Къде в Бургас - 22

• 58 121
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Както и до Краснодар/Европа. На същата фирма е магазинчето и имат още в Славейков, че и до Велека май Peace

# 736
  • Бургас
На мен наскоро ми дадоха рекламна брошурка за заведение за бързо хранене, изцяло с рибно меню .... Намираше се някъде около "Хеликон".

# 737
някой беше споменал за място от където може да се купи печена риба.... някъде по центъра ако не се лъжа.... Praynig

В глухата уличка между Хеликона и дюнерите-навътре предлагат риба , веднага я приготвят и е на добра цена. Peace

# 738
  • София
На мен наскоро ми дадоха рекламна брошурка за заведение за бързо хранене, изцяло с рибно меню .... Намираше се някъде около "Хеликон".
май за това бях чувала, но благодаря и на другите за отговора   bouquet

# 739
Калпазанка, намират се в Ревю, но много хубави рокли има в Дефиле зад Операта, до Винената къща.

Благодаря много и там ще проверя!

Преди време и аз имах същото питане, една съфорумка ми препоръча магазин Fashion Key и останах много доволна. Намира се на Лермонтов, трудно ми е да го обясня, но се пада почти на ъгъла срещу 1-во районно от страната на Лермонтов, а не на улицата, на която е районното. Дано ме разбра  Embarassed

Момичета,а къде се намира този магазин Ревю?

# 740
  • Бу-у-урга-а-ас
Моля,ако някой знае за нотариус в Лазур или района да дава инфо.
 Simple Smile

На Симеон и Гурко точно срещу детската градина. Има големи реклами в тъмно бордо.

# 741
Момичета къде ще ми препоръчате пробиване на уши на малко дете -1 год.Предварително благодаря.

# 742
Въпроса ми не е точно за тук , но моля ви не ми се карайте  Praynig  Embarassed
 В неделя ходихме в мола и там си направихме снимка за кастинг зааааа рекламно лице на Белла (или нещо такова). Дадоха ни брушура с интернет адрес, където можем да видим снимката и класирането..............ама мъжО я изхвърлил.
Ако някой знае интернет страницата моля да я напише, че ми е много любопитно.

# 743
http://www.misiabellissima.bg/
Предполагам,че това е сайтът.Успех Peace

# 744
Момичета знаете ли къде има хубави тънки шалчета?
Обикалях само едно магазинче намерих, ама с нищо хубаво

А за магазин Ревю единият е след Хеликон като се тръгне надолу към Трия, а другият нагоре по Александровска, срещу Райфайзенбанк (бившата Валентина)

# 745
nolita БЛАГОДАРЯ МНОГО !!!   bouquet 

Tinkerbella  ако имаш впедвид от тънка материя дето  жените си ги завързват на кръста когато са с бански - днес видях (но може и да са малки) на едно магазинче по Ботева. Като тръгнеш от операта нагоре , нали има поредица от магазини- за 1 левче, за булченски рокли, за дрехи и т.н. , та още малко по натък е това (силно казано) магазинче, по скоро е бутка . Шалчетата бяха изкарани отвън, на един стелаж.
 Embarassed дано си ме разбрала     Peace   Embarassed

# 746
Не за кръст, за вратле търся шалче, но ако са малки ще стане Grinning
Мерси много, ще проверя после като отивам натам Simple Smile

# 747
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка в района Зорница-Изгрев, става въпрос за хубаво почистване на кожички и оформяне на ноктите, не говоря за ноктопластики и т.н.
Благодаря ви предварително

# 748
Привет, някой знае ли внимателен детски стоматолог работещ със НЗОК?
На децата полагат ли им се безплатните 1 преглед, 2 кариеса и 1 вадене на зъб? Thinking

никой ли незнае? Rolling Eyes

# 749
  • Бургас
На децата полагат ли им се безплатните 1 преглед, 2 кариеса и 1 вадене на зъб? Thinking
Ето тук има информация по този въпрос.
За първото питане...не знам  Blush И аз ще чакам за информация ...

Общи условия

Активация на акаунт