АКВАПОЛИС-аквапарка в Златни Пясъци.

• 29 894
  • 49
  •   1
Отговори
  • В.Търново
 http://www.aquapolis.net/
Какво мислите за този Аквапарк?Заслужава ли си да се посети?Имате ли лични впечатления и информация?
В сайта им не е упоменато работно време.За децата максималната височина не е 1,30м. като в другите аквапаркове,а е 1,20м.,и тогава им вземат такса за възрастни,а нямат право да ползват съоръженията за големи.Има ли достатъчно забавления за дете на 8г.?Паркинга им също се заплаща прочетох,а въпроса с чадърите и шезлонгите как стои?
Напишете всичко,което знаете!

# 1
Работила съм там. Чадърите и шазлонгите се заплащат също - беше 5 лв - но това миналото лято. Относно цените - обади се и попитай. Peace
Работното време беше от 10-19ч., като от 16ч има намеление на входа-наполовина, но пак провери. Относно забавленията - не съм видяла скучаещо дете там  Laughing Детето ти трябва да има 1.30 м - може да ползва всички пързалки. Има и заведения за хранене - едно тип Макдоналдст и един ресторант. Ами това е, ако има нещо питай  Peace

# 2
  • В.Търново
В сайта им пише,че след 16ч. има намаление на билетите  от 20%,което за 2-3 часа време до края пак е доста висока цена.Миналата година разбрах,че в края на август са направили промоция и са намалили билетите на половин цена за целия ден.Дали и тази година ще има такава промоция?Ние ще сме на море точно в последните дни от август.Жалко,че се плаща паркинга,чадъра,шезлонга.Така идва по-скъпо от аквапарковете в Несебър и Сл.Бряг,а техните атракциони са повече на брой. Sad

# 3
Да, наистина скъпо излиза. Сетих се нещо - обади се в Акваполис и питай дали има семейни пакети тази година - важеха за българси семейства с 1 или 2 деца - излизаше към 40 лв май. Обади се и попитай  Peace

# 4
  • В.Търново
ОК! Simple SmileМоже би като понаближ.

# 5
Сигурно пак ще има намаление на края на лятото,всяко лято има.
В началото на това лято сьщо билетите бяха много по евтини.

Сандалките,който взе зимата стават ли ви(нали не бьркам)

# 6
  • В.Търново
Ако има някой снимки от личния архив може да пусне тук да разгледаме.Притеснява ме все още детския кът,нещо беден ми се вижда в срвнение с този в аквапарка на Несебър и Сл.Бряг. Confused

# 7
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/album.php?id=1000001 … 7d24458192047dffb
Ето тук имам снимки от детската зона на Акваполис.

# 8
  • В.Търново

Изпратих ти Покана във Фейсбук,за да разгледам снимките,иначе ми дава ,че не е достъпно. Simple Smile

# 9
  • В.Търново
Благодаря много за снимките,Ели!Страшни са! Hug
Мисля,че баткото ни ще остане доволен,както и ние големите.Бебока ще е на 11 месеца тогава и незнам какво ще разбере от цялата работа...но може и да му хареса и на него! newsm10

# 10
Аз бях там преди седмица, работно време от 10 - 18 ч. цените са 34 възрастен, 17 дете, след 14,30 часа цените са 24 лв възрастен, 12 лв дете, моето е на 4 год. 107 см и с молби че беше 15 го пуснаха без билет.
Вътре има два детски къта със съоръжения за малките, мисля че и на 8 г. дете ще му е супер интересно защото има пързалки на които се спускаш с пояс и е супер приятно.
Вътре една малка вода е 2 лв. не дават да внасяш храна и вода.

# 11
  • В.Търново
Аз бях там преди седмица, работно време от 10 - 18 ч. цените са 34 възрастен, 17 дете, след 14,30 часа цените са 24 лв възрастен, 12 лв дете, моето е на 4 год. 107 см и с молби че беше 15 го пуснаха без билет.
Вътре има два детски къта със съоръжения за малките, мисля че и на 8 г. дете ще му е супер интересно защото има пързалки на които се спускаш с пояс и е супер приятно.
Вътре една малка вода е 2 лв. не дават да внасяш храна и вода.

Чак пък вода да не дават да внасяш.... ooooh! Всъщност на входа претърсват ли чантите?Ако си нося вода...ще ми бъркат ли в багажа?Предната мама писа,че е имало семеен билет,на вас не ви ли таксуваха с такъв?

P.S.Сега се сетих за теб,беше ме питала за едни книги за Майкъл!!! smile3503

# 12
На нас, семейство с две деца входа ни беше 40 лв. Отделно по 5 кинта за шезлонг. 9 год. ми хлапе използва абсолютно всички съоръжения за възрастни и се размаза от кеф. Аз се пуснах само на две, но дори само заради кефа на младежа си струваше.
На входа не претърсват, а питат дали носиш храна. 

# 13
  • В.Търново
На нас, семейство с две деца входа ни беше 40 лв. Отделно по 5 кинта за шезлонг. 9 год. ми хлапе използва абсолютно всички съоръжения за възрастни и се размаза от кеф. Аз се пуснах само на две, но дори само заради кефа на младежа си струваше.
На входа не претърсват, а питат дали носиш храна. 

Е,супер! Peace Simple Smile
Ама това за шезлонга не ми харесва. Crossing Arms В Несебър и Сл.Бряг в аквапарковете пари за шезлонги не вземат!!!!!! Peace

# 14
Да, и на мен не ми хареса, и през ум не ми беше минало, че и това ще се заплаща допълнително, но само след няколко секунди цъфна девойката да си иска "дължимото".  През цялото време дебнеше като цербер да не изпусне някой. Направиха грозен скандал с един "убавец" на едни рускини, които не разбираха защо трябва да плащат още.  Sick (щото чужденците ги дерат като за световно пък)

Общи условия

Активация на акаунт