Седмичката 10.10-16.10

• 15 348
  • 424
  •   1
Отговори
# 120
Stefanie, аз от две седмици водя преговори с мъжо да палим парното (ние сме с локално парно), а тои ми се смее. То сигурно затова като си меря сутрин БТ и вече ще показва 35 градуса  Joy
Иначе май си е време вече.. поне тук при нас в северна България Simple Smile

# 121
  • Стара Загора
Неофициалната ми етърва твърди, че 2 бременности при нея са започвали 1 месец след като е пила комбинация от вит А и Е. Само че нейната рецепта беше друга: до овулацията се пие вит А, след овуто вит Е... Или беше обратното?  newsm78 Така няколко месеца, после почивка.
Ако е така значи първо ще е вит А...защото съм сигурна че вит Е спомага за ЛФ.  Grinning

# 122
Здравейте,милички.Бързам да се запиша,защото вчера нямахме ток,и не можах.Желая ви плодотворна седмица отвсякъде!Аз ще чакам лелки до 15.Пу,пу дано да не дойдат!
  love001 EFP

# 123
  • Варна
За транспортирането, чела съм, че го има при ОТСТРАНЕН орган, нпр. гинеколожката ми имала пациентка с отстранени ляв яйчник и дясна тръба и въпреки това забременяла. Единственото обяснение е, че яйцеклетката от наличния десен яйчник е минала по наличната лява тръба.
Това ясно (май тръбата "надушвала" останалия яйчник и се огъвала към нещо да прихване яйцеклетката - нещо такова беше).
Ама никъде не бях чувала за такъв феномен при НАЛИЧНИ 2 бр. яйчника и 2 бр. тръби  Shocked Затова нещо ме съмнява тая работа...

# 124
Таничка, стискаме палци лелята да стои далеч.

Стефи, пия дуфастон от три месеца и го докарвам на 12 дни ЛФ. Което е що годе приемливо. Преди хич я нямаше.
Днес си спомням, че като съм ходила на лекар са ми казвали, че това онази ЦС. И аз много се чудих, че е веднага след М. Но тези месеци като се наблюдавам като че ли когато ми е овулацията по я няма, става по-водниста някак.
Ще пробвам схемата от Гриз, като я изнамеря. Иначе до преди два месеца пиех герикапс по едно на ден, защото ми е много суха кожата и се залющва, пък и косопад..... Абе въобще тежък живот! Mr. Green

# 125
 newsm03 Добър ден от мен.Днес сутринта мъжо замина за Германия.Аз чакам лелката и ми е двойно кофти и на това отгоре трябва да се гледам със свекървата.Ужас,ужас.Започвам да уча и за следващия испит,че и той наближава.През две седмици испит.Ще си почина чак на 5.12 до края на февруари.АААА,не се знае ако имам поправки и ликвидации,пу пу дано нямам.
Успех на всички.Дано мъжете ви са при вас,а не някъде в командировка,дано не търпите някоя зла свекърва,дано не ви дойде лелката,дано не държите испити,а ако държите да ги вземете успешно.

# 126
  • Стара Загора
Ще пробвам схемата от Гриз, като я изнамеря.
В библиотека има едни теми за вит.А, Е и С ако искаш ги прочети.
Иначе и аз пия вит.Е ама за сега се вижда до къде съм стигнала Mr. Green

# 127
То, да ви призная, и аз пробвах 1-2 месеца схемата, ама не сработи Sad Явно, Хера, нашите проблеми са от друго естество. Но пък при доста хора схемата дава резултат, така че който иска - нищо не губи ако пробва.

# 128
Момичета сега се поразмислих да онова с пренасянето на яйцеклетката и ми мина друга мисъл през главата.  Rolling Eyes
По принцип ако се отстрани тръбата на даден яйчнек, той продължава да си функционира, нали? Тогава какво се случва с узрелия фоликул и отделената яйцеклетка? Ако всичко е наред тя би трябвло да се движи по тръбата, да мине матката и да се изхвърли с цикъла. Ама когато няма тръба - тя какво в яйчника ли си остава?  newsm78 . Все някак трябва да се изхвърля от организма нали? Не можеш да трупаш мъртви яйцеклетки в яйчниците си?  Thinking Търся някяква логика....

# 129
  • Стара Загора
То, да ви призная, и аз пробвах 1-2 месеца схемата, ама не сработи Sad Явно, Хера, нашите проблеми са от друго естество. Но пък при доста хора схемата дава резултат, така че който иска - нищо не губи ако пробва.
Абе Гризке да не сме извънземни Mr. Green Ша проработи нема страшно Crazy Както каза Мели последният път като бяхме при нея...аз съм куче марка и вирея насякъде Blush

# 130
  • Варна
Момичета сега се поразмислих да онова с пренасянето на яйцеклетката и ми мина друга мисъл през главата.  Rolling Eyes
По принцип ако се отстрани тръбата на даден яйчнек, той продължава да си функционира, нали? Тогава какво се случва с узрелия фоликул и отделената яйцеклетка? Ако всичко е наред тя би трябвло да се движи по тръбата, да мине матката и да се изхвърли с цикъла. Ама когато няма тръба - тя какво в яйчника ли си остава?  newsm78 . Все някак трябва да се изхвърля от организма нали? Не можеш да трупаш мъртви яйцеклетки в яйчниците си?  Thinking Търся някяква логика....
Наистина не знам, но тъй като мисля  Thinking ... Ако предположим, че се отделя яйцеклетката и тръба няма, значи тя остава в коремната кухина. Там според мен се случва най-простото - организмът я резорбира, усвоява я. Това с натрупването на мъртви клетки няма как да се случи. Все едно като се пукне някоя фоликулярна кистичка, отделената течност да стои цял живот в корема ти. А то не става така - резорбира се.

# 131
Четох ги темите за витаминките и си спомням, че Гриз подробно я беше дала там схемичката. Ще трябва да се поразровя пак, щото по-миналата седмица имах илюзорното усещане, че няма да ми е нужна и че този път... Да, ама не  Naughty Мъжо ще трябва да отработва и този месец  Mr. Green

# 132
Последно - каква е схамата?! newsm78
Който я открие - да я дава насам Mr. Green

# 133
  • Някъде там...
Хайде и аз съм любопитна да я видя тази схема Simple Smile . Уж търсих, но пусто нищо не можах да намеря  newsm78

# 134
Това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=6438 за витамините.

Общи условия

Активация на акаунт