Къде в Бургас - 22

• 58 122
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Калпазанка, намират се в Ревю, но много хубави рокли има в Дефиле зад Операта, до Винената къща.

# 721
  • София
къде мога да си купя метални купички като тези в детските градини? майка ми им казва шоли Rolling Eyes

# 722
  • Бургас
къде мога да си купя метални купички като тези в детските градини? майка ми им казва шоли Rolling Eyes
В Метро гледала ли си? Мисля, че там последно съм виждала ...

# 723
Здравейте!
Някой знае ли дали в Меден рудник има клон на Уникредит Булбанк?

# 724
  • Бургас
Калпазанка, намират се в Ревю, но много хубави рокли има в Дефиле зад Операта, до Винената къща.

Благодаря много и там ще проверя!

# 725
Момичета, трябва ми клин-по възможност черен, 7/8, не много плътен, но не и съвсем дантела-помагайте Peace

# 726
Момичета, трябва ми клин-по възможност черен, 7/8, не много плътен, но не и съвсем дантела-помагайте Peace
Провери на "Шейново"№44.Казаха,че тази седмица ще зареждат. Peace
В Метро гледала ли си? Мисля, че там последно съм виждала ...
И аз от там съм купувала. Peace

# 727
  • Бургас
Здравейте!
До колкото знам,нямат.Можеш да провериш и ТУК ,на клонове,но на сайта не е отбелязано да има в М.Р.

# 728
m@msy, вчера гледах реклама-ако не ти е спешно мога утре да препиша телефона.

# 729

Благодаря много и там ще проверя!

Преди време и аз имах същото питане, една съфорумка ми препоръча магазин Fashion Key и останах много доволна. Намира се на Лермонтов, трудно ми е да го обясня, но се пада почти на ъгъла срещу 1-во районно от страната на Лермонтов, а не на улицата, на която е районното. Дано ме разбра  Embarassed

# 730
Момичета,
къде в Бургас има магазин за уреди втора употреба?

В Изгрев също има такъв магазин,както и на Фердинандова,като тръгнеш  към пазара,от лявата страна  се пада( не знам на кой номер е  newsm78)

# 731
  • Бургас
Здравейте!
В меден рудник нямат клон!  bouquet

# 732
Моля,ако някой знае за нотариус в Лазур или района да дава инфо.
 Simple Smile

# 733
  • София
някой беше споменал за място от където може да се купи печена риба.... някъде по центъра ако не се лъжа.... Praynig

# 734
някой беше споменал за място от където може да се купи печена риба.... някъде по центъра ако не се лъжа.... Praynig
На славейковото пазарче!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт