АКВАПОЛИС-аквапарка в Златни Пясъци.

• 29 895
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Били сме и в двата аквапарка.
В Албена - през 2014г., тъкмо бяха отворили аквапарка. И нямаше тези /новите/ пързалки, които са от миналата година. Чисто, ново, хубаво. Ние бяхме гости на един от хотелите, така че не знам, ако се влиза свободно дали ти преглеждат чантата за вода и храна. Наистина обаче, ринговете, които се ползват за част от пързалките са доста тежки и трябва да се носят на ръка или на гръб и само дете не би могло, особено ако е по-слабичко....
В Златните пясъци - бяхме миналата година. Платихме за семеен билет - двама възрастни и дете над 120 см - не си спомням точно, но беше 70 или 80 лв. Вътре, чадърите и шезлонгите се плащат допълнително по 5 лв. и наистина са мръсни, с остатъци от кафе, изпражнения от птици и др. подобни. На входа ми пребъркаха чантата и раницата за вода и храна. Много унизително. Исках да платя на ПОС-устройство, но или нямаше или не работеше. Не спомням.
Самия аква парк е построен на хълм и някакси не се усеща денивелацията, които трябва да се изкачи, за да отидеш на върха на дадена пързалка, за да се спуснеш по нея. Самите рингове, които се използват, също са доста по-леки от тези на Албена. Детето и мъжът ми харесаха повече този аквапарк, особено  пързалки, които са около "камикадзето". Така че , тази година сме пак на Златните, и вероятно пак отидем на този аквапарк, защото детето още от сега иска. Пък и като си направя една сметка - ако ходим на Албена, трябва да сме с колата до там, да платим вход, за курорта,който сега е 10лв., там няма семеен билет, а детето е над 130 см. , така че ще го таксуват като възрастен. Т.е. по-добре да си станем на Златните.
Тази година в началото на юли месец бяхме на Приморско и един следобяд посетихме и аквапарка, който е там. Често казано, след отзивите, които бях чела за него, останах приятно изненадана. На мен лично ми хареса. Пусках се доста по две от пързалките. И имаше много голям басейн за възрастни, за разлика от Златните и Албена, където няма къде да се топнеш във вода спокойно.

# 46
чета чета и мисля че на който и да отида ще бера гъби от тез отровните Crazy,за съжаление миналата година бяхме в турция в Кушадъс в Адаланд и направо се "поцепихме " от кеф и детето(на 8г.,135см.) много му хареса и иска и тук да го водя,но......... Thinking

П.С. тази година се бяхме наточили пак,но се отказахме и ни върнаха парите за Турция,иначе май месец сега ходихме,но пък беше рано и не го бяха отворили аква парка Sad

# 47
  • В.Търново
чета чета и мисля че на който и да отида ще бера гъби от тез отровните Crazy,за съжаление миналата година бяхме в турция в Кушадъс в Адаланд и направо се "поцепихме " от кеф и детето(на 8г.,135см.) много му хареса и иска и тук да го водя,но......... Thinking

П.С. тази година се бяхме наточили пак,но се отказахме и ни върнаха парите за Турция,иначе май месец сега ходихме,но пък беше рано и не го бяха отворили аква парка Sad
Тогава а вас са аквапарка на Несебър или Сл.Бряг.

# 48
Благодаря на всички за отзивите,спестихте ми доста нерви и разправий Hug

# 49
Ще изпращам детето на Акваполиса, интересуват ме цените на вода и храна вътре в парка.. Няма да е с нас и не искам да създавам неприятности на хората, но искам да знам и каква допълнителна сума освен за вход ще ми трябват за сандвич и две води примерно

Общи условия

Активация на акаунт