Къде в Бургас - 22

• 58 230
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, дайте идеи за магазинчета за бански из центъра, че не мога да си открия такъв, който да ми пасне. Имам проблем с гръдната обиколка Blush и много трудна работа. Mr. Green

Срещу билетния център има магазини за бельо в мола също има магазини ,но не знам до каква цена търсиш  Wink и не мога да те ориентирам по добре

# 601
  • Бургас
Има едно магазинче за бельо след Славейковото пазарче по посока морската градина, на Петко Каравелов, но не знам кой номер е. Там са ми комбинирали бански от различни размери долница и горница според моя. Но скоро не съм ходила, може и да не са заредили.

# 602
Момичета, дайте идеи за магазинчета за бански из центъра, че не мога да си открия такъв, който да ми пасне. Имам проблем с гръдната обиколка Blush и много трудна работа. Mr. Green

Ако проблема е, че гръдната обиколка е голяма  Wink , препоръчвам Триумф.
Имат някои много хубави модели от новата колекця, обаче и цените им си ги бива  Confused

# 603

Ако проблема е, че гръдната обиколка е голяма  Wink , препоръчвам Триумф.
Имат някои много хубави модели от новата колекця, обаче и цените им си ги бива  Confused
Ох, ами то като се замисля, имам два сутиена на Триумф, които ми пасват идеално, та може и да се прежаля.  Mr. Green

Steltion
, благодря, сетих се къде е ще проверя и там.   bouquet

renni94
, благодаря bouquet

# 604
Така е, нямат равни като качество и удобство, но за съжаление и като цени.

# 605
Здравейте! Имам питане за склада за прежди, който беше зад БИЛА до Автогарата. Преместен ли е някъде и къде?

# 606
Има ли още магазин на Илтокони в Бургас и къде се намира?

# 607

В сайта им пише "Александровска" 123, но не знам защо ми се върти, че няма вече и остана само този в Несебър  Rolling Eyes

# 608
Един въпрос и аз да задам Praynig
 Кой номер автобус от градския транспорт трябва да хвана от ЖП гарата до мола? Thinking върти ми се нещо 211 - някакъв спомен имам...но не съм мн сигурна

# 609
  • Бургас
Същия, може и 4.

# 610
Благодаря много за бързия отговор Simple Smile)

# 611
Може и №15,но тръгва стоянката за автобусите за Поморие и Слънчев бряг.Тръгват на всеки 20-30 минути.Определено 211 е най-добре. Peace

# 612

В сайта им пише "Александровска" 123, но не знам защо ми се върти, че няма вече и остана само този в Несебър  Rolling Eyes

В сряда магазинчето си  беше там Wink, само че има и други дрехи и май не се казва така.

Момичета, ако някой се кани да носи дрехи на химическото чистене в мола, да побърза, защото в края на месеца затварят.

# 613
Миналата година се обзаведох с бански от Маркс и Спенсър, можеш да си избираш различни размери долница и горница. Има както за супер кльощави мами, така и за жени над 100 кг. Не е мръднал, качеството е страхотно, цветовете също, а аз съм безработна и ходех всеки ден на плаж! Толкова да изглежда като нов, че тази година нямам намерение да купувам бански. Не помня колко струваше, но в края на лятото купувах за подарък пак от там и ги бяха намалили и комплекта ми излезе някъде около 20 лв, ми се струва.

# 614
GreenApple, а да помниш кой е най-големият размер горница?

Общи условия

Активация на акаунт