FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • E-CLM & CH-VD
Радо, всеки си решава как да играе. Има хора, които нямат късмет с колекциите, нито с яйцата - защо пък да не направят някой медал?  Ти затова ли се регистрира - да кажеш каква простотия е?

Марто - изпратиха ми ги - няколко човека от различни националности  Laughing И да, наистина е бъг. В началото на колекциите имаше друг бъг - да се взима от едно нещо по 10 пъти. Усетиха се - спряха го, но никой не взе на никого нещата, които бяха дошли от бъга.

# 271
Rado_sl не е точно така ,тоест ти си прав до някъде но в случая става въпрос за някоя друга кокошка и някоя друга събрана колекция а не линкове да ти се пада вилата,1000 бензин и примерно от онея доларчета дет на всяко ниво ти дават по едно.Тогава вече щеше наистина да е безмислено. Simple Smile

# 272
Забелязах че много често излиза кравата
Май работят по бъга

# 273
Марто май си прав.Е който взел взел. Grinning

# 274
Още работи  Laughing

# 275

Вече не  Mr. Green Всичко свърши  Crazy Тъкмо продадох цифра неща - пф!

# 276
  • София
Свърши цялата работа  Crazy !

# 277
Еее жалко  Crossing Arms

# 278
Мда, мъжа ми най-се офайдоса, не можах да се докопам от него

# 279
Валентинките обаче работят  Laughing

# 280
  • София
изтървах момента, ах, как за 2 часа го оправиха Sad

# 281
  • Canada
кофти

# 282
Споко,пак някой ще му намери цаката  Peace а и така никой нямаше да спи тази нощ,всички щяха да цъкат и да публикуват като луди,хахах

# 283
Споко,пак някой ще му намери цаката  Peace а и така никой нямаше да спи тази нощ,всички щяха да цъкат и да публикуват като луди,хахах

hahaha Така де - аз даже заех удобна позиция, поисках един студен чай и казах да не ме занимава повече (приятелят ми), той ми каза, че съм луда краварка  Laughing Но тъй като няма да спя пред лаптопа, си взе думите обратно. Та има положителен елемент в цялата история!

# 284
Странно, как оправиха всичко пък линка за валентинките си работи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт