FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не свършва, но няма нива.
Трупаш точки и пари, но си седиш на ниво 70.
И така докато не пуснат нови нива.

# 676
# 677
  • София
някои да знае къде са подаръците в мафията?
приех подарък и ми изписа това
Can only have 5 unopened Mystery Bags at a time! Open current bags so you don't miss out!

Като отвориш Мафията, натисни Home и в едно каре от дясно на екрана под табовете ще видиш, че те чака неотворена кутия. Дай му Open It и ще си получиш подаръка. Това важи само за въпросните Мистериозни Кутии (Mystery Bags), от които не можеш да имаш повече от 5 неотворени. Иначе всички останали подаръци автоматично си отиват в Inventory.

# 678
Вижте след Seeder-a какво ни очаква:

Rolling Eyes

# 679
  • Стара Загора
Да ви почерпя всички фермери и фермерки, че днес имам рожден ден

# 680
  • София
slancetoo, Честит Рожден Ден   bouquet newsm67 ! Браво за почерпката! Сега ако кажеш, че и ти си правила тази торта....  Crazy !

Йо, това нещо не го разбрах  newsm78 . Малко разяснение?

Забелязали ли сте, че вече не фигурирате в лентата със съседите или само при мен така се е получило? Преди се виждах според нивото къде съм сред съседите си, днес вече ме няма там  Thinking !

# 681
# 682
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
За лентичката със съседите - от вчера съм "тука има-тука нема". Ту ме нарежда между другите, ту ме изважда. Днес си бях наредена надлежно и преди малко пак изчезнах. Не че има значение, ама съревнование да има  Joy

# 683
slancetoo, честита да си!  newsm51 И много слънчева! Grinning

Kally May, това се оказа, че е ограничена бройка Harvester (обиращ 9 насаждения наведнъж), т.е. могат да го закупят само тези, на които се е появило в Market-a.

Т.е. ако имаш ей това в магазина можеш да се бориш да си го закупиш.

# 684
Искам да кажа какво направих по въпроса - вчера си направих нов акаунд с гореописаната цел. .... Утре си пращам кутията и ще докладвам Simple Smile

Сигурно сте го обсъждали, но аз да попитам все пак - как мога да изпратя нещо от един акаунт на друг (за мистериозната кутия става въпрос, тази с харт. парички)?

slancetoo , ЧРД и от мен - много здраве и късмет!

# 685
  • UK
Така всеки ще си направи един допълнителен акаунт и ще си го рестартира всеки път, когато иска нещо ново с кеш парички. Не става така. Wink Ако изтриеш приложението и пак го активираш, ще ти излезе точно там, откъдето си го изтрила. Simple Smile

# 686
  • София
Kally May, това се оказа, че е ограничена бройка Harvester (обиращ 9 насаждения наведнъж), т.е. могат да го закупят само тези, на които се е появило в Market-a.
Т.е. ако имаш ей това в магазина можеш да се бориш да си го закупиш....

Аз го нямам  cry !
Точно щях да питам Марто как се е сдобил с Harvester, а то каква била работата!
Пак каръщина при мен!

# 687
Така е, има някаква избирателност във Farmville, неясно каква. Rolling Eyes

Иначе пък аз съм започнала да обмислям да се включа в кункурса "Ферма на седмицата", не знам каква е печалбата, но покрай свети Валентин даваха 500FV cash, тъй че нищо няма да загубя  Laughing
Иначе ето фермата за миналата седмица как изглежда:

# 688
  • София
Йо, мога само да  smile3501 newsm20 !
Включвай се смело в конкурса и ти стискам палци!

# 689
Хах, да, фермата е хубава, но както казах, това е победителя за миналата седмица, не мойта. Laughing
Аз още обмислям идеи, имам няколко доста добри, надявам се осъществими.  Rolling Eyes

Иначе  ето още няколко победители:
ферма на седмицата:

победители от валентинския конкурс:

Общи условия

Активация на акаунт