Седмичката 10.10-16.10

• 15 228
  • 424
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там...
Хей момичета много рано сте развихрили страстите днес, я по-спокойно. Добро ви утро на всички ранобудни   bouquet . Пожелавам ви един хуууубав есенен ден макар че днес по-скоро ми намирисва на зима де... През прозореца на офиса се вижда едно страхотно дърво с пожълтели листа - от няколко дни му се радвам ли радвам.

# 76
Охоооооооооо,

1 следобед да ме няма и гледай вече сте се хванали за косите. Mr. Green
Я, споко, че ся кат` се появи Ео, Теди, Голдън, Вера, Ая, Лея и останалите сладурки (сори но ако няма място да изброя всички), ще ни се накарат че им разваляме оптимистичното настроение.

И тъй - днес е вторник, надявам се по-хубав ден от вчерашния Mr. Green
Нямам какво да се похваля, освен че си търся ботуши и ако някой скоро си е купувал на сравнително добра цена, нека да сподели Grinning
Айде весел и успешен вторник Wink

# 77
  • София-Лозен
Добрютрюююююююю!
Ето ме Дари, появявам се, но няма да започна с размахване на пръсти. Naughty
Хич няма да си правя труда да чета разни негативни разговори. Въобще не ме интересува кой не е в настроение и кой не приема добронамерени съвети. Оправяйте се.
На новите Добре дошли !!!!
Хайде сега да идем в Календар на събития та и да честитим празника на Съншанй. Днес има годишнина от сватбата!

# 78
Dime, добре дошла отново  Hug Как е на  новата работа? Посвикна ли вече /сори ако нещо се бъркам с инфото/?
Днес незнайно защо имах страхотно настроение и подвеждащото усещане, че  е петък Mr. Green Е, да ама не е! Но аз пак ще му се радвам на този ден, все едно е петък Laughing
Добре дошли на новите момичета!    smile3525
Относно разразилия се спор, моля тона да бъде премерен! Това е основното, което различава този форум от другите.  
А за това кой колко му е отсъдено да стои тук или да чака така исканото бебе е Божа работа и изказването беше много грубо. Мисля, че всяка взима този форум за свой, защото той е направен точно за това - за нас, да си помагаме и ползваме инфромация, която ни е нужна. Все пак не е чак толкова трудно, когато нещо те вълнува просто да напишеш думата и натиснеш бутона търси. Ако просто имаш нужда от подкрепа - сподели и олеква.
Дарилка, аз ботушите си ги купих напролет, че сега хем са същите, хем са им вдигнали цените. Кофти работа!

# 79
Здравейте мили мои малки и големи момичета и момчета... Аа, пардон, тук май момчета не се подвизават... Освен в бременните коремчета на някои момичета Laughing Laughing Laughing Нещо май хормонките са се поразвихрили напоследък? Лошо няма... Надявам се, че вече освободихте напрежението и страстите вече текат в много по-положителна посока.

От мен нищо интересно. Напоследък съм се отдала на разни интересни занимания като шофьорски курсове, английски, готвене на микровълнова... Тоя уикенд решавахме листовки с моя мъж, и се изпокарахме заради една изпитна задача Laughing #Bad Talk Аз твърдях, че участник в ПТП може да напусне катастрофата, защото може да се наложи да откара пострадали в болницата; Пламен съответно заяви, че щом никъде не пише, че става въпрос за ходене до болница, значи е забранено. И като се почнаха едни логически разсъждения и казуси... doh Та такива работи покрай мене. Хайде със здраве, и дано някой се похвали с по-интересни неща Grinning

# 80
  • Варна
Дари, да се присъединя и аз от "старите"  Mr. Green Абе девойки, не се карайте, дай боже един ден всички ще сме бременни и щастливи и ще се чудите с какъв акъл сте се карали за глупости  Peace

Теди, страхотна картичка  Flutter

Диме, съжалявам, че покрай моите проблеми съм изтървала новата ти работа. Честито   bouquet Ще разкажеш ли на заплеса какво местенце намери  Embarassed

# 81
  • Варна
Аз твърдях, че участник в ПТП може да напусне катастрофата, защото може да се наложи да откара пострадали в болницата; Пламен съответно заяви, че щом никъде не пише, че става въпрос за ходене до болница, значи е забранено. И като се почнаха едни логически разсъждения и казуси... doh

Гризи, права си по принцип, че може да напусне местопроизшествието. Ама ако в задачата не пише изрично "отива в болница с пострадал", значи е уловка! Преди в листовките беше пълно с такива капанчета и ако не четеш внимателно може много неща да оплескаш... Кога си на изпит да стискаме палци?

# 82
...
 Тоя уикенд решавахме листовки с моя мъж, и се изпокарахме заради една изпитна задача Laughing #Bad Talk Аз твърдях, че участник в ПТП може да напусне катастрофата, защото може да се наложи да откара пострадали в болницата; Пламен съответно заяви, че щом никъде не пише, че става въпрос за ходене до болница, значи е забранено. И като се почнаха едни логически разсъждения и казуси... doh ...

Гриз, не си спомням дали казах тук, но преди няколко седмици пред мен кола блъсна един тийнейджър. И в къщи се разрази същия спор като казах на мъжа ми, че шофьора качи момчето да го кара в болница. Той беше категоричен, че в случая не трябва да напуска мястото Stop Не знам кое е редно и кое правилно, да не дава Господ такива неща да се случват!

# 83
Здравейте мацки  Simple Smile
Тези дни съм много натоварена и за това не се включвам, а и времето нещо ме потиска.Хубавото е че този месец няма да имам време да мисля станало ли е не е ли, и съм си обещала никакви тестове.
Във връзката с горният спор искам да кажа и моето мнение когато аз дойдох в сайта бях изчела доста неща от библиотека и чак тогава започнах да се включвам в разговорите.Наистина е дразнещо някой да пита неща, които би трябвало да знае всяко момиче. Но както и да е с това не искам да обидя никой, нито да подклаждам спора.
А колкото до това че някой искат да забременеят и да напуснат форума, аз лично не смятам така.Това че вече си забременеля не е причина да спреш да пишеш тук, в крайна сметка свикнал си с хората тук защо да напускаш? Аз като видя  EFP сигурна съм че пак ще съм тук защото свикнах с момичетата.
Това е от мен.Успешна седмица  Simple Smile

# 84
Гризи, права си по принцип, че може да напусне местопроизшествието. Ама ако в задачата не пише изрично "отива в болница с пострадал", значи е уловка! Преди в листовките беше пълно с такива капанчета и ако не четеш внимателно може много неща да оплескаш...
Ех, и Пламен така каза, ама аз твърдях, че подобни постановки са неправилни от логическа гледна точка  umnikuu А за изпит ми е още рано, аз половината уроци не съм минала още.

Не знам кое е редно и кое правилно, да не дава Господ такива неща да се случват!
Права си, Верче, дано не ни се налага да разберем кое е истината Praynig

# 85
  • Варна
ама аз твърдях, че подобни постановки са неправилни от логическа гледна точка  umnikuu

Гризи, аз лично не намирам много често каквато и да била ЛОГИКА у катаджиите  Mr. Green Това са листовки мила, зубриш ги да вземеш изпита и толкоз  Flutter

# 86
Ми така и ще стане - зуб, зуб, после изпит... И никакви лични мнения!

# 87
  • Някъде там...
Гризка, браво за смелостта да се сдобиеш с книжка. Мен много ме е страх и не знам ще се престраша ли въобще някога. А си е хубаво да може човек да кара кола, даже не хубаво а необходимо. И мъжлето ще е доволно, откога е замрънкал че иска да си пие спокойно, а после да го возят.

# 88
Добро утро и от мен. Или май добър ден Simple Smile
Аз най-после започнах да си меря БТ, и тази сутрин като я премерих термометъра показа по-малко от 36 градуса! Изстивам! Simple Smile)) Сега отивам да чета в библиотеката дали пише нещо за такава температура като на змия newsm12
И без това моичкия ми казва че като се размърморя съм била "ПепеУс" (комбинация от пепелянка и усойница"  Mr. Green

# 89
  • Варна
Сега искам да питам нещо, дето го няма в библиотеката, и дано днес не се карате и обърнете внимание на въпросчето  Mr. Green

Значи, нали по принцип яйчниците овулират всеки месец като се редуват. Какво става, когато има бременност и тя се прекъсне?
Например, ову от левия яйчник, после бременност 1 месец, която се прекъсва, другия месец пак следва ову. Ама от кой яйчник? От десния ли? Или този месец бременност се брои като пропуск на десния яйчник и следва пак левия? Дано ме разбрахте  newsm78
Някой има ли наблюдения по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт