за изпратени. Peace

Hug

# 543

Медала е за отворени кутии, не за изпратени. Peace

6 изпратени и ОТВОРЕНИ мистериозни кутии. Sunglasses

# 544
  • Варна
Благодаря ви  Simple Smile

# 545
В единия акаунд не ми е отчело изпратената кутия, но е отчетена в другия където е отворена. А и при мен пише "Open 2 mystery boxes..." от където следва извода ми, че е само за отворени кутии.

# 546
Някой може ли да каже от къде някои съседи имат магарета?

# 547
В коледните подаръци бяха, но аз така и не нацелих такъв подарък.  Tired

# 548
  • Бургас
магарета се падаха от златни яйца преди време
 Naughty

# 549
Падаха се от златни яйца  Hug

# 550
  • Кюстендил
В коледните подаръци бяха, но аз така и не нацелих такъв подарък.  Tired

Имаше ги и в златните яйца, преди около месец.

# 551
Определено нямам намерение да плащам за фермата.
А тези валентинки кадето ги сабирахме няма ли да се отворят за да видим какво има вътре или така ще си останат?
ЦЪкаш на кутията и си избираш  - розова овца, мече.... то си пише. И побързай, че ще се дезактивират.

# 552
като натисна на сеялката ми казва да отида до банкок а като искам да ида до там
Look for the "Elephant" icon to locate and collect items that will unlock access to Bangkok
какво трябва да направя?

# 553

newsm78      Някой има ли представа дали не са променили броя на подаръците в кутията, защото от сутринта си ги приемам и мога да приема повече от 35 подаръка и си ми седят в кутията

# 554
Да, събира 50.

Общи условия

Активация на акаунт