Къде в Бургас - 22

• 58 135
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Момичета,до колко работи Кауфланд в събота?

# 706
  понеделник-събота 7.00-22.00, а неделя от 7.30-22.00

# 707
  • Бургас
  понеделник-събота 7.00-22.00, а неделя от 7.30-22.00
Благодаря за бързия отговор!  Hug

# 708
Къде в Бургас продават от промоционалните  Данонино с карта на света?
И мен ме интересува..някъде из центъра..

# 709
Момичета,търся учител по китара/класическа/-ако имате информация ПОМАГАЙТЕ че голямата ме е побъркала .

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

В библиотеката Пейо Яворов на Богориди. Не знам как се казва. Плаща се на урок по 15 лева. Потърси тел и попитай в библиотеката.

Мерси много мила  Hug ще проверя  Peace

# 710
Момичета,
къде в Бургас има магазин за уреди втора употреба?

# 711
Момичета,

Втора ръка и с транспортни дефекти има на Сливница, до ДНА.

# 712
От къде мога да си купя вече цъфнали сакъзчета на прилична цена-казаха ми за разсадник до КАТ, но не знам дали продават на дребно-трябват ми 6 бройки в различни цветове Thinking

в БургасЦвет има в чашки

# 713
Момичета,

Г-жа Шуши,

Много благодаря за експресния отговор Hug. Би ли ми казала само какво е ДНА Embarassed?

# 714
Момичета,

Г-жа Шуши,

Много благодаря за експресния отговор Hug. Би ли ми казала само какво е ДНА Embarassed?

Де Не А- Дом на народната армия или нещо от сорта. hahaha Сградата между Операта и Домът на нефтохимика.Дано съм го обяснила ясно.

# 715
Момичета,

Г-жа Шуши,

Де Не А- Дом на народната армия или нещо от сорта. hahaha Сградата между Операта и Домът на нефтохимика.Дано съм го обяснила ясно.

Сърдечно благодаря Hug . Не познавам града, затова задавам такива въпроси Simple Smile. Сега вече ще е лесно.
Хубава седмица Grinning

# 716
Привет, някой знае ли внимателен детски стоматолог работещ със НЗОК?
На децата полагат ли им се безплатните 1 преглед, 2 кариеса и 1 вадене на зъб? Thinking

# 717
Щом не познаваш града трябва да дадем насоки  Grinning
Отвори бгмапс http://www.bgmaps.com и виж "Христо Ботев" и "Сливница". ДНА е Дом на народната армия и е голяма бяла сграда (заобикалят е 4-ри улици). Няма начин да се пропусне Laughing Магазинът се намира на Сливница, между "Шейново" (първа успоредна на Христо Ботев) и Патриарх Евтимий (втора успоредна). Дано е по-лесно така  Simple Smile

# 718
Щом не познаваш града трябва да дадем насоки  Grinning
Отвори бгмапс http://www.bgmaps.com и виж "Христо Ботев" и "Сливница". ДНА е Дом на народната армия и е голяма бяла сграда (заобикалят е 4-ри улици). Няма начин да се пропусне Laughing Магазинът се намира на Сливница, между "Шейново" (първа успоредна на Христо Ботев) и Патриарх Евтимий (втора успоредна). Дано е по-лесно така  Simple Smile

Страхотна си! Благодаря много!
Вече бях отворила бг мапс и видях къде е Сливница, но сега ми е съвсем ясно Grinning
 Hug

# 719
  • Бургас
Търся си официална рокля за сватба мислите ли ,че в магазини Ревю има добър  избор?

Общи условия

Активация на акаунт