FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Оу, до 30 ше падне голямо копаене... Laughing
Мерси за информацията. Hug

Иначе Mafia Wars ама съвсем не я схващам, едва добутах 10-то ниво за трактора, адски, адски, адски ми е скучна. Как най=лесно печелите xp-та? Rolling Eyes

# 571
да питам тези кутии от какво ги получавате newsm78,купувате ли ги?

# 572
аз имам една ама от къде ми се беше падналане помня беше много отдавна..

# 573
  • Варна
Аз медала за мистериозните кутии го виждам по следния начин - правиш си друг акаунт, стигаш до 11 ниво, ако не се лъжа имаше 5 долара първоначално, стават 16, пращаш си кутия на истински акаунт, правиш втори, същата работа и така с 30 нови акаунта, но си е голяма играчка

На мен тази Мафия ми е толкова безинтересна, направо незнам как ще стигна до 15 ниво, то и точките се увеличават за минаване на нивата, ще отиде 2 седмици

# 574
Аз медала за мистериозните кутии го виждам по следния начин - правиш си друг акаунт, стигаш до 11 ниво, ако не се лъжа имаше 5 долара първоначално, стават 16, пращаш си кутия на истински акаунт, правиш втори, същата работа и така с 30 нови акаунта, но си е голяма играчка

На мен тази Мафия ми е толкова безинтересна, направо незнам как ще стигна до 15 ниво, то и точките се увеличават за минаване на нивата, ще отиде 2 седмици

ааа, направо лошо ми стана Laughing

# 575

Иначе Mafia Wars ама съвсем не я схващам, едва добутах 10-то ниво за трактора, адски, адски, адски ми е скучна. Как най=лесно печелите xp-та? Rolling Eyes
[/quote]
и аз таи даже до 10 ниво не можах Thinkingхич не и разбирам

# 576
Аз кликвам на Jobs и кликвам до 10 energy, и след 50 мин. ми се зарежда пак до 10, и пак кликвам, и така Laughing Laughing Laughing

# 577
ох нищо не схванах newsm78

# 578
колко игри сам играла само нея не схващам

# 579
Здравейте на всички!Имам един въпрос?Значи взех mastery за грах при първото бране ми даваше xp а сега брах за втори път не ми дава xp на някой случвало ли се е нещо подобно и знае ли къде е проблема?Благодаря предварително.

# 580
Аз бях взела за соята мастери, но нито веднъж не ми е дало допълнително хп. За тези мистериозни кутии се амбицирах и си регистрирах втори акаунт. Не е голяма философия да се стигне до 11 ниво, те в началото бързо се минават. Обаче се чудя дали няма да е проблем от едно IP  да се регистрират толкова много потребители newsm78.

# 581
  • София
Здравейте на всички! Имам един въпрос? Значи взех mastery за грах при първото бране ми даваше xp а сега брах за втори път не ми дава xp на някой случвало ли се е нещо подобно и знае ли къде е проблема? Благодаря предварително.

Няма проблем. Просто процентът шанс да получиш ХР при обиране е много малък и затова не винаги дава точки. Тъпо, но факт  Tired !

# 582
Само дето се напъвах толкова за това mastery.А между другото на първото бране от около 250 квадратчета поне на 100 даде xp.

# 583

"Аз кликвам на Jobs и кликвам до 10 energy, и след 50 мин. ми се зарежда пак до 10, и пак кликвам, и така Laughing Laughing Laughing"

Точно така. За всяко минато ниво и за всяка завършена задача получаваш 1 точка умение. Влизаш на профил и слагаш всички спечелени точки умение на енергията. Освен това на home получаваш енергиен пакет на всеки 24ч /е някой трябва да ти изпрати../.

Дано някой нещо разбра Wink

# 584
Здравейте   bouquet
И от лилавите кутии се падна на дъщеря ми син медал  newsm78 . Преди малко я отворих и взех синия медал

Общи условия

Активация на акаунт